- 19 Aralık 2021
- 2.124
- 2.690
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.621
Kaka da kan var 1 haftadır bununla beraber bazen mukuslu onun için gittim ben alerjiye yönlendirdi DrSize niye alerji dediler yani şüphelendiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaka da kan var 1 haftadır bununla beraber bazen mukuslu onun için gittim ben alerjiye yönlendirdi DrSize niye alerji dediler yani şüphelendiler
Nolcaz böyle bilmiyorum ne yapılabilir uyku eğitimi falan mı alsam napsamBizim kız da 9 dan beri böyle. Yatağa bıraktıktan en geç 10 dakika sonra uyanıyor. Gündüz emmek istemiyor ama geceleri meme arayıp duruyor. Bir de çok içli ağlıyor uyanınca ya bana da dişi ağrıyor gibi geliyor
Geçmiş olsun, gaita tahlili yapmadı mı, bazen enfeksiyonu da oluyormuş. Biz de de bol bol mukus varKaka da kan var 1 haftadır bununla beraber bazen mukuslu onun için gittim ben alerjiye yönlendirdi Dr
Benim avuç avuç dökülüyor, hiç bir şey kullanmıyorum ,kullansam iyi olacakKızlar saclarım dökülmeye basladı kullandıgınız bır urun var mı memnun kaldıgınız? İlk kızımda hicbir şey kullanmadan ek gıdaya başlayınca azalmıştı dökülme ama simdi kullanmak istiyorum şok cansız oldu
Bu gece saydim. Gece 3ten sabah 9a kadar 17kez kalktim yataktan devamli uyaniyor kimil kimilMerhaba guzel anneler. 4 aylik bebisim gece 2 saatte bir kalkiyor ve gece 4ten sonra kimil kimil surekli uyanma modunda, gece uykularinim suresini nasil uzatabilirim sizde durumlar nasıl?
Merhaba guzel anneler. 4 aylik bebisim gece 2 saatte bir kalkiyor ve gece 4ten sonra kimil kimil surekli uyanma modunda, gece uykularinim suresini nasil uzatabilirim sizde durumlar nasıl?
Bizde öyleyiz kesinlikle.Bu gece saydim. Gece 3ten sabah 9a kadar 17kez kalktim yataktan devamli uyaniyor kimil kimil
Merhaba guzel anneler. 4 aylik bebisim gece 2 saatte bir kalkiyor ve gece 4ten sonra kimil kimil surekli uyanma modunda, gece uykularinim suresini nasil uzatabilirim sizde durumlar nasıl?
Bebeğiniz beşikte yatıyorsa erken erken uyanır yanınıza alırsanız uyanmaz şimdi büyüyorlar ve anlıyorlar koku hafızaları kuvvetliBu gece saydim. Gece 3ten sabah 9a kadar 17kez kalktim yataktan devamli uyaniyor kimil kimil
Merhaba ben de diyeti açıyorum ama bebeğim huysuzlandj ve birşey içmedi çok az içti ben de geri diyete döneceğim sizde durumlar nasıl emmesi filan diyet açarkenEvet diyeti açınca çok fazla yaptı belki 5 ten de fazla
Bugün 3 kere yaptı,1 tanesi dolu doluydu
Uyanınca sakin ses etmeyin yada tam uyanmadan emzik emiyorsa koyun ağzına sallanarak uyuyorsa hafif sallayın.tamamen uyanmasını beklerseniz iyice açılır uykusu.ilk kızım da böyleydi maximum 40 dakika uyurdu gece uykusunda.ahh ne günlerdi bebek gerçekten şans işi bazen napsakta uyumayan bebek uyumuyorMerhaba guzel anneler. 4 aylik bebisim gece 2 saatte bir kalkiyor ve gece 4ten sonra kimil kimil surekli uyanma modunda, gece uykularinim suresini nasil uzatabilirim sizde durumlar nasıl?
Teşekkür ederim yok istemedi tahlil direk alerjiye yönlendirdi. Çok geçmiş olsun inşallah biran önce geçer gider bu durumGeçmiş olsun, gaita tahlili yapmadı mı, bazen enfeksiyonu da oluyormuş. Biz de de bol bol mukus var
Benim avuç avuç dökülüyor, hiç bir şey kullanmıyorum ,kullansam iyi olacak
Hay Allah 4. Ayın içindede sürekli kalkmamı başlayacakBu gece saydim. Gece 3ten sabah 9a kadar 17kez kalktim yataktan devamli uyaniyor kimil kimil
Herkeste olmuyordur belki ama 4.ay uyku gerilemesi boyle birsey sanirim. Gece uykuya dalmasi 2saati geciyor cok bunaldimHay Allah 4. Ayın içindede sürekli kalkmamı başlayacak
Gercekten mi ya test ettinmi summerr. Bu defada benle uyumaya alisacak o da zorBebeğiniz beşikte yatıyorsa erken erken uyanır yanınıza alırsanız uyanmaz şimdi büyüyorlar ve anlıyorlar koku hafızaları kuvvetli
Bende 1saattir genizlerim yaniyor burnum tikanir gibi oldu. Burun spreyi ve parol ictim yattim şimdilikKizlaar ben hasta oldum boğazım berbat ve sanırım grip olacam. Ne iyi gelir
Bende az once gargara yaptım ve nurofen ictim inşallah etkisini görürüz oglum da oksuruyorBende 1saattir genizlerim yaniyor burnum tikanir gibi oldu. Burun spreyi ve parol ictim yattim şimdilik
Ihlamur, bal, zencefil, için alıyorsa sarımsak yutmak, yatak istirahati, bol su, vitamin takviyesi...Kizlaar ben hasta oldum boğazım berbat ve sanırım grip olacam. Ne iyi gelir