- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #3.041
Kızlar ağzımın içi sürekli tükürük doluyor deli olcam böyle sorun yaşayan varmı ya oğlumda hiç böyle bişey yaşamadım nr berbat bişey miş yaşadım da hatırlamıyorum mu onuda bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet niye şaşırdınız ? Allah dilerse olmazlar olur ki miyom olması engel değil bebeğe. 3.çocuğuma hamile kaldım varken, boncuk kadar bişeydi sonra büyüdü kavun kadar oldu ve alındıVe hamile kalabildiniz?
Yok rahmin icinde olunca genelde sıkıntı oluyor gebelige engel oluyor ya o yüzden. Benimde rahim kasinda var 7.5 cm miyom .Gebelige engel olur mu ya da ameliyat olmam gerekir mi karar veremedim. Rahim kasinda olunca gebelige engel olmuyormuş ama benimki rahme sol yana baskı yapmisEvet niye şaşırdınız ? Allah dilerse olmazlar olur ki miyom olması engel değil bebeğe. 3.çocuğuma hamile kaldım varken, boncuk kadar bişeydi sonra büyüdü kavun kadar oldu ve alındı
Birde agri sizi oldu mu cok gebelikte? Yanlış anlamayın bende bir yol izleyeceğim o yuzden tecrübeleri kişilerden yola çıkmaya çalışıyorumEvet niye şaşırdınız ? Allah dilerse olmazlar olur ki miyom olması engel değil bebeğe. 3.çocuğuma hamile kaldım varken, boncuk kadar bişeydi sonra büyüdü kavun kadar oldu ve alındı
Hayırlı olsun hoşgeldin aramızaaa yerleşme olarak lekeleme oluyor ama tamamen sorunsuz diyemeyiz. En erken şekilde görünmeniz bence daha sağlıklı olacaktırKızlar herkese merhaba hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum Sanırım bende aranıza katılıyorum. 25 yaşındayım 2. Bebeğimiz olacak inşallah henüz doktora gitmedik son adet tarihim 01.10 henüz 5 haftalık 2 hafta daha bekleyip kalp atışını da duymak istiyoruz fakat 3-4 gündür kahverengi leke geliyor iç çamaşırıma sizce beklemeli miyim gitmeli miyim kırmızı kanama olmadı o yüzden pek endişe etmiyorumEki Görüntüle 3330062
Son ayda ağrı oldu ama fazla değil, çünkü oğlum da 4,5 kg civarı doğmuştu. E miyomun da baskısı olunca gayet normal.Birde agri sizi oldu mu cok gebelikte? Yanlış anlamayın bende bir yol izleyeceğim o yuzden tecrübeleri kişilerden yola çıkmaya çalışıyorum
His miEl sallıyor erkek
Doktora gitmelisin cnm aynı şeyi bnde yaşıyorum progestan başladı doktorum ve dinlenmemi söylediKızlar herkese merhaba hepinize güzel sağlıklı günler diliyorum Sanırım bende aranıza katılıyorum. 25 yaşındayım 2. Bebeğimiz olacak inşallah henüz doktora gitmedik son adet tarihim 01.10 henüz 5 haftalık 2 hafta daha bekleyip kalp atışını da duymak istiyoruz fakat 3-4 gündür kahverengi leke geliyor iç çamaşırıma sizce beklemeli miyim gitmeli miyim kırmızı kanama olmadı o yüzden pek endişe etmiyorumEki Görüntüle 3330062
Canım korkma bnde dün aynı şeyleri yaşadım kese ve bebek duruyor mu. Vajinadan atarsan hem daha etkili hemde yan etki yapmıyorKızlar iyi akşamlar ben 7+3 haftalık hamileyim akşam üstü kahverengi akıntım oldu kadın doğum acile gittim düşük tehdidi dedi Progestan 200 mg yazdı eczanede ağızdan mı yoksa alttan mı kullanacaksınız dedi bende doktor bir şey söylemedi dedim ilk hamileliğim bilmiyorum sormak aklıma gelmedi ilacın fotoğrafını ekliyorum ne şekilde kullanmalıyım moralim çok bozuk yardımcı olursanız sevinirim
Evet kalp atışı vardı canımCanım korkma bnde dün aynı şeyleri yaşadım kese ve bebek duruyor mu. Vajinadan atarsan hem daha etkili hemde yan etki yapmıyor
Bişey olmaz inşallah korkma ben ilk hamileliğindede aynı şeyi yaşamştım kanama kırmızı olmadğı sürece korkmayın diyolarEvet kalp atışı vardı canım
Canım korkma bnde dün aynı şeyleri yaşadım kese ve bebek duruyor mu. Vajinadan atarsan hem daha etkili hemde yan etki yapmıyo
İnşallah canım çok teşekkür ederim fitil olarak beceremedim 1 tane içtim umarım faydası olur sabah tekrar deneyeceğimBişey olmaz inşallah korkma ben ilk hamileliğindede aynı şeyi yaşamştım kanama kırmızı olmadğı sürece korkmayın diyolar
His mi
Canım fitil olarak al ben agızdan alınca agır geldi mide bulantısı baş dönmesi oluyordu ve fitil olarak atıyorum her gece 1 tane daha koruyucu etkili oluyormuşKızlar iyi akşamlar ben 7+3 haftalık hamileyim akşam üstü kahverengi akıntım oldu kadın doğum acile gittim düşük tehdidi dedi Progestan 200 mg yazdı eczanede ağızdan mı yoksa alttan mı kullanacaksınız dedi bende doktor bir şey söylemedi dedim ilk hamileliğim bilmiyorum sormak aklıma gelmedi ilacın fotoğrafını ekliyorum ne şekilde kullanmalıyım moralim çok bozuk yardımcı olursanız sevinirim