- 22 Aralık 2012
- 1.600
- 2.451
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.581
Evet ama bu kadar yorgunken bi de anlasılmamak kötü, neyse iyi niyetli en azındanErkeklerin genel sikintisi bu yonlendirmeden birsey yapmak akillarina gelmiyor canim guzellikle yonlendir sen zamanla oturacak hersey. İlk cocukta bizde oyleydik simdi esim benden daha dikkatli dusenceli benden once fark ediyor bazi seyleri sagolsun. Yonlendirmeyle oluyoe hepsi
Monii benimde öyle oluyor yataktan kalkınca resmen bileklerim ayaklarım acıyor yalpalaya yalpalaya yürüyorum kilom var ondan dolayu düşünüyorum ben vücudum hayatında ilk defa bu kadar kilo gördüde.Ben zaten yataktan kalkarken iki büklüm kalkıyorum basarken falan ayaklarım bileklerim agrıo geçer mi acaba
Acemi bu gece belim fena sızladı resmen ağlıcaktım hastaneye gitmeyi bile düşündümValla aynı. Ben belimi kaybettim bulabileceğimi de sanmıyorum…
Önemli olan niyetEvet ama bu kadar yorgunken bi de anlasılmamak kötü, neyse iyi niyetli en azından
Elif bende ayniyim. Kilomda var ama yataktan kalkinca (bazen gun icinde de) ayaklarim tabanlarim aciyor bu bebeler gecti ustumuzden vallahiMonii benimde öyle oluyor yataktan kalkınca resmen bileklerim ayaklarım acıyor yalpalaya yalpalaya yürüyorum kilom var ondan dolayu düşünüyorum ben vücudum hayatında ilk defa bu kadar kilo gördüde.
Gerçekten geçtiler şu atak haftası benide mahvetti.Elif bende ayniyim. Kilomda var ama yataktan kalkinca (bazen gun icinde de) ayaklarim tabanlarim aciyor bu bebeler gecti ustumuzden vallahi
Yok canım bence kiloyla alakası yok, benim kilom da hamilelikten önceki gibi tamamen yorgunlukla alakalıMonii benimde öyle oluyor yataktan kalkınca resmen bileklerim ayaklarım acıyor yalpalaya yalpalaya yürüyorum kilom var ondan dolayu düşünüyorum ben vücudum hayatında ilk defa bu kadar kilo gördüde.
Bunun bir de hamilelikte iştahı olmayıp hiç bir şey yiyemeyen emzirme iştahında ne bulduysa yiyip o açığı kapatanı var mesela benAhahahahah ben de öyleydim kız. Diyetisyene gidince bi kendime geldim. Yine yiyorum ama abartmadan bi de atıştırmayı bıraktım rahatladım. İnsanın yedikçe yiyesi geliyor emzirme iştahı hamilelik iştahıyla kapışır valla
Ameliyat olacağı zaman almışlardi acemimNe oldu mevsimim ben kaçırdım
Sağol canım Büyük ihtimalle var ya cuma günü Dr a gittik alerjik gibi duruyor dedi pazartesi test yapılacakAa alerji mi çıktı?Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim moni yok pazartesi günü test yapılacak inşallah nasıl yapıyorlarGeçmiş olsun canım alerji olduğu kesinleşti mi
Ah neler denemedim ki.. silikon uç ememedi, biberon bi dönem verdim 2.5 aylık felandı iyice bırakınca memeyi, biberonu emziği hayatımızdan çıkardık.Hee anladım canım biberona mı alışık öyleyse silikon uçla mı versen yani o da iyi değil ama hiç yoktan memede durmaya alışır sonra bıraktırırsın
Biz de de var sanırım, süt ürünleri diyeti yapıyorumBugün hiç kalkmadiysam 10 kez kalktım gece, atak üzerine birde alerji eklendi bize hadi hayırlı başarılar diş sesleri de gelmeye başladı
Dikkat et canim ilerlemesin. Benimde sanki cit deyip kirilcak gibi ayak bileklerimGerçekten geçtiler şu atak haftası benide mahvetti.
Birde kinders sol bacağımı kırarkende eklem yerim acıyor benimm
Önce kan alıyorlar sonra doktor gerek görürse deri testi yapılıyorTeşekkür ederim moni yok pazartesi günü test yapılacak inşallah nasıl yapıyorlar
Yaaa çok geçmiş olsun nasıl peki belli oldu mu belirtileerinde azalma falan test yapmadan mi diyet yapıyorsunBiz de de var sanırım, süt ürünleri diyeti yapıyorum
Bize yine kan yolu gözüktü deseeneÖnce kan alıyorlar sonra doktor gerek görürse deri testi yapılıyor
Benim de en korktuğum olay malesef belki sadece deri testi yapar o o kadar zor olmuyorBize yine kan yolu gözüktü deseene
Sağol canım, deri testi yaptılar çıkmadı ama ishal ve huzursuzluk oluyor diyet yapmayıncaYaaa çok geçmiş olsun nasıl peki belli oldu mu belirtileerinde azalma falan test yapmadan mi diyet yapıyorsun