2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ay evet surekli ilgi ister oldu. Yalniz kalinca basiyor cigligi🥲 bi de kucak istiyor hep🥲 zor gunler bitti sirada daha zor gunler var🤣
Benim kızımın uykuya geçmesi de çok zor oluyor ya özellikle geceleri 🥲🥲 ve 23.00 'den önce uyutsak da yorulsa da gece uykusuna geçemiyor. Yarım saatte uyutuyoruz yarım saat sonra uyanıyor sonra tekrar yarım saat uyutmaya çalışıyoruz derken bütün akşam böyle geçiyor. Kızım bana çekmiş maalesef 🥲

Kızlar gece gece dert ettim kendime.bu insanlar yeni doğum yapmış annelere illaki bı laf ediyor.ya kilosundan ya sütünden yada benim gibi ten renginden.kizimin ten rengi esmer ve her gelen aaa bu niye esmer diyor.basta gülüp geçiyordum artık sinirim bozulmaya başlıyor.sanki esmer olmak kötü yada kusurmus gibi söylüyorlar.isin kötü yanı bunu söyleyenler de esmer kişiler.ne tepki vereceğini şaşırdım bizim insanlarimiz niye böyle cahil ya.

Kizlar uykular haram oldu🥲 cocuuum ne guzel yatardi 5-6 saat uyurdu deliksiz. Sonra da 2 saatte bir kalkardi🥹 simdi en fazla 2 saat uyuyor oyle soyleyeyim… surekli parmak emiyo uykusunda hep bi hareket halinde. Ne bu 4. Ay uyku gerilemesi mi daha 3.5 ayligiz🥲
Bizde ayniyiz devamli parmak emiyor saga sola donuyor 3ay 23 gunluguz

Kizlar hava makinesi kullanan varmi? Varsa onerilere acigim. 7yasinda oğlum kış ayina girince burnu bir tikaniyor bir daha baharda aciliyor. Dogalgazli evler muhtemelen hava kuruyor ona bagliyorum ben. Simdi bebekte var ikisinede faydasi olur diye dusunuy
Bizde var canım e bebekten almıştık baya memnunuz

Benim kızımın uykuya geçmesi de çok zor oluyor ya özellikle geceleri 🥲🥲 ve 23.00 'den önce uyutsak da yorulsa da gece uykusuna geçemiyor. Yarım saatte uyutuyoruz yarım saat sonra uyanıyor sonra tekrar yarım saat uyutmaya çalışıyoruz derken bütün akşam böyle geçiyor. Kızım bana çekmiş maalesef 🥲
Ya benimki saat 20.30’da emmeye baslardi max 15 dk. Uyurdu ve daha uyanmazdi en az 4 saat. Simdi 20’de basliyorum uyutmaya sansliysam 21.30’da uyuyor. Ben 22.30’da yataga giriyorum o saate kadar 2-3 kere uyaniyor saka gibi.😩😭

Bence bize bikac ay huzur yok kızlar bu bitse diş sancısı gelecek peşine zaten, ben durumu kabullendim 😄

Kızlar benim bebe de sizinki gibi. Sürekli auuuu auuu kurt adam gibi uluyor. Yanındayken es kaza gözüm bişeye kayınca ağlıyor. Normalde 8 gibi uykuya geçerdi daha yeni uyudu onda da zırlaya zırlaya 🥲

Kızlar benim bebe de sizinki gibi. Sürekli auuuu auuu kurt adam gibi uluyor. Yanındayken es kaza gözüm bişeye kayınca ağlıyor. Normalde 8 gibi uykuya geçerdi daha yeni uyudu onda da zırlaya zırlaya 🥲
Ayneeen bizimki de bugun gece uykusuna geçemedi. Banyo ettirip 8 civari besige yatırdık taa 10da uyudu🥲

Benimki ilk zamanlardan beri saat 23 gibi uyur sabah 10.30 ta uyanirdi.simdi 9 gibi uyuyo sabahta 9 gibi uyanıyor.4.ayda uyku gerilemesi oluyomus bebişlerin düzeni bozuldu mu düzeldi mi anlamadim

Herkes 1 yaşına kadar zor diyor seneye haziranda rahata ermiş olur muyuz acaba 😂😂
Benim ilk kızım 6 aya kadar kök söktürdü sonra bı akıllı oldu maşallah diyim.tabi gece uyanlamalari sütten kesene kadar bitmedi.gece sürekli emzik niyetine uyanirdi ama onun dışında ne diş ağrısı ne başka bişey yasamadim

Benim ilk kızım 6 aya kadar kök söktürdü sonra bı akıllı oldu maşallah diyim.tabi gece uyanlamalari sütten kesene kadar bitmedi.gece sürekli emzik niyetine uyanirdi ama onun dışında ne diş ağrısı ne başka bişey yasamadim
Ayy maşallah ne güzel her an değişebilirler demek ki iyi yönde de kötü yönde de 😂😂

X