Biraz dertleşelim kızlar, eşim genel olarak ilgili bir baba ama her şeyi söylemem lazım mesela anakucağında yatarken bebek ağlıyor diyelim almayı akıl etmiyor konuşarak susturmaya çalışıyor, ben diyorum mesela al kucağına dolaştır vs diye, neyse sabah 7 bucuk gibi işe gidiyor akşamda trafik vs gelmesi 7 ye yakın, bizim bebe de genelde 7 bucuk gibi huysuzlanıp uyumak istiyor, yani yemek vs derken adamın bebekle vakit gecirmesi on dk falan, sabah zaten 7 gibi kalkıyor duş bilmem ne derken on dk bakıyor, ben bütün gün çocuklayım ve tekim zaten ailem uzakta, artık isyan ettim sabah güne 6 da başlıyorum, bebek doğduğundan beri eşimbir gece kalkmamıştır çünkü genelde bu aya kadar gece emip uyuyordu çocuk öyle huysuz degildi ama gece kalkıp beşikten almak bile bi yük geliyor o yorgunlukla bazen, neyse bebeğim yine 5 gibi uyanıp ağlamaya başladı bu ara gece çok sık uyanıyor, zaten dört bes kere kalktım gece uyumadım doğru dürüst vs gittim uyandırdım illa saatin 6 bucuk mu olmasını bekliyosun ne var bi yarım saat önceye saati kursan alsan ben biraz uyusam diye verdim, direkt uyumaya gittim, sinirimi bozan şey oldu, bi gün yine uyumadım beşten sonra, gidip uyandırdım 6 bucuk gibi bak biraz diye, bi yüzümü yıkasaydım dedi, pardon ya yüzünü yıkayamamış
neyse iki gündür kalkıp alıyor 6 da, yani demem o ki erkeklerin beyni gerçekten bazı şeyleri düşünemiyor illa gözüne sokmak gerekiyor