2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Ben de öğretmenim okulum çok uzak ocak ayında başlamam gerek nasıl sağım yapacağım sağdıklarımı nasıl getireceğim bbebeğimnasıl karşılayacak durumu çok endişeliyim
Uzulmeyin🙁 simdiden bol bol sagim yapip sut biriktirin. Okulda sagsaniz bile eve getirmeniz cok zor. Disarida kalma suresi de belli sutun cunku. O yuzden o isi evdeyken yapacaksiniz. Zaten o zamana memeler terbiye olmus olur merak etmeyin…

Canim cok gecmis olsun… virus yoksa endiselenme olur boyle seyler🥺
Çok teşekkür ederim🙏
Sıcı kaybetmiş kızım onu yerine getirmeye çalışıyorlar. Şuana kadar kötü hiçbir şey demediler sadece sıvı kaybettiği için serum veriyoruz dediler. Korkmama gerek yok demi
İlk geldiğimizde kakası cıvıktı ve hep üstüne geçiyordu şimdi yine 3-4 saatte bir kaka yapıyor ama bezin ortasına az birşey pütürlü gibi sıvı hiçbir şey yok.

Kızlar sizin de bebeğiniz hala parmağını emiyor mu ya benimki çok sık elleri hep ağzında çok fazla da salya akıtıyor bazen baş parmağını buluyor bildiğiniz meme gibi emiyor bayadır keşfetti ama hala çok sık yapıyor devam edecek diye korkuyorum ilerde çoğu kişi öyle yazmış emzik denemekten de sıkıldım istemiyor yani

Çok teşekkür ederim🙏
Sıcı kaybetmiş kızım onu yerine getirmeye çalışıyorlar. Şuana kadar kötü hiçbir şey demediler sadece sıvı kaybettiği için serum veriyoruz dediler. Korkmama gerek yok demi
İlk geldiğimizde kakası cıvıktı ve hep üstüne geçiyordu şimdi yine 3-4 saatte bir kaka yapıyor ama bezin ortasına az birşey pütürlü gibi sıvı hiçbir şey yok.
Duzeliyor iste🥹 uzulme hic olur oyle seyler biz bile yasiyoruz sadece su icip yerine koyabiliyoruz🥲 korkma… belki biraz usutmustur bir sey olmazz

Kızlar sizin de bebeğiniz hala parmağını emiyor mu ya benimki çok sık elleri hep ağzında çok fazla da salya akıtıyor bazen baş parmağını buluyor bildiğiniz meme gibi emiyor bayadır keşfetti ama hala çok sık yapıyor devam edecek diye korkuyorum ilerde çoğu kişi öyle yazmış emzik denemekten de sıkıldım istemiyor yani
Merak etme canım bu endişeleneceğin değil, mutlu olman gereken bi durum ☺️ 3.aydan sonra ellerini keşfediyorlar ve kendi kontrollerinde olduğunu da.. ellerini sürekli ağzına götürmesi emmesi vs gelişiminin bi parçası zaten. Oral dönem başladığı için (herşeyi ağzına götürerek tanıma) salyasının akması da çok normal. Bizi de önlük falan kesmiyor sürekli sırılsıklam kıyafetleri. Aksine elini emmesini ya da azğına almasını engellememen gerekiyor. Herşey yolunda yani 🥰

Merak etme canım bu endişeleneceğin değil, mutlu olman gereken bi durum ☺️ 3.aydan sonra ellerini keşfediyorlar ve kendi kontrollerinde olduğunu da.. ellerini sürekli ağzına götürmesi emmesi vs gelişiminin bi parçası zaten. Oral dönem başladığı için (herşeyi ağzına götürerek tanıma) salyasının akması da çok normal. Bizi de önlük falan kesmiyor sürekli sırılsıklam kıyafetleri. Aksine elini emmesini ya da azğına almasını engellememen gerekiyor. Herşey yolunda yani 🥰
Çok teşekkür ederim sevindim buna😍

Kızlar doğum yapalı 3,5 ay oldu ilk günden beri avuç avuç saçım dökülüyor:KK43: kel kalmaktan korkuyorum artık o derece. Tahlil yaptırdım vitaminlerimde de sorun yok, nasıl geçer çözüm bulan var mı :KK43:

Emziriyorsanız ya da uykusuz kalıyorsanız saçlar çok etkileniyor. Ben çinko kullanarak dökülmeyi nerdeyse durdurdum. Demir takviyesi de çok önemli.

Kızlar doğum yapalı 3,5 ay oldu ilk günden beri avuç avuç saçım dökülüyor:KK43: kel kalmaktan korkuyorum artık o derece. Tahlil yaptırdım vitaminlerimde de sorun yok, nasıl geçer çözüm bulan var mı :KK43:
Hamilelik ve doğumdan sonra tek bı saç telim dahi dokulmedi takı 3. Aydan sonra.suan 4 aya doğru gidiyoruz ve benim avuç avuç saçlarım dokuluyor.normalde de dokulurdu hamilelikten önce ama bu çok başka.guya bebek bizi tanıyınca dokuluyormus öyle bı hurafe var😊ilk kızımda da vardı zamanla düzeliyor

Hamilelik ve doğumdan sonra tek bı saç telim dahi dokulmedi takı 3. Aydan sonra.suan 4 aya doğru gidiyoruz ve benim avuç avuç saçlarım dokuluyor.normalde de dokulurdu hamilelikten önce ama bu çok başka.guya bebek bizi tanıyınca dokuluyormus öyle bı hurafe var😊ilk kızımda da vardı zamanla düzeliyor
Ne kadar zaman🥲 benim ne guzel hamileyken gurlesmisti bir sac teli bile dokulmezdi. Uzamisti tam istedigim gibi ama simdi mumkun degil acik kullanamiyorum her banyoda bir kafa sac birakiyorum🥺 kuafore gidicem haftaici kestirmek icin😭

Kızlarr
2 gün öncede yazmıştım hastanedeyiz diye dün taburcu olduk kızımın ishali yok diye ama kızım hemen hemen hee mamadan sonra hala kaka yapıyor hatta hastanede bir kere çok çok az kan geldi kakasıyla birliklte doktorlara söylediğimizde hiçbir şeyi ifade etmiyor dediler özellikle o kadar kan kaka tahlili aldılar hepsi tertemiz çıktı.
Ama anlamadığım birşey var hala günde sadece 1-2 kere kaka yapan kızım 7-8 kere kaka yapıyor sebebi ne olabilir ya sadece mama içiyor ