2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Selamlar guzel anneler, bebisleriniz iyidir insallah. Size sorum bebisleri gunduz ve gece uyuturken ustune ne örtüyorsunuz uyku tulumu ise kac tog? Bir de ben emerek uyutuyorum acaba yanlis mi yapiyorum bebegim gece sık uyaniyor sizler nasil uyutuyorsunuz? Tesekkur ederim!

Birşey soracağım bizde uyku gerilemesindeyiz de kv bizde bu cocuk aç, tok olunca uzun uyur felan diyor. Anlatıyorum memeye alışmasın diye hep böyle gittik diye habire mır mır aç diyor. Bizim sistem ( gündüzleri tabi ) uyanınca emziriyorum uyandığı andan itibaren 1,5 saat takılıyoruz sonra uyutuyorum(emzirmeden) totalde (eskiden) 1,5 saate yakın uyuyor. Üçüncü saat uyanmış oluyor ve emziriyorum. Siz ne zaman emziriyorsunuz. Memede uyumaması için bu şekilde gittik hep. Emzirip mi uyutuyorsunuz ? Uyanınca mı emziriyorsunuz?
Merhaba nasil uyutuyorsunuz acaba ben emzirerek uyutuyorum pek baska turlu beceremedim;/

Merhaba nasil uyutuyorsunuz acaba ben emzirerek uyutuyorum pek baska turlu beceremedim;/
Merhaba ilk 4 ay kucağımda emzikle yürüyerek uyutuyordum. 4.ay uyku gerilemesine yakalandık. Artık meme sonrası sallama şeklinde uyutmaya çalışıyorum. Gecede full yanımda uyandıkça meme ama ilk 4 aydan kaynaklı sanırım meme için uyanmıyor. Acıktığı için uyanıyor. Yani 3-4 saatte 1.

Anneler size sorum yardımınıza gerçekten ihtiyacım var. İşe başladım süt sağıyorum kv biberonla vericek. Kesinlikle almıyor biberonu ittiriyor. Emzik kullanırdı ona da aynı şekilde ne yapacağım böyle. 13:30da çıkıcam işten nasıl dayanıcak aç aç.

Kız nolcak bu kilolar. Benim de 2023 başı halime dönmem için 20 kilo vermem lazımmm 😫. Hadi birbirimiz gazlama konusu falan açalım 🥹🤪

Amaan neler neler benimki de kendi kendine ee ee diyor. Övöv bilmem ne.. ben de saydırıyor gene bana diyorum 😂😂

Acemimmm üzülmee evet çoook zor ama dilinden anlamadığımız zorlandığımız aylar geride kaldı. Bi şekilde kotarırız. 1 yaşına kadar sabır inşallah. Hatta en azından kendi kendini oyalamaya 7. Ayda başlıyorlarmış. Kendini üzme sakınn neler geliyor geçiyor 💗💗💗

Ya bi kadın var instada takip ettiğim o benim aklımdakini söyledi geçen. 1 yaşına kadar ne yapsanız boş. Ya ağlatarak öğrenilmiş çaresizlik yapacağız ki imkansız bizim için ya da 1 yaşını bekleyeceğiz. Ben uyku eğitimi düşünmüyorum şimdilik

Eyvahh demek 2 çocuğun huyu aynı olabiliyormuş 😀😀. Biri uyumazsa öbürü uyur derler hep
Bende oyle dusunuyordum tipi huyu herseyiyle kopya ikiz gibiler😅😅

Anneler size sorum yardımınıza gerçekten ihtiyacım var. İşe başladım süt sağıyorum kv biberonla vericek. Kesinlikle almıyor biberonu ittiriyor. Emzik kullanırdı ona da aynı şekilde ne yapacağım böyle. 13:30da çıkıcam işten nasıl dayanıcak aç aç.
Biberonu siz verirken mi ittiriyor ? Sizin kokunuzla memeyi eslestirmistir meme bekliyordur biberon yerine 🙈
İnşallah yakın zamanda çözüme kavuşursunuz🌸

