- 12 Aralık 2013
- 333
- 360
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.521
Günaydınlar :))günaydın herkese :) çalışan gebelere soruyorum iş yerine gebelik bildirimi yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız rapor mu almam gerekiyor doktordan
Benim altıncı hafta bu canım bence korkacağın birşey yok
Ayy ben de çok sevindim sizi gördüğüme ☺ kaçıncı çocuk? Benim daha ilkAyyy hem yaş olarak hem sat olarak aynıyız.. Hadi sağlıcakla gelsin hepimizin bebisibende de ufaktan bi tiksinme hali başladı ve göğüs hassasiyeti çok fazla, ellemiyorum elletmiyorum
Merhaba. Bu sorunuzun cevabını öğrenebildiniz mi? Bende çalışıyorum ama biraz daha gebelik ilerlesin en azından riskli olan üç ayı geçireyim de müdürüme söyleyeyim diye düşünmüştüm. Ama resmi prosedür nasıl hiç bir bilgim yokgünaydın herkese :) çalışan gebelere soruyorum iş yerine gebelik bildirimi yaptınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız rapor mu almam gerekiyor doktordan
Canım ultrason cihazının modeli yaşı karından mı vajinal mı hepsi etkiliyor . Nerdeyse herkesin ki farklı . Kese gözükmüş şükür sanırsam tekrar randevu vermiştir sana
Senin kız olacak galiba canım baksana pek nazlı . Olsun Buda geçer gerekirse 9 ay yatarsın hastahanede. Yeterki bebişler iyi olsun sakın stres yapma daha önceki gibi geçip gidecek unutmaBenim bu sabah yine başladı açık kırmızı olarak hastaneye geldim yine
Zaten öyle bir süreç ki bu bir ara detaylı anlatırım kızım olursa adını nazlı koyacağımSenin kız olacak galiba canım baksana pek nazlı . Olsun Buda geçer gerekirse 9 ay yatarsın hastahanede. Yeterki bebişler iyi olsun sakın stres yapma daha önceki gibi geçip gidecek unutma
Allah gönlündekini versin inşallah . Sağlıkla doğsun bizi de ara ara haberdar et durumlardanZaten öyle bir süreç ki bu bir ara detaylı anlatırım kızım olursa adını nazlı koyacağım
resmi prosedür diye bişey yok bildiğin kadarıyla ben de özelde çalışıyorum ama ben de aynı şekilde riskli dönemi atlattıktan sonra söylemek istiyorum, müdürümün haberi var kontroller için izin alıyorum çünkü ama henüz İnsan Kaynaklarına ve işyeri hekimine bilgi vermedimMerhaba. Bu sorunuzun cevabını öğrenebildiniz mi? Bende çalışıyorum ama biraz daha gebelik ilerlesin en azından riskli olan üç ayı geçireyim de müdürüme söyleyeyim diye düşünmüştüm. Ama resmi prosedür nasıl hiç bir bilgim yok
içini ferah tut kötü bişey yoktur, güzel haberlerini bekliyoruzBenim bu sabah yine başladı açık kırmızı olarak hastaneye geldim yine
yok henüz bende öğrenemedim bildiğim kadarıyla iş yerine bildirilmesi gerekiyor ama süreç nasıl ilerliyor bilmiyorumMerhaba. Bu sorunuzun cevabını öğrenebildiniz mi? Bende çalışıyorum ama biraz daha gebelik ilerlesin en azından riskli olan üç ayı geçireyim de müdürüme söyleyeyim diye düşünmüştüm. Ama resmi prosedür nasıl hiç bir bilgim yok
yasal olarak evetGünaydınlar :))
Böyle bir bildirim yapmamız gerekiyor mu?
Benim çalıştığım kurum öyle büyük bir kurum degil insan kaynakları vs yok. Ortaokul grubu olan özel bir kurs.resmi prosedür diye bişey yok bildiğin kadarıyla ben de özelde çalışıyorum ama ben de aynı şekilde riskli dönemi atlattıktan sonra söylemek istiyorum, müdürümün haberi var kontroller için izin alıyorum çünkü ama henüz İnsan Kaynaklarına ve işyeri hekimine bilgi vermedim
Eki Görüntüle 3327561
Kızlar bugun 6+2deyim bebek var ama kalp atışı yok daha dedi bikaç gün sonra gel dedi normal değil mi bu durum. Bide bende cinsiyet tahmini alayım sizden
iyiymiş şanlısınBenim çalıştığım kurum öyle büyük bir kurum degil insan kaynakları vs yok. Ortaokul grubu olan özel bir kurs.
Mesaimde 14.30-18.50 arası o yüzden kontrollerimi izinsiz raporsuz halledebiliyorum.
Yönetmelikte;Bn de özelde 8:00-18:00 çalışıyorum bi ara çalışma saatleri azalır diye bişe okumuştum ama pek bi bilgim yok. iş yeri sahibinin haberi var ama iş yeri hekimine bildirmedim yasal olarak bildiri yapmak gerekiyor mu
Hayırlı olsun ne kadarlıksın belirtin var mıBende tüp bebek tedavisiyle hamileyim. Kullandıgım ilaçlardan biri progestan fitil vücüt alması gerekeni alıyor gerisini atıyor merak etmeyin normal bi durum doktorum öyle demişti