- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.796
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.761
sende oluyor mu arada kasık ağrıları kuzum?bende ya pazartesi ya salı gideceğim kuzum 10 haftalık olmuş olacak bende cook heyecablıyım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende oluyor mu arada kasık ağrıları kuzum?bende ya pazartesi ya salı gideceğim kuzum 10 haftalık olmuş olacak bende cook heyecablıyım :)
çok üzüldüm aynı yollardan geçmiş biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki, Rabbim sağlıkla nasip etsin tekrar canım benim, dualarım seninleKızlar günaydın,
9+0 olan gebeliğim için çarşamba günü kontrole gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik.
3 farklı doktor gezdik, radyoloji baktı ama malesef kaybettiğimizi öğrendik.
Tek bir ağrı, tek bir kanama olmadan, rutin kontrole gittiğinizde üstelik günü gününe de uygun büyüyen bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmek bizi şoka soktu.
Dün operasyonla aldılar bebeği, ben gruptan ayrılıyorum.
Sabah sabah üzdüm sizi kusura bakmayın
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Çok üzüldüm Rabbim dayanma gücü versin, Rabbim tekrar sağlıklı bebek hamilelik nasip eder inşallahKızlar günaydın,
9+0 olan gebeliğim için çarşamba günü kontrole gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik.
3 farklı doktor gezdik, radyoloji baktı ama malesef kaybettiğimizi öğrendik.
Tek bir ağrı, tek bir kanama olmadan, rutin kontrole gittiğinizde üstelik günü gününe de uygun büyüyen bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmek bizi şoka soktu.
Dün operasyonla aldılar bebeği, ben gruptan ayrılıyorum.
Sabah sabah üzdüm sizi kusura bakmayın
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum
Ben 32 istersen sen de bana abla deAbla demeyin ya kendimi yaşlı hissediyorum yaşlar kaç
Benim 29 ama aralıkta 30 olcam
İnt bakacam isimdi merakettim ezcuk araştırayım
çok şükğr genel olarak bir sıkıntım yok bulantı dısında.kusmalarım bitti.sadece ağzımda tat yok.arada bir adet olacamışım gibi agrı oluyor ama saniyeliksende oluyor mu arada kasık ağrıları kuzum?
hay Allah yaa çok üzüldüm Rabbim sağlıcakla tekrarını nasip etsinmesirmacunu canim beni silebilirsin kontrole gittim ve bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim bugün kürtaj olacağım inşallah sizler bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Buralar çok fena canım içler disina çıkıyor hoşgeldin hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallahMERHABA KIZLAR sat 26 eylül takvime göre doğum 2 temmuz gözüküyor ama ben haziran olucak gibi hissediyorum o yüzden burda da yerimi almak istedim :) Temmuz grubunda bikaç kişi hariç bulantılar başlamadı sizde durum nedir
Canım çok üzüldüm ya Rabbim yardımcın olsun geçecek bu günler daha sağlıklı güzel günler göreceksin inşallah tekrarı nasip olsunBen maalesef kaybettim bebegimi gelişimi durmuş. Birazdan kürtaj olucam dua edin benim için
hahahaha çok güldüm :)) o zaman çektiğimiz cefanın sefasını sürmemiz dileğiyle :)Buralar çok fena canım içler disina çıkıyor hoşgeldin hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah
çok üzüldüm Rabbim sağlıkla tekrar nasip etsinBen maalesef kaybettim bebegimi gelişimi durmuş. Birazdan kürtaj olucam dua edin benim için
Allah yardımcın olsun , Rabbim tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsinBen maalesef kaybettim bebegimi gelişimi durmuş. Birazdan kürtaj olucam dua edin benim için
Benimde ya mahvetti beni açım ama yiyemiyorum
Ahh o uyku beni bitirdi kafamı koyduğum anda küt gidiyorum
Benim gece yine kanamam oldu serumla kestiler iki gündür hastanedeyim böyle kanama görüp bebeği tutunan var mı ya dün kalp atışları vardı bugün bi daha bakacak bakalım var mı
Nasıl olacak böyle ben kızımda hiç böyle şeyler yaşamadımBen bugün iyiyim serum taktılar dün akşam pirallam sabah zofer içtim iyiym yine bi tuhaflık var ama idare ederim