Sudokrem hemen geçiriyor
Teşekkürler, deniyeyim
Selamlar guzel anneler, bebisleriniz iyidir insallah. Size sorum bebisleri gunduz ve gece uyuturken ustune ne örtüyorsunuz uyku tulumu ise kac tog? Bir de ben emerek uyutuyorum acaba yanlis mi yapiyorum bebegim gece sık uyaniyor sizler nasil uyutuyorsunuz? Tesekkur ederim!
Ev 22 derece. 1,6 tog giyiyor içinde uzun kollu pijama var.
Benim bebeğim de biberon almıyor, alıştırma bardağı ile içti biraz, biraz da kaşıkla sağdığım sütü verdim.

Kızlar inatçı geçmeyen pişiğe ne iyi gelir?
Bepantol, hametan, pudra vs denedim yok geçmiyor
Sudokrem güzel olmazsa doktorumuzun muayenehanesineden tenda baby pişik kremi almıştım. Bacak boğumlarına, boynunun altına ensesine, koltuk altına kullanıyorum. Nemlendiricilerden daha yoğum kıvamlı; sudokreme benziyor ama tam değil. Ben çok faydasını gördüm.

Biberonu siz verirken mi ittiriyor ? Sizin kokunuzla memeyi eslestirmistir meme bekliyordur biberon yerine 🙈
İnşallah yakın zamanda çözüme kavuşursunuz🌸
Kv vermeyi denedi ben işteyken almamış. Akşam bende denedim almıyor daha 15 gün önce bir işim olduğu için biberonla süt bırakmıştım içmişti. Bu bebişlerin günü gününe tutmuyor gerçekten.
“ Aç kalınca içer “durumu umarım bizde de tutar.

Kızlaaar, benle birlikte gaza gelmek isteyen gelsin 😄 dün itibariyle diyet ve evde spora başlamış bulunuyorum, DuruLinda DuruLinda cıgımın tavsiyesiyle johanna 10000 steps videosu hem kolay hem zevkli, 65 le açıyorum, hedef 56-58 gibi, hedefim şu sezaryen göbegini atmak, bi kot giysem kocaman duruyor orda 💪 hem kendimiz icin bi seyler yapmak iyi gelir hepimize ❤️

Kızlaaar, benle birlikte gaza gelmek isteyen gelsin 😄 dün itibariyle diyet ve evde spora başlamış bulunuyorum, DuruLinda DuruLinda cıgımın tavsiyesiyle johanna 10000 steps videosu hem kolay hem zevkli, 65 le açıyorum, hedef 56-58 gibi, hedefim şu sezaryen göbegini atmak, bi kot giysem kocaman duruyor orda 💪 hem kendimiz icin bi seyler yapmak iyi gelir hepimize ❤️
Ben ben benn 😀😀 ama moni aramızda uçurum varrr. Benim şu an 86 hedef 66 🥹 pazartesinden itibaren katılacağımm (evet pazartesi ama gerçekten 😅)

Ben ben benn 😀😀 ama moni aramızda uçurum varrr. Benim şu an 86 hedef 66 🥹 pazartesinden itibaren katılacağımm (evet pazartesi ama gerçekten 😅)
Hedefe odaklanıyoruz kaç olduğumuzun önemi yokkk 😄 bak zümrüt calıskan diye bi influencer var bizle dogum yaptı 20 kiloya yakın verdi, ondan gaza geldim 💪🏻 bakk başlıyosunn pazartesi, kaçış yok 😄

Hedefe odaklanıyoruz kaç olduğumuzun önemi yokkk 😄 bak zümrüt calıskan diye bi influencer var bizle dogum yaptı 20 kiloya yakın verdi, ondan gaza geldim 💪🏻 bakk başlıyosunn pazartesi, kaçış yok 😄
Ay takibe aliim hemenn, ben bu arada doğuma 106yla girdim 20 kg gitti doğumdan sonra. Kaldı 20 kilo 😀 halledeceğizz ya

X