- 25 Ağustos 2019
- 60.812
- 112.765
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.461
ben kızıma almıştım sevmemisti oglanada hic kısmet olmadıKızlar bebegim bu ara kucağa alıştı asla bensiz durmuyor.cok uyanık kalmıyor ama uyanık kaldığı her dakika kucağımda.sizce kanguru alsak çözüm olur mu yoksa sevmez mi?kullanan var mı bebisleriniz duruyor mu içinde
1 hafta felan sürdü nerdeyse hastanede serum tedavisi gördü şükür çoktan geçti. Neden olduğu belli değilde salgın varya ondan oldu sanırım.yaaa gecmis olsunn çokmu ishal oldu nedenmiş peki
Uyanıkken bı saniye bile durmuyor.sadece babasinda duruyor.ben türlü sebeklikler yapıyorum umrunda değil eşim yanında uzaniyo benimkinden çıt yokben kızıma almıştım sevmemisti oglanada hic kısmet olmadı
alışmak değildir o gezmek istiyor görmek istiyor surekli uzanmaktan hallice sıkılıyolar
vuuu sana garezi var ozaman hahahaahhaUyanıkken bı saniye bile durmuyor.sadece babasinda duruyor.ben türlü sebeklikler yapıyorum umrunda değil eşim yanında uzaniyo benimkinden çıt yokona veriyorum baksın diye bı gidiyorum ikisi uzanmış asla ses çıkarmıyor yarım saat öylece durabiliyor
he birşey çıkmasında o küçücük ellerr serum görmesi cok iç açıcı birsey1 hafta felan sürdü nerdeyse hastanede serum tedavisi gördü şükür çoktan geçti. Neden olduğu belli değilde salgın varya ondan oldu sanırım.
Of benimki de ayniKızlar bebegim bu ara kucağa alıştı asla bensiz durmuyor.cok uyanık kalmıyor ama uyanık kaldığı her dakika kucağımda.sizce kanguru alsak çözüm olur mu yoksa sevmez mi?kullanan var mı bebisleriniz duruyor mu içinde
Dışarıda bebek arabası var onda sıkıntı çıkarmiyor ama ev içinde nefes aldırmıyor bana.allah tan uyuyo yoksa delirirdimOf benimki de aynikoydugum an bazen ciglik kiyamet… kanguruyu benimki evin icinde sevmiyor. Disarida duruyor ama
Disari ne sıklıkla cikiyorsunuz peki? Cunku evde kaldikca bebekler de bunaliyor. Acik hava iyi gelebilirDışarıda bebek arabası var onda sıkıntı çıkarmiyor ama ev içinde nefes aldırmıyor bana.allah tan uyuyo yoksa delirirdim
Çıkmadığımiz gün yok bazen günde iki defa cikiyoruzDisari ne sıklıkla cikiyorsunuz peki? Cunku evde kaldikca bebekler de bunaliyor. Acik hava iyi gelebilir
Nasıl yetişiyorsunÇıkmadığımiz gün yok bazen günde iki defa cikiyoruz
Yaa ben de ayin 4unde ogrenmistim hic unutmuyorumKızlar ben geçen yıl bugün hamile olduğumu öğrenmiştim çok duygusalım bugün… Neler yaşadık ne kadar zordu ama sonucu ne kadar güzel. Bizim kız kendine ninni söylüyor eeee eee diye o kadar büyüdüAllah hepimizin evladına sağlık versin hayırlı evlatlar yetiştirme gücü versin amin
Evde aglayacagina en azından arabada duruyoNasıl yetişiyorsun
Yok ağlamasından dolayı değil ben evi toplayıp yemek falan yapana kadar ya öğle sıcağı ya akşam serinliği oluyor çıkamıyorum üşeniyorumEvde aglayacagina en azından arabada duruyo
Sabahın 6.sinda büyüğü okula gönderip uyumuyorum artık.o sırada naptiysam yaptım yoksa sonrası zor oluyor.Yok ağlamasından dolayı değil ben evi toplayıp yemek falan yapana kadar ya öğle sıcağı ya akşam serinliği oluyor çıkamıyorum üşeniyorum
Bende tam bir yıl önce bugün tekrar test yapmışım o kırmızı çizgiyi görmek için telefonum hatırlatma yaptı ayy çok duygusal değil mi şimdi kanlı canlı doğdular da kocaman oldularKızlar ben geçen yıl bugün hamile olduğumu öğrenmiştim çok duygusalım bugün… Neler yaşadık ne kadar zordu ama sonucu ne kadar güzel. Bizim kız kendine ninni söylüyor eeee eee diye o kadar büyüdüAllah hepimizin evladına sağlık versin hayırlı evlatlar yetiştirme gücü versin amin
Ben yaşamadım kuzum çok geçmiş olsun Dr öyle söylediyse içini ferah tut damla damla kullanmak çok mantıklıKızlar bebeğim balgam kustu bu hafta ikinci kez. Geniz akıntısını yutuyorilk kustuğunda çok korktum doktora götürdüm. Midesinde ne varsa çıkarmıştı. Doktor olur böyle şeyler minvalinde bir şeyler söyledi. Burun yıkaması yapmak yerine burnu nemlendirmemi söyledi. Serum fizyolojikle damla damla olacak şekilde. Başına böyle bir şey gelen var mı? Başka ne yapabilirim?
Teşekkür ederim canımBen yaşamadım kuzum çok geçmiş olsun Dr öyle söylediyse içini ferah tut damla damla kullanmak çok mantıklı