2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
aslında hiç bilgim yok desem :) epidurali çok duyuyorum sadece, onları biraz sonlara doğru araştırırım diye şimdiden bakmıyorum :) spinal daha mı iyi diyorsun

Belden ağşa olduğu için bebeğin doğuşunu hepsini görüyorsun doktorum özellikle uyardığı için hemen sade kahve içtim 2 fincan hiç baş ağrım olmadı 3 yılı geçti bel ağrısı vs hiç bişe yaşamadım kişiden kişiye ağrı eşiğine bağlı ablam sezeryanın 2.günü gitti çocuğun kimliğini çıkartı ben 10 günde zor toparladım

Git kuzum bi sıkıntı yoktur inşallah ama için rahat etsin bizi de haberdar et çok geçmiş olsun 🙏💖
Teşekkür ederim cnm kese duruyor dedi progestan verdi onu kullanıp dinlenmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atışı için git dedi. Kalp atmadan sağlıklı gebelik diyemiyoruz dedi

Teşekkür ederim cnm kese duruyor dedi progestan verdi onu kullanıp dinlenmemi söyledi 1 hafta sonra kalp atışı için git dedi. Kalp atmadan sağlıklı gebelik diyemiyoruz dedi

İnşallah kalp atışını da duyacaksın kalbini ferah tut 🥹🙏 Şuan kaç haftalıksın 💖

Kızlar çokk halsizim sizde durumlar nasıl normalde gezmeyi çok seven ben markete bile gitmeye halim yok miskin miskin yatıyorum sürekli çok çabuk yoruluyorum tüm hamilelik böyle geçmez demi
Ben de oyleyim inanir misin kolumu kaldiracak halim yok🥲 iki merdiven cikiyorum sanki tas tasidim oyle bi yorgunluk oyle bir kalp carpintisi…

Ben boşuna kahvaltı yapmış oldum işin kötüsü ilaçlarımı içtikten üç dk sonra istifra etmiş olmam.. ne yapacağım bilmiyorum böyle.. gerçekten çok yoruldum. İlaçlardan yoruldum.. iğnelerden yoruldum.. bulantı kusma baş dönmesinden yoruldum… halsizlikten yoruldum.. tuvalete gidip kan görmekten korkmaktan yoruldum.. sürekli fitil koymaktan yoruldum.. işte böyle.

Ben boşuna kahvaltı yapmış oldum işin kötüsü ilaçlarımı içtikten üç dk sonra istifra etmiş olmam.. ne yapacağım bilmiyorum böyle.. gerçekten çok yoruldum. İlaçlardan yoruldum.. iğnelerden yoruldum.. bulantı kusma baş dönmesinden yoruldum… halsizlikten yoruldum.. tuvalete gidip kan görmekten korkmaktan yoruldum.. sürekli fitil koymaktan yoruldum.. işte böyle.
Rabbim şifa nasip etsin ama anne olmak gerçekten çok meşakkatli bir durum. Bizim için gerçekten zor olsa da sonu inşallah güzel olur ve o minik yavrularımızı kucağımıza aldığımız vakit bunların hiç birisinin ağırlığını hatırlamayız inşallah 🤲🏻

X