2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kullanımında ağızdan alınır diye yazıyor ama bende kullanıyorum da, hem eczacı ağızdan dedi hem De prospektüsde öyle yazıyor
Bana hamilelik öncesi Dr 200 mg ağızdan verdi hayatım karardı resmen 😂 bünye ilaca falan alışık değilse fena çarpıyor. Benim gün içinde algim ve düşüncem kapandı, konuşma bozukluğu oluştu hatta trafikte kaza yapiyodum. Gece alıp yattım birkaç gün, onda da sabah kafamı toplayamadım.. Fitil olarak kullanman daha etkili olur. 😂

Yaaa.. Ne kadarlık oldunuz kuzucummmm 💐 ben de eve gelince uykuya yenik düştüm 8'de uyudum, uyandım şimdi de uyuyamıyorum 😂 sabah da iş var yine
8 hafta olmasi lazım. İlk defa kalp atışını duyucam ama bı yandan da çok korkuyorum ya bişey olduysa diye valla burdaki konulara sardım. Stresimi milletin kvsinden kocasindan falan çıkarıyorum 😅

8 hafta olmasi lazım. İlk defa kalp atışını duyucam ama bı yandan da çok korkuyorum ya bişey olduysa diye valla burdaki konulara sardım. Stresimi milletin kvsinden kocasindan falan çıkarıyorum 😅
Ayyy.. Senin heyecanını yerim 🌹güzel gidiyor her şey merak etme, bizi de haberdar et

Kız bakarsın yavrunun öğretmeni Olurum belki ama lisede 😂
Ahh hadi inşallahhh :halay:
mesirmacunu mesirmacunu yasemin böbrek ağrısı değildir o gaz sancısıdır, oturduğun zaman ağrı yoksa nefes aldığında ya da hareket ettiğinde boşluklarına vuruyorsa üşütmeden veya kabızlıktan kaynaklı gaz sancısı, ben de çok olmuştur hamilelikte. Endişe etme.
gamzemm canım benim haklısın sanırım çünkü bugün iyiyim çok şükür bir gaz buranı ile ulaşmışım sanırım batmalar kasılmalar ağrılar derken sabaha iyi uyandım gece vücudum başa çıktı sanıyorum ki :KK23: :KK70:

Arkadaşlar midem çok kötü ne yesem gaz oluyor sindirmiyor gegirme ve tat geliyor son iki gündür daha yoğun yemekten soğudum sudan bile soğudum doktorum ilaç verdi ama bana faydası yok ne zaman geçecek ne iyi gelir

Arkadaşlar midem çok kötü ne yesem gaz oluyor sindirmiyor gegirme ve tat geliyor son iki gündür daha yoğun yemekten soğudum sudan bile soğudum doktorum ilaç verdi ama bana faydası yok ne zaman geçecek ne iyi gelir
mideni üşütmüşsün sanki canım , zencefil çok iyi gelir istersen taze zencefil tüketebilirsin doktoruna danışarak

Progestan fitil kullanip karın-migde sisligi olan varmi. Davul gibi sisiriyor karnimi acmiyim tokmuyum anlamıyorum. Gaz sancisi da cabasi😏

Canım kızlar güzel anneler ben 8+1 günlük hamileyim şimdi uykum çok geliyor uyumazsam üşüyorum çok fena oluyorum uyuyup uyandıktan sonra daha enerjik oluyorum benim gibi sürekli uyuyan kişiler var mı bir de uykum çok düzensiz uyuyup sonra gece 2 de 3 de kalkıp uyuyamıyorum tekrar sabaha karşı uyuyorum uykunuz düzenliyse nasıl düzene soktunuz yardım edebilirseniz sevinirim canlarım çok öptüm hepiniz çok iyi olun bebeklerimiz de sağlıklı güçlü çocuklar olsun inşAllah 😘❣️
canım aynı oğlumd öyleydim hep uyuyordum :)

Kızlar günaydın :) Bugün 9+0 oldum :)
Ayın 14.de kontrolüm var. Bende hala belirgin bir belirti yok zaten daha artık belirti aramıyorum :)
Geceleri çok sık tuvalete kalkıyorum, bir de geçen cuma ve cumartesi kahverengi kele geldi benden sonra devamı olmadı.
Önümüzdeki hafta fetal dna yaptırıcam kızlar yaptıracaklar var mı?

benim de hazımsızlıgım oluyor, bazı geceler yatınca hazımsızlıktan kıvranıyorum ve hemen kalkıp taze zencefil, bir iki damla limon, 1 cay kasıgı bala sıcak su koyup, 2-3 dk bekleyip sonra yavas yavas iciyorum.. bana cok iyi geliyor.. belki deneyebilirsin :)

Bana hamilelik öncesi Dr 200 mg ağızdan verdi hayatım karardı resmen 😂 bünye ilaca falan alışık değilse fena çarpıyor. Benim gün içinde algim ve düşüncem kapandı, konuşma bozukluğu oluştu hatta trafikte kaza yapiyodum. Gece alıp yattım birkaç gün, onda da sabah kafamı toplayamadım.. Fitil olarak kullanman daha etkili olur. 😂
progesteronu ben fitil ve 2ser alıyorum sabah-aksam. inanılmaz kafam güzel ve leyla gibi oluyorum.. ilk yarım saat algılarım kapanıyor, basım hafif dönüyor.. komik oluyorum :)

Kızlar günaydın :) Bugün 9+0 oldum :)
Ayın 14.de kontrolüm var. Bende hala belirgin bir belirti yok zaten daha artık belirti aramıyorum :)
Geceleri çok sık tuvalete kalkıyorum, bir de geçen cuma ve cumartesi kahverengi kele geldi benden sonra devamı olmadı.
Önümüzdeki hafta fetal dna yaptırıcam kızlar yaptıracaklar var mı?
Canım ben haftasonu doktorla görüstüm de fetal dnayı 11 haftadan sonra öneriyor ense kıkırdak vs netlessin diye dedi bilgin olsun 10 biraz erken gelebilir net sonuc icin ben de 11 haftadan sonra yaptırıcam

Canım ben haftasonu doktorla görüstüm de fetal dnayı 11 haftadan sonra öneriyor ense kıkırdak vs netlessin diye dedi bilgin olsun 10 biraz erken gelebilir net sonuc icin ben de 11 haftadan sonra yaptırıcam
Evet doğru 10 ya da 11 hafta yaptır demişti zaten bana da doktor. Zaten hemşire zamanını ayarlıyor ona göre randevu veriyor. Bakalım en geç ayın 22 falan olucak inşallah fiyat da 380 euro canım

Ben geçen hafta boyleydim hem gündüz hem gece çok uyuyordum bu hafta da arada gündüz uykum geliyor gidip yatiyorum ama uyuyamıyorum yine de çok iyi geliyor enerji veriyor. Bence işte yoruluyorsun dinlenmeye ihtiyaç duyuyor vücudun. Bı de bebisler uykuda büyüyor ya belki karnimizdayken de böyledir kimbilir. ☺️

İşim yorucu değil ama işte uyanmak zor oluyo , istediğinde yatamıyorsun eve gelince de yemekten sonra küt gidiyorsun :) ooyyy güzel güzel büyüsün inşallah onlar 🥹🙏🙏🙏❤️

Herkese merhabaa🌸Birde bana yorum yapar mısınızzz çok merak ediyorum😄 7 haftalık karından ultrason🙏

Eklentiler

• 1699338258427..jpg
    1699338258427..jpg
    76,4 KB · Görüntüleme: 43
X