2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 108 49,3%
  • erkek

OY: 103 47,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    219
Kızlar merhaba. Normalde mayıs anneleri grubundayım fakat sizlere de fikir sormak istedim. Bebeklerinize ilk adım ayakkabısı olarak ne aldınız hangi markayı önerirsiniz? Var mısır tavsiyeniz araştırmanız?
Vicco dışı alternatif arıyorum aslında kime sorsam bunu söylüyor ama bazı yorumlarda içe basmayla alakalı sıkıntılar yasayanların oldugunu okudugum için farklı bir marka arıyorum
Aa öyle miymiş? Ben çok araştırmadım. Direkt vicco alır geçerim diye düşünüyordum. Benim kızım 10.5 aylık yavaş yavaş ayakta sabit durmaya başladı 1-2 adımı var arada. Araştırayım bakalım 🤔

Aa öyle miymiş? Ben çok araştırmadım. Direkt vicco alır geçerim diye düşünüyordum. Benim kızım 10.5 aylık yavaş yavaş ayakta sabit durmaya başladı 1-2 adımı var arada. Araştırayım bakalım 🤔
Vicconun deri olanlarına fizik tedavi doktoru iyi tercih edilebilir dedi fakat onunda alışveriş sitelerinde kullanıcı yorumlarında cocugun ayagını vurdugunu okudum. Yapmaz yapmaz alırım başıma gelir diye uzak durdum markadan 😂

Ne Egzamasi var?
Önce atopik dermatit dedi ilaç verdi nemli tut dedi ama sonyç almayınca eczema dedi onun da çeşiti mi var bilmiyorm ben amerikada yaşıyorum valla bıktım burda doktorlardan,hiçbirşeyi önemsemiyorlar kendi kendimizin doktoru oluyoruz en sonunda,çocuğun tüm vücudu kıpkırmızı götürüyorum safsaf yüzüme bakıyor ben mi abartıyorum artık kendimden şüpheleniyorum

Kızlar merhaba. Uzun zaman oldu yazmayalı. Benim bebeğim orta ve yüzük parmağıni emiyor sürekli. Bıraktiramiyorum. Emzikte tutmadı. Çok huysuzlaniyor. Özellikle uykuya dalarken illa ağzında olacak. Hatta benim parmağımı bile tutup ağzına sokup emmeye çalışıyor. Bir yöntemi var mı? Böyle devam mi?

Önce atopik dermatit dedi ilaç verdi nemli tut dedi ama sonyç almayınca eczema dedi onun da çeşiti mi var bilmiyorm ben amerikada yaşıyorum valla bıktım burda doktorlardan,hiçbirşeyi önemsemiyorlar kendi kendimizin doktoru oluyoruz en sonunda,çocuğun tüm vücudu kıpkırmızı götürüyorum safsaf yüzüme bakıyor ben mi abartıyorum artık kendimden şüpheleniyorum
Benim oglumun vücudu da kıpkırmızı kaşıya kaşıya kanatiyor atopik cildi var sanırsam sizin çocuğunuzun da.. :( özele de devlete de gittim her doktor başka bir krem yazıyor kortizon içeriyor devamli kullanamiyoruz kullanmadigimiz zaman kızarıklık geri geliyor nasıl baş edecez bilmiyorum

Benim oglumun vücudu da kıpkırmızı kaşıya kaşıya kanatiyor atopik cildi var sanırsam sizin çocuğunuzun da.. :( özele de devlete de gittim her doktor başka bir krem yazıyor kortizon içeriyor devamli kullanamiyoruz kullanmadigimiz zaman kızarıklık geri geliyor nasıl baş edecez bilmiyorum
Size kesin atopik dediyse mustela stelatopia ürünlerini kullanabilirsin çok etkili yıkama jeli kremi Herşeyi var,ben aldım azalttı ama zaten başka birşey gibi duruyor bizimki

Emekleme bizde de yok 🥲 tırtıl gibi poposunu kaldırıyor hatta isteyince geri geri emekliyor ama bacağıni kırıp vücudunu yerden Kaldıramıyor ileri emeklemeye niyeti yok biraz tontiş bizimki🥲🥲
Bizde emeklemiyoruz 🙃 poposunda üzerinde dönüyor ama eklemeye gelince pozisyona yatırıyorum ağlıyor sinirleniyor hic sevmiyor 🥹

