Yaa pembekoala sürekli mız mızz mızz sesler çıkarıyor bana geliyorlar ya çocuğum istiyorsun benden bir susta uyu diyorum o susmadıkça benim şarteller iyice atıyor.
Ben kimsenin kalbini kırmayan üzmeyen biriyim birine şakasına bile vurmam etmem çocuğuma böyle olmam beni üzüyor. Akşam olunca eşim alıyor ver ben bakayım diyor.
Allah razı olsun akşamları eşim ilgileniyor Allahtan.
Mız mız ediyor diyorum ya sonra oturup düşünüyorum Allah korusun ya hiç ses çıkaramasaydı o zaman ne yapardım diyorum şükür sağlıklı bir bebeğim var.
Neyse her halime şükredip oturmam lazım yerime
Ama bazen annemde beni çok sinirlendiriyor yok ben ikiz büyüttüm sen bir çocuğa bakamıyorsun edemiyorsun ne kadar uyuşuksun felan.
Cumartesi günü kızıma Kuran okuttuk cuma gün akşamdan arkadaşları geldi sarma sarmaya felan bana dedi çayın yanında vermek için kek yap o günde kızım bir ağlıyor bir ağlıyor o ağladıkça ben ağlıyorum felan arabayla dışarda tur attım düşün neyse keki öyle böyle yaptım sonra temizlik için arkadaşım geldi gitti annem bana gelip demesin mi çay suyu nerde dedim oha anne ne çayından bahsediyorsun felan bana surat astı resmen iyice sinir oldum tabi annem bağıramıyorumda içime atıyorum sürekli galiba bundan dolayı böyle oldum.