- 5 Nisan 2020
- 47
- 77
- 35
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.561
Ay içim rahatladı çok teşekkür ederim hemen hemen aynı görüntüBenim altıncı hafta bu canım bence korkacağın birşey yok
Birturlu güzel bir haber alamadım hep sıkıntı geriden geliyor gelişmiyor denildi. Başka doktora gittim şimdi o biraz bekleyelim birşey söylemek için erken dedi. O yüzden merak ettim. Benimki rahimden ulturasonCanım ultrason cihazının modeli yaşı karından mı vajinal mı hepsi etkiliyor . Nerdeyse herkesin ki farklı . Kese gözükmüş şükür sanırsam tekrar randevu vermiştir sana
allahın izniyle ikisinide görüeceksin inşallah :)Kızlar günaydın herkese bugün ilk doktor kontorlum var çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır ve umarım kese ve kalp atışıni görür duyarım (7+1)Dr ilk girince ne diyeceğimi de bilmiyorum
İnşallah canım inşallahallahın izniyle ikisinide görüeceksin inşallah :)
Ben de bu cumartesi kalp atışları için gideceğim :) Kaç haftalık şuan?çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor, cumartesi günü kalp atışını duymaya gideceğiz zaman geçmedi bu hafta adeta
Rahat ollllllll. Bende 8+2 Şuan. Başından beri hiç belirtim yok göğüs ağrısı bile yok . Biz şanslı gebeyiz kıymetini bilelimKizlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam benim sorum şu başatan beri miğde bulantım yok zaten ama bu gün göğüs hasasiyetim kayboldu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de oluyormu korkuyorum ayın 7 sine randevum var
bizim işyeri hekimi sisteme işliyoruz demişti kuzumGünaydınlar :))
Böyle bir bildirim yapmamız gerekiyor mu?
İçini ferah tut geç döllenme olabilir benim öyle olmuştu normalde Şuan 9 haftalık olmam lazım sat a göre . Ama benim bebiş 8 haftalık benimde ilk kese gözüktü bebek gözükmedi doktor bekleyelim dedi 2 hafta sonraya randevu verdi bebiş gözüktü geç döllenme dedi o yüzden strese girme her hamilenin süreci farklı her bünye farklı canım benimBirturlu güzel bir haber alamadım hep sıkıntı geriden geliyor gelişmiyor denildi. Başka doktora gittim şimdi o biraz bekleyelim birşey söylemek için erken dedi. O yüzden merak ettim. Benimki rahimden ulturason
peki hangi hastanedeydi capendik egiti
Pendik eğitim araştırma hastanesipeki hangi hastanedeydi canım
hoşgeldiiin bende geçen hafta öyle oldum herşey birden kayboldu ve soluğu doktorda aldım çok şükür iyiydi minnakım :) tekrar başladı şimdi bulantı göğüs hassasiyeti filan. annem dedi ki bir günün bir gününü tutmaz :) normalmiş yaniKizlar Allah nasip ederse bende Haziran annesi olucam benim sorum şu başatan beri miğde bulantım yok zaten ama bu gün göğüs hasasiyetim kayboldu kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sizde de oluyormu korkuyorum ayın 7 sine randevum var
Ay vallah canım birden kaybolunca göğüs hasasiyetim korktum yaRahat ollllllll. Bende 8+2 Şuan. Başından beri hiç belirtim yok göğüs ağrısı bile yok . Biz şanslı gebeyiz kıymetini bilelimbenimde 9 unda randevum var
Ay teşekkür ederim içimi rahatlattiniz gerçekten benim de kanamam olmuştu geçen hafta bende bir gende pıhtılaşma bozukluğu çıktı ayın yedisinde gidicem kanama bittiği için iğneye basliyxaz dedi doktor tedbir amaclihoşgeldiiin bende geçen hafta öyle oldum herşey birden kayboldu ve soluğu doktorda aldım çok şükür iyiydi minnakım :) tekrar başladı şimdi bulantı göğüs hassasiyeti filan. annem dedi ki bir günün bir gününü tutmaz :) normalmiş yani
ben ben ben :)) 08:00 18:00 çalışıyorum 16:00dan sonra resmen yuvarlanarak yatmak istiyorum :) eve gidince de yemek bulaşık ve kapanış asla bir şey yapamıyorum kolum kalkmıyor :)Mesai saatlerine bayıldım
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolurAma benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem
Ben çok mu rahatım siz böyle yazınca şey oluyorumhoşgeldiiin bende geçen hafta öyle oldum herşey birden kayboldu ve soluğu doktorda aldım çok şükür iyiydi minnakım :) tekrar başladı şimdi bulantı göğüs hassasiyeti filan. annem dedi ki bir günün bir gününü tutmaz :) normalmiş yani
6 haftalık , sizinBennnnsizin kaç haftalıkkk
Canım yemek bulaşık çok iyi performans ben sana diyeyimben ben ben :)) 08:00 18:00 çalışıyorum 16:00dan sonra resmen yuvarlanarak yatmak istiyorum :) eve gidince de yemek bulaşık ve kapanış asla bir şey yapamıyorum kolum kalkmıyor :)
hayırlı olsun, 6+2 yiz şuanda sizin ne kadar oldu?Ben de bu cumartesi kalp atışları için gideceğim :) Kaç haftalık şuan?
bence de kıymetinizi bilinRahat ollllllll. Bende 8+2 Şuan. Başından beri hiç belirtim yok göğüs ağrısı bile yok . Biz şanslı gebeyiz kıymetini bilelimbenimde 9 unda randevum var
ben de 08-17 çalışıyorum ama evimle işyerim uzakta ben Beylikdüzü'nde yim işyerim Maslak'Sarıyer)'de servisler en az 1 saat yol gidiyorum (tabi uyuyorumMesai saatlerine bayıldım
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolurAma benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem