Kızlar çevrenin saçma sapan konuşmasına kulaklarımızı kapayalım diyoruz ama olmuyor, dün bir cenaze evindeydik benim oğlum baş parmağını emmeye başladı genelde uykusu gelince veya acıkınca yapar ki zaten normal diye biliyorum bu ayda. Çocuk gelişimci bir abla aaa parmak mı emiyor anne bebek bağı kurulmadığında oluyor o dedi. Tam tanıyı koydu yani . Cenaze onların cenazesi, ben daha 3,5 aylık anneyim hiç bir şey diyemedim sadece moralim bozuldu ordaki diğer kişiler biraz bana destek olur şekilde konuştu ama ben çok kafama taktım. Yani zaten ilk annelik tecrübem üzerine bir de zaten her şey yarım yamalak ilerliyor kendimi sorguluyorum hep. Bir de anne sütü yanında bazen mama veriyorum mama verdiğimi görenlere de bir ton açıklama yapmak zorunda kalıyorum. Bugün de bebeğim sol memeyi yarım yamalak emiyor sağı emmiyor kafasını geri itiyor ilgisi hep başka şeylerde emmediği için huzursuz oluyor durmadan ağlıyor bazen bende sakinleşmiyor babası gelince gülücükler neşeler aguular filan, yetersizlik hissi oluştu bende çok moralim bozuk.