- 24 Nisan 2023
- 1.393
- 935
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.621
Benim ki de pek iyi değil ya hiç birşey canım istemiyor sadece hafif şeyler olsun böyle çorba falan o kadarKızlar iştahınız nasıl , benim pek yok canım pek bişey de istemiyo , aşeriyor musunuz bişeyler
Benim ki de pek iyi değil ya hiç birşey canım istemiyor sadece hafif şeyler olsun böyle çorba falan o kadar
Ben değilimBuda bıdığımızcinsiyet tahminini kim yapıyordu kızlar (karından)
Benim de ilkAyy ben de çok sevindim sizi gördüğüme ☺ kaçıncı çocuk? Benim daha ilk
ekledim seni ben daha önceBeni de eklermisini
Ne kadar oldu şimdi bebis canım, ilk 3 ay bazılarında hiç hissettirmiyor bile kendini.. Kontrollerde ne dedi drKizlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam benim sorum şu başatan beri miğde bulantım yok zaten ama bu gün göğüs hasasiyetim kayboldu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de oluyormu korkuyorum ayın 7 sine randevum var
çok sevindiiiiim :) maşallahhh kuzumaAayyyy şimdi geldim eve heyecandan titredim yatınca sedyeye resmensenin o pıt pıt atan kalbini verene kurban olurum ya canısı beni de ekle listeye 7+1 kese ve kalp atışı herşey normal bir sıkıntı yok dedi gösterdi işte 1 cm mis teyzeleri daha
kız bence :))Buda bıdığımızcinsiyet tahminini kim yapıyordu kızlar (karından)
erkek gibi geldi bana :)Kızlar cinsiyet tahmini kim yapıyordu karından geçen hafta boş gebelik şüphesi vardı bu hafta gösterdi kendini
Eki Görüntüle 3328252
Aaa öyle migünaydın kızlar evet bildirmek zorundasınız.gebedir yazısı isteyin doktorunuzdan iş yerinize verin ben 6 haftalıkken verdiö.zaten 12 hafta olmadan bildirmeniz gerkeiyor.ayrıca çalışma saatleri maalesef memurlar için her gün 2 saat erken çıkabiliyorlar.ama özl kurumlarda şöyle ben sgk ile görüştüm.7,5 saat fazla çalıştırıamazlar fazlaysa onu görüşün.
Bendeee ya karnim doysun diye ama işin garip tarafı çokta aç hissediyorum bazen midem kaziniyor günlerdir yemek yemiyormuşum gibiAynen bende öyle sırf bazen yemek için yiyorum
Amin canisi valla benimde içime erkek doğuyor hep erkek hissediyorumKızlar iştahınız nasıl , benim pek yok canım pek bişey de istemiyo , aşeriyor musunuz bişeyler
Anaaa daha çok merak ettim şimdi cidden tutuyor mu canim ya bukız bence :))
Ara ara adet olcakmisim gibi bir ağrı oluyor ama kısa sürüyor geçiyor genel bir ağrı olur ya onun gibikasık ağrılarınız oluyor mu kızlar ?
Benim karnımda ara sıra iğne batması gibi batmalar oluyor, kasığımdakiler de çok hafif ya genelde wc git çağrısıkasık ağrılarınız oluyor mu kızlar ?
benim 1 haftadır yoktu ama dün gece dönerken sanki orda bişeyler kopmuş gibi bi sancı girdi çok korktum ama çok şükür kanamam falan yoktu inşallah kötü bişe olmamıştırkasık ağrılarınız oluyor mu kızlar ?