2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kızlar benim ara ara bulantılarım var ama yediğim şeyleri saatlerce sindiremiyorum benim gibi olan var mı yiyorum sabah , gece bile midem de dönüyor

Takvime göre bugün 6. Haftanın ilk günü kalp sesini duyanlar var mı haftaya gideceğim doktora
ilk sayfada ki tabloda kim kaçıncı haftada görmüş not alıyoruz canım oraya da bakabillrsin ben 5+4 de duymuştum :) tabi vajinal bakıldı , karından biraz daha geç görünür :)

Son düzenleme:
ilk sayfada ki tabloda kim kaçıncı haftada görmüş not alıyoruz canım oraya da bakabillrsin ben 5+4 de duymuştum :) tabi vajinal bakıldı , karından biraz daha geç görünür :)
Canım ben 5+0 kese gördüm bu arada ekleyebilirsin inşallah haftaya kalpte duyarım

Mevsimlisan akşamdı dimi muayene :) heyecan var mı
Aayyyy şimdi geldim eve heyecandan titredim yatınca sedyeye resmen senin o pıt pıt atan kalbini verene kurban olurum ya canısı beni de ekle listeye 7+1 kese ve kalp atışı herşey normal bir sıkıntı yok dedi gösterdi işte 1 cm mis teyzeleri daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…