2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
günaydın kızlar evet bildirmek zorundasınız.gebedir yazısı isteyin doktorunuzdan iş yerinize verin ben 6 haftalıkken verdiö.zaten 12 hafta olmadan bildirmeniz gerkeiyor.ayrıca çalışma saatleri maalesef memurlar için her gün 2 saat erken çıkabiliyorlar.ama özl kurumlarda şöyle ben sgk ile görüştüm.7,5 saat fazla çalıştırıamazlar fazlaysa onu görüşün.

Telaş etme olabiliyor böyle durumlar. Ne kadarlıksın

Benim çalıştığım kurum öyle büyük bir kurum degil insan kaynakları vs yok. Ortaokul grubu olan özel bir kurs.
Mesaimde 14.30-18.50 arası o yüzden kontrollerimi izinsiz raporsuz halledebiliyorum.
Mesai saatlerine bayıldım
Ya kızlar ben 08.00-17.00 çalışıyorum, masa başı. Ama 2 haftadır baya zorlanıyorum son saatler bitmiyor sanki. Karnım şişiyor yemin ederim pantolonun düğmesini fermuarını açıp oturuyorum. Akşam eve gidince sanki taş taşımışım gibi yatıyorum hemen.
8. hafta böyleyse son haftaları düşününce biraz gözüm korkmuyor değil
Tabi bebişlerimiz iyi olsun daaa hepsi hallolur Ama benim gibi olan varsa rahatlıcam biraz, aa tamam benim tembelliğimden değil dicem

Teşekkürler canım

Şanslı hamilesin içini ferah tut, herkeste farklı oluyor, kiminin hiç belirtisi olmuyor

aynısının tıpkısı kuzum şuan fermuarım acık oturuyrorum bbrnfr 9+4 üm bende 8-5 çalışıyorum muhasebeciyim.tek değilsin yani.kızlar bişi sorcam devlet hastanesinde dogum yapmak için oraya görünmemiz şartmı bilgisi olan var mı yani dogum geldi mi pat diye aciline gitsek alıyorlar mı

ben artık hiç kapatamıyorum pantolonlarımı gün içerisinde o kadar büyüyo ki karnım 4 5 aylık gibi oluyorum belki daha fazla :)) sonumu merak etmiyo değilim :) Akşamları yemek yemeye bile üşeniyorum hemen uyusam keşke :)))

alınıyor diye biliyorum canım

ya kimse net bişe demiyor.bugün hani kaydım olsun diye devletten randevu aldım göründüm ama yeterli olur mu ki
Canım devlette doğum yapabirsin tabiki de kayida falan da gerek yok doğum başladığında direk seni alıp yukarı cikartiyorlar yengem de de hic gitmemişti doğumu başladı direk aldilar

İş Kanunu mu bu acaba? DMK'da böyle bir maddeye rastlamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…