- 6 Nisan 2014
- 1.547
- 2.236
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.601
Muz yedim canım simdi biraz iyi geldiDomatese tuz serp ye, bana çok iyi geliyor. Ben hiç kusmadım bu arada yaa hafif bulantı oluyor geçiyor prilam alıyorum geceleri. Diğer 3 çocuğumda da bir kaç sefer istifra etmiştim bunda tık yok.
ilk sayfada ki tabloda kim kaçıncı haftada görmüş not alıyoruz canım oraya da bakabillrsin ben 5+4 de duymuştum :) tabi vajinal bakıldı , karından biraz daha geç görünür :)Takvime göre bugün 6. Haftanın ilk günükalp sesini duyanlar var mı haftaya gideceğim doktora
Nazar değdirdin kendi kendine deseneKızlar benim bulantım yok bi sey mi var dedigim dillerim kopaydı, üc gündür cok kötüyüm cıkarma yok sadece bulantı cok acım yemek istiyorum yiyemiyorum doktora yazdım prilam al dedi alıcam cıkabilirsem
AynıyızTakvime göre bugün 6. Haftanın ilk günükalp sesini duyanlar var mı haftaya gideceğim doktora
Sorma canım ne rahatmısım megerNazar değdirdin kendi kendine desene
Canım ben 5+0 kese gördüm bu arada ekleyebilirsin inşallah haftaya kalpte duyarımilk sayfada ki tabloda kim kaçıncı haftada görmüş not alıyoruz canım oraya da bakabillrsin ben 5+4 de duymuştum :) tabi vajinal bakıldı , karından biraz daha geç görünür :)
Pendik eğitim araştırma hastanesi
Sorma canım ne rahatmısım meger
Hissettigin mi erkekYüzde bin beşyüz erkek
son adet tarihin ve yaşını da yazar mısın canım ekleyeyimCanım ben 5+0 kese gördüm bu arada ekleyebilirsin inşallah haftaya kalpte duyarım
Ekliyim canım listede benson adet tarihin ve yaşını da yazar mısın canım ekleyeyim
ahh çok pardon ay kafa kalmadı bende yaaaEkliyim canım listede ben
Şu teoriye göre dersek erkek, hissettiğim şuan nötrHissettigin mi erkek
gamzeee senin kontrol ne zaman kuzumŞu teoriye göre dersek erkek, hissettiğim şuan nötr
Çin takvimine de baktım takvimde kız gosteriyo ama bi kac yerde erkek cikti bir kere daha baska yerde yaptim kiz cıktı..hayirlisiyla sagliklisiyla gelsinde kiz erkek hic farketmezŞu teoriye göre dersek erkek, hissettiğim şuan nötr
Benimde ektim orda doğurdu inşallah bana da size de nasıp olur o günleri görmekBende oğlumu pendik eğitim ve araştırmadan yaptım sezaryen herhangi bişey yaçamadım evime yakın oldugu için
Beni de eklermisiniahh çok pardon ay kafa kalmadı bende yaaa
Aayyyy şimdi geldim eve heyecandan titredim yatınca sedyeye resmenMevsimlisan akşamdı dimi muayene :) heyecan var mı