Size kesin atopik dediyse mustela stelatopia ürünlerini kullanabilirsin çok etkili yıkama jeli kremi Herşeyi var,ben aldım azalttı ama zaten başka birşey gibi duruyor bizimki
Doktor atopik cildi var dediğinde mustela ürünleri önerdi bi başka doktor da hiç önermedi herkesin kafadan farklı bir ses 🤷🏻‍♀️

Kızlar
Naber nasılsınız umarım herşey yolundadır.
Size bir sorum olacak bebişlerinizin uyku durumu nasıl benim kızım 3-4 aylıkken akşam 8 de uyur 12 de hiç uyanmadan mama içer sabaha kadar uyurdu. 5 aydırda gece geç uyuyor bazen sabah 10-11 de bazen 8-9 da uyanıyor
Ne yaptıysam erken uyutamadım 9-10 da uyutursam akşam yarım saat 40 dk sonra geri uyanıyor ya ve uykusunu aldığı için 1-2 den aşağı uyumuyor Maşallah kilosu gelişimi iyi ama ben birazda korkuyorum gerekli saatlerde uykusunu almadığı için.

Kızlar
Size bir sorum olacak bebişlerinizin uyku durumu nasıl benim kızım 3-4 aylıkken akşam 8 de uyur 12 de hiç uyanmadan mama içer sabaha kadar uyurdu. 5 aydırda gece geç uyuyor bazen sabah 10-11 de bazen 8-9 da uyanıyor
Ne yaptıysam erken uyutamadım 9-10 da uyutursam akşam yarım saat 40 dk sonra geri uyanıyor ya ve uykusunu aldığı için 1-2 den aşağı uyumuyor Maşallah kilosu gelişimi iyi ama ben birazda korkuyorum gerekli saatlerde uykusunu almadığı için.
Benimki saat 9.30 10 gibi uyuyor sabahta 9 civarı uyanıyor.gunduz uykusunu da 2 saat yapıyor.ilk zamanlar benimki de uyuduktan sonra uyanirdi hatta şimdi misafir falan olunca da uyanıyor.sebebi şuymus mesela yattıktan yarım saat sonra yanına geliyorum daha uyanmaya başlar başlamaz sallıyorum uykusu açılmadan.o zaman devam ediyor uykuya

Kızlar
Maşallah diyim nazar değmesin ama bizimki 2 aylik olduğundan beri aksam 7.30 ile 9 arası gece uykusuna yatar gece max 2 kez uyanır bazen 1 bazen hiç . Sabah da 7 civari uyanır 9 da tekrar uyur 🙃

Benimki saat 9.30 10 gibi uyuyor sabahta 9 civarı uyanıyor.gunduz uykusunu da 2 saat yapıyor.ilk zamanlar benimki de uyuduktan sonra uyanirdi hatta şimdi misafir falan olunca da uyanıyor.sebebi şuymus mesela yattıktan yarım saat sonra yanına geliyorum daha uyanmaya başlar başlamaz sallıyorum uykusu açılmadan.o zaman devam ediyor uykuya
Maşallah🧿
Benim kız iyi dayanıyor gece yarısına kadar
Park beşikte yatıyor ya sallamıyor kucağıma alıp ayağıma koyana kadar uyku felan kalmıyor bide ayakta felan sallanmakta istemiyor gece uykusunda kulağımızla oynuyor eşimle beni tam 1 saat uyku nanay anlıyacağın🤣🤦‍♀️

Maşallah diyim nazar değmesin ama bizimki 2 aylik olduğundan beri aksam 7.30 ile 9 arası gece uykusuna yatar gece max 2 kez uyanır bazen 1 bazen hiç . Sabah da 7 civari uyanır 9 da tekrar uyur 🙃
Maşallah olması gereken bu zaten benim kız 12-1 de uyur gecede sabaha kadar kalkmaz
Bende diyorum 10 da felan uyusun 7 gibi kalksa razıyım

Kızlar
İyiz çok şükür elifcim sen nasılsın 🤗 bugün 20 lik diş cektircem çok tırsıyorum 🫣 biz 7:730 uyanıyoruz 10 da uyuyor 2 buçuk 3 saat sonra aksam üzeri 1 saat uyuyor 6-7 arası 9 buçuk 10 gibi de gece uykusuna geçiyoruz gecede 2-3 kere uyanıyor emip uyuyor şuan bu şekilde düzenimiz 🌸

Back
X