- 25 Ağustos 2019
- 60.803
- 112.734
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #25.401
ayyy içime doğdu demekki ya bende öyle gircem fırsat bulamadım kızım telimi bozdu eski usul telle giriyorum sinir oluyorum donuyo bakamıyorum hiç diyetede girdim ençok o topiğe giriyorum yazıyorum çıkıyorum nasılsın güzelimm nasil gidiyorr benim oğlumla bakışıyorux gülüşüyoruz falanBende iki gündür aklımdan geçiriyorum etiket yapacaktım resmimi değişti aceba bilemedim yanlış biri olmasın diye yapmadım
AmiinMerhaba Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin haziranın 14 ünde
Canım acemiiiiYaseminnn dün ya da önceki gündü aklımdan geçtin yemin ederim mesajını görünce şok oldumiyi olmanıza çok sevindim canım tek olmak nasıl hepimiz mutlaka tatmışızdır Sena kuşumu bizim için öp koca kız olmuş maşallahh biz de 4’ü bitiricez inşallah, benim kız mayıs başı, ortası derken haziranın 11’inde geldi
MevsimiimmYaseminim hoşgeldin kuzu sonundaçok merak ettik seni iyi olmana çok sevindim aynı şeyi bende eşime söylüyorum bu çocuk büyüyecek ama galiba ben 50 yıl falan yaslancam diye maşallah sena kuzuma hayırla sağlıkla büyüsün bizde 3 buçuk ayligiz teyzesi bende tek bakıyorum oğlusa çok zorladığı zamanlar oluyor bazen eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum su sırlara uyku atağı dönemindeyiz de
Ayy aman iyi olunda canısı çok sevindimayyy içime doğdu demekki ya bende öyle gircem fırsat bulamadım kızım telimi bozdu eski usul telle giriyorum sinir oluyorum donuyo bakamıyorum hiç diyetede girdim ençok o topiğe giriyorum yazıyorum çıkıyorum nasılsın güzelimm nasil gidiyorr benim oğlumla bakışıyorux gülüşüyoruz falan
şahaneee aralıklı oruç yapıyorumm bebeğimm şimdi iki bebeleri uyuttum bana musade bi kahve edeyim içime içime çekeyimmAyy aman iyi olunda canısı çok sevindimeee nasıl gidiyor diyet? Valla bizde aynı oglusla geçiyor günlerimiz biraz gülüyoruz biraz ağlıyoruz
Bizimkide birden basladi bu hareketlere yakindir sena kuş da baslarMaşallahbenim ki daha anca dönebiliyor oda ıkına ıkınaa
Aynı aynı bizde 6 da çıkıyor eşim oy babamız gelecekmiş diye şarkılar söylüyoruzMevsimiimmah iyi haberlerinizi almak ne kadar güzel benim de eşim 6 da işten çıkıyor ben saat 6 olunca heyecanlanıyorum. Baba gelicekkk senayı alıcakkk diye şarkılar söylüyorum evde uyku atağı o aralar bizde yaşamıştık. Hepsi geçiyor gerçekten bir gülüşe tüüüm yorgunluklar gidiyor değil mi
Süper hadi iç afiyet olsun bende duş sonrası içecektim de beyimiz izin vermedişahaneee aralıklı oruç yapıyorumm bebeğimm şimdi iki bebeleri uyuttum bana musade bi kahve edeyim içime içime çekeyimm
duşu sen aksam uykunda allSüper hadi iç afiyet olsun bende duş sonrası içecektim de beyimiz izin vermedi
Ooo kimler gelmissKızlar merhabaa nasılsınızher birinizi çok özledim ben bebekti ev hayatıydı derken buralara çok giremedim. Herşeyi tek başına yapıyorum ve sanırım biraz zorlandım şu aralar çok şükür daha iyi herşey. Hepiniz iyisinizdir umarım. Beni merak edenler olmuş etiketlerde gördüm, çok teşekkür ederim çok şükür iyiyz , Sena 5. Ayına girmek üzere. Bende ruhen 50. Yaşıma filan
YaseminnnnKızlar merhabaa nasılsınızher birinizi çok özledim ben bebekti ev hayatıydı derken buralara çok giremedim. Herşeyi tek başına yapıyorum ve sanırım biraz zorlandım şu aralar çok şükür daha iyi herşey. Hepiniz iyisinizdir umarım. Beni merak edenler olmuş etiketlerde gördüm, çok teşekkür ederim çok şükür iyiyz , Sena 5. Ayına girmek üzere. Bende ruhen 50. Yaşıma filan
Jou nerde yas
Bugün ben de onu geçirdim aklımdann
Bende geçirdim bugünn jouuu nerdesinnJou
Bizimki tam bu gün dört aylık oldu üç dört gündür başladı sıkıntılarımızLilyum kaç aylık oldunuz bizimki de yapıyor öyle de daha erken gibi geldi bana damağı oluşuyor derler öyle birşey mi acaba
Hadi kolay gele o zamanBizimki tam bu gün dört aylık oldu üç dört gündür başladı sıkıntılarımız
Millet tek cocukla kayıplara karısmıs biz iki cocukla alemletdeyiz jsjsjsyaaaa sizi yiiirrriiiimmmmmm burdayum canalr kimsede dogru düzgün gelmiyordu bende saldım burayı telimde bozuk bide diyete girdim falan derken anacumdayımm herkesler iyimii uykular nasıll
Ben bestiron almayı düşünüyorum amabaşka öneriniz varsa alıyım.Kizlaar 4.aydan itibaren demir takviyesi basliyoruzz ama saglik ocaginin verdigi damlayi kullanmak istemiyorum. Doktorlarinizin onerdigi markalara acigim
hahahahahah dogruuuu alıştık beaa nasıl oclak nasıl bitcek derken büyüyolarMillet tek cocukla kayıplara karısmıs biz iki cocukla alemletdeyiz jsjsjs