Yaa kızlar bişey sorucam, ben 8+1 oldum ama hâlâ bulantı
aserme falan yok, sadece ara sıra ayakta kalırsam belim ağrıyor, hamile değil gibi hissediyorum.. Ama belim sanki kalınlaştı bir de 1 kg almışım.. Sizde de aynı durum var mı yoksa bana has bir durum mu? Bu grupta bir arkadaş (kimdi hatırlamıyorum) çok normal olduğu zaman sağlıksız bir durum diye yazmış. 9 haftalıkken düşük yapmış biri olarak o yazıyı görmek zaten henüz korkularimi atamamisken huzursuz etti. Beni bu konuda aydınlatacak birileri var mı? Her hamile aynı süreci yaşamak zorunda mı? Her bireyin gelişimsel süreci farklı olamaz mı? Biz burada her anlamda birbirimizi anlayan ve destek olmaya çalışırken böyle bir yazıyı görünce korkularım depreşti.. Hatta eşimle birbirimize bir söz verdik hamileligimi cinsiyeti öğrenene kadar kimseye soylemeyecegimize dair, annelere bile haber vermedik. Bir tek burayı takıp ediyorum, sizlere soruyorum, anladığımi ve anlaşıldığımi düşünürken bugün ilk defa çok huzursuz oldum. Hiçbirimiz Dr değiliz, deneyimlerimizi ve bilgilerimizi paylaşıyoruz, acılarımızi ve sevinclerimizi paylaşıyoruz. Bu noktada ben de dahil olmak üzere herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.. Hepinizi seviyorum