2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ben boşuna kahvaltı yapmış oldum işin kötüsü ilaçlarımı içtikten üç dk sonra istifra etmiş olmam.. ne yapacağım bilmiyorum böyle.. gerçekten çok yoruldum. İlaçlardan yoruldum.. iğnelerden yoruldum.. bulantı kusma baş dönmesinden yoruldum… halsizlikten yoruldum.. tuvalete gidip kan görmekten korkmaktan yoruldum.. sürekli fitil koymaktan yoruldum.. işte böyle.

Ahh canım benim sonunda kavuşmak var 🥹🙏 sabredip yolumuza devam etcez inşallah💝 ikinci trimestera geçince daha iyi olucaz diye umuyorum kuzucum 🙏❤️❤️❤️

Bu arada bebişimin elleri ayakları yüz sekilleri oluşmaya başlamış dikkatli bakarsanız agzının cizgisi gozlerinin oyuntusu belli. Ve cinsiyet tahmini yapanların yorumlarını bekliyorum 🥰

Eklentiler

• IMG_20231103_154154.jpg
    IMG_20231103_154154.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar bişey sorucam, aranızda balık yiyeniniz var mı? İçindeki cıva oranından dolayı her balık yenmiyor, sadece yüzeyde olan cıva olmayanlari tüketebilir hamişler.. Ya da omega ihtiyacını karşılamak için kullandığıniz bir ürün var mı
tüketebileceğimiz bazı balıklar var ama bunları doktorunuza danışın mutlaka

Ben boşuna kahvaltı yapmış oldum işin kötüsü ilaçlarımı içtikten üç dk sonra istifra etmiş olmam.. ne yapacağım bilmiyorum böyle.. gerçekten çok yoruldum. İlaçlardan yoruldum.. iğnelerden yoruldum.. bulantı kusma baş dönmesinden yoruldum… halsizlikten yoruldum.. tuvalete gidip kan görmekten korkmaktan yoruldum.. sürekli fitil koymaktan yoruldum.. işte böyle.
seni çok iyi anlıyorum , bu da bizlerin sınabı heralde bu süreçte özellikle sen çok yıprandın takip ediyorum mesajlarını dualarım hep seninle 🙏 içini hep ferah tutmaya çalış ne olursun , ben de 4 düiük 1 kimyasal geçmişi var bu sebeple ben de progestam fitil ve oksapar kullanıyorum bir de yetmezmiş gibi açlık şekerim yükseldiği için diyetle ilerliyorum sürekli şeker tskibi yapıyorum yükselirse insüline başlanacak, bunların takibi iğnesi fitili yıpratıcı ama bebişlerimizin kokusunu duyduğumuz an herşeyi unutacağız yorulduğumda böyle düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum . 9 aay boyunca kanaması devam edip sağlıklı brbrkler doğuran çok grbr var bu arada ben çok araştırmıştım, içini ferah tut herşey çok güzel olacak 🙏❤️

Merhaba Themis aslında gebelik belirtileri devam ettiği sürece korkma. Çünkü Allah korusun bişey olsa o belirtiler azalıyor hatta bıçak gibi kesiliyor.
Kanaman olsa bile şiddetli ağrı ile olmayıncada korkma. Bu minik evladı veren Mevlam kolaylığınıda versin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Benim son doğumumda önce oğlumu aldılar, sonra kavun kadar bir miyom alındı. En başta çok küçüktü fakat Gebelikte o da beslenip büyümüştü, ama patalojiden kötü bir sonuç gelmedi. Bebeğim de sağlıkla doğdu.
Miyomunuz neredeydi peki rahmin icinde mi rahim kasinda mi

Benim her gün az az kahverengi lekelenmem de olurdu anlamadm dün ve bugün mide bulantm hissettrmyor kendini lekelenmem kesildi az az seffafmsi peçeteye silince geliyorsa geliyor anlamadm normal mi 🤦‍♀️

X