2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 105 49,3%
  • erkek

OY: 101 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    213
Nasılsınız kızlarr, hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz yine.. tam anneliğe, bebeğime alıştım iyi gidiyoruz diyorum bir an geliyor çok yorgun hissediyorum ☹️ tatilimiz bitti aile evinden ayrılıyorum zaten duygusal bir topum 🥺 üzülürsem sütüm kesilir diye kendimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım 🙄 annelik çok zormuş çok
Ben de annemlerden geçen ay dönerken öyle olmuştum, üç hafta kalmıştım, onlar için de benim için de çok zordu ayrılmak 💔

Bu aksam esim uyutmaya calisti oglumuzu. Agladi babasiyla uyumak istemedi gözleri acikti yanlarina gittigimde. Ben kucakladim kafasini hemen sokusturdu koluma direkt uyudu, bu sipalar artik bizi ayiriyor kizlar sok oldum. Ki babasina cok aliskin esim uyutur cogu zaman artik anneci oldu😄
Evettt benimki de kucağıma alınca hemen kafasını göğsüme sokuşturup kolyemle oynayarak uyuyor, bitiyorum ❤️

Ben de bu ara uyumuyor diye sık yanıma aldım. Hep benle yatmak istiyor. Meme ağzında olsun istediği zaman emsin istiyor ama ben öyle uyuduğumdan bir şey anlamıyorum ki sırtım belim çok ağrıyor 🥲 gündüz 5 dakika emip bırakıyor ama gece beslenmeleri uzun sürüyor 🥲🥲
Benimki de bazen onu istiyor ben doydugunu anlayinca cekiyorum memeyi zor bela agzindan. Dedigin gibi uyunmuyor ki oyle. Zaten sabah 6da kalkti bugun de ay aglicam😭😭😭

Aslinda belkide kendimizi kotu hissettiriyor populer kultur tarzi seyler. Mesela benim aklim hep uyku egitiminde. Yarim yamalak uygulamaya calisiyorum. Kucagimda 5dakikada uyuyan cocugu ‘yataginda kendi dalsin ‘ diye birakiyorum,olan uykusuda gidiyor tekrar alip pispisliyorum. 5 dakika oluyor sana 45 dakika🤪🤪 biraz salmak gerek sanırım. Anam babam usulü 😌
Katiliyorum ya gercekten. Sonsuza kadar boyle olmayacak yani bunu biliyoruz en azindan🥲 oyle ya da boyle buyuyecekler iste ama sabah 6da kalkmayaydi iyiydi🥺

Kızlar uykuya geçerken sizin bebişlerde konuşuyor gibi yapıyo mu baya sohbet ediyo uyutmaya çalışırken ninni söylüyor kendine sanki 😂
Benim oğlum yapıyor hatta o ara emziriyorum ya göğsümü inceliyor eliyle çimdik atıyor ya da tişörtümü inceliyor uuu ıııı filan sesler eşliğinde😂

Bebeyi babasina kitleyip doktora gidiyorum, 2 saat kadar ayri kalicaz ilk defa ay saka gibi ayaklarimin geri geri gitmesi normal mi😭

Katiliyorum ya gercekten. Sonsuza kadar boyle olmayacak yani bunu biliyoruz en azindan🥲 oyle ya da boyle buyuyecekler iste ama sabah 6da kalkmayaydi iyiydi🥺
Cocuklarimi cok seviyorum ama şu uyku konusu geriye donup baktigimda (ilk oğlumdan) travma. 2. Bebemde ilki gibi uykuyu sevmiyor. Yani bildigin travmalarim tetikleniyor 🤪🤪

Ben de geçen hafta aralıklı oruç yapmaya başladım. Ben çok yüksek kilodayım yolum çok uzun ama kızım yürüyene kadar vereceğim onun peşinden koşabilmek için 🫠🥹
Kız nolcak bu kilolar. Benim de 2023 başı halime dönmem için 20 kilo vermem lazımmm 😫. Hadi birbirimiz gazlama konusu falan açalım 🥹🤪
Kızlar uykuya geçerken sizin bebişlerde konuşuyor gibi yapıyo mu baya sohbet ediyo uyutmaya çalışırken ninni söylüyor kendine sanki 😂
Amaan neler neler benimki de kendi kendine ee ee diyor. Övöv bilmem ne.. ben de saydırıyor gene bana diyorum 😂😂
Nasılsınız kızlarr, hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz yine.. tam anneliğe, bebeğime alıştım iyi gidiyoruz diyorum bir an geliyor çok yorgun hissediyorum ☹️ tatilimiz bitti aile evinden ayrılıyorum zaten duygusal bir topum 🥺 üzülürsem sütüm kesilir diye kendimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım 🙄 annelik çok zormuş çok
Acemimmm üzülmee evet çoook zor ama dilinden anlamadığımız zorlandığımız aylar geride kaldı. Bi şekilde kotarırız. 1 yaşına kadar sabır inşallah. Hatta en azından kendi kendini oyalamaya 7. Ayda başlıyorlarmış. Kendini üzme sakınn neler geliyor geçiyor 💗💗💗
Aslinda belkide kendimizi kotu hissettiriyor populer kultur tarzi seyler. Mesela benim aklim hep uyku egitiminde. Yarim yamalak uygulamaya calisiyorum. Kucagimda 5dakikada uyuyan cocugu ‘yataginda kendi dalsin ‘ diye birakiyorum,olan uykusuda gidiyor tekrar alip pispisliyorum. 5 dakika oluyor sana 45 dakika🤪🤪 biraz salmak gerek sanırım. Anam babam usulü 😌
Ya bi kadın var instada takip ettiğim o benim aklımdakini söyledi geçen. 1 yaşına kadar ne yapsanız boş. Ya ağlatarak öğrenilmiş çaresizlik yapacağız ki imkansız bizim için ya da 1 yaşını bekleyeceğiz. Ben uyku eğitimi düşünmüyorum şimdilik
Cocuklarimi cok seviyorum ama şu uyku konusu geriye donup baktigimda (ilk oğlumdan) travma. 2. Bebemde ilki gibi uykuyu sevmiyor. Yani bildigin travmalarim tetikleniyor 🤪🤪
Eyvahh demek 2 çocuğun huyu aynı olabiliyormuş 😀😀. Biri uyumazsa öbürü uyur derler hep

Yaa benim icin de tek zorlugu uyku biliyo musun… uykusuzluk gibi bi dert olmasa 5 tane dogurabilirim🤣 cokkk tatlii cunku insanin sevdikce sevesi geliyo agzim sulaniyo baktikca🥹

Bebeyi babasina kitleyip doktora gidiyorum, 2 saat kadar ayri kalicaz ilk defa ay saka gibi ayaklarimin geri geri gitmesi normal mi😭
Aynı durumdayız 2 saat ayrı kalmak başlarda banada zor gelmişti ama işim yüzünden alıştım ona hemen geçiyor ama saçımı ombré yaptırırdım hep 6 ay oldu yaptıralı iyice dibi geldi 8 saat kadar sürüyor o kadar ayrı kalmamak için dün saçımı siyaha boyadım 🥺🤣

Aynı durumdayız 2 saat ayrı kalmak başlarda banada zor gelmişti ama işim yüzünden alıştım ona hemen geçiyor ama saçımı ombré yaptırırdım hep 6 ay oldu yaptıralı iyice dibi geldi 8 saat kadar sürüyor o kadar ayrı kalmamak için dün saçımı siyaha boyadım 🥺🤣
Cok haklisin🥲 emen bebegi birakmak daha zor bence yaaa ya meme isterse ya acikirsa diye akil kaliyo hep. Bugun emmedi mesela ben cikmadan. Babasi buzluktaki sutu isitip biberonla vermeye calismis aciktiginda biberondan asla icmedi… ac acina uyumus cocugum🥺

Kızlarr
2-3 gündür kızım sürekli çığlık atıyor kollarını bildiğini yüzüyor gibi sallayıp duruyor abimler sevmeye çalışıyor sevenede çığırıyor neden anlamadım aşırı sinirleniyor ya kafama taktımm

X