2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar günaydın,
9+0 olan gebeliğim için çarşamba günü kontrole gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik.
3 farklı doktor gezdik, radyoloji baktı ama malesef kaybettiğimizi öğrendik.
Tek bir ağrı, tek bir kanama olmadan, rutin kontrole gittiğinizde üstelik günü gününe de uygun büyüyen bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmek bizi şoka soktu.
Dün operasyonla aldılar bebeği, ben gruptan ayrılıyorum.
Sabah sabah üzdüm sizi kusura bakmayın
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum 🙏
çok üzüldüm :KK43: aynı yollardan geçmiş biri olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki, Rabbim sağlıkla nasip etsin tekrar canım benim, dualarım seninle

Kızlar günaydın,
9+0 olan gebeliğim için çarşamba günü kontrole gittiğimizde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendik.
3 farklı doktor gezdik, radyoloji baktı ama malesef kaybettiğimizi öğrendik.
Tek bir ağrı, tek bir kanama olmadan, rutin kontrole gittiğinizde üstelik günü gününe de uygun büyüyen bebeğimizin kalbinin durduğunu öğrenmek bizi şoka soktu.
Dün operasyonla aldılar bebeği, ben gruptan ayrılıyorum.
Sabah sabah üzdüm sizi kusura bakmayın
Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum 🙏
Çok üzüldüm 🥺 Rabbim dayanma gücü versin, Rabbim tekrar sağlıklı bebek hamilelik nasip eder inşallah

Bebeğini kaybeden arkadaşlar çok üzüldüm 🥺🥺 Rabbim en güzel vakitte tekrardan sağlıklı gebelikler nasip etsin 🤲 ilk 3 ay önemli diye bu yüzden söyleniyor sanırım :KK43:

MERHABA KIZLAR sat 26 eylül takvime göre doğum 2 temmuz gözüküyor ama ben haziran olucak gibi hissediyorum o yüzden burda da yerimi almak istedim :) Temmuz grubunda bikaç kişi hariç bulantılar başlamadı sizde durum nedir

MERHABA KIZLAR sat 26 eylül takvime göre doğum 2 temmuz gözüküyor ama ben haziran olucak gibi hissediyorum o yüzden burda da yerimi almak istedim :) Temmuz grubunda bikaç kişi hariç bulantılar başlamadı sizde durum nedir
Buralar çok fena canım içler disina çıkıyor 😅 hoşgeldin hayırla sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🤲🤍

Benim gece yine kanamam oldu serumla kestiler iki gündür hastanedeyim böyle kanama görüp bebeği tutunan var mı ya dün kalp atışları vardı bugün bi daha bakacak bakalım var mı

2 arkadaşımda doğuma kadar ful kanamalı geçirdiler 2 side sağ salim kucağına aldı sende güzel haberler alırsın inşallah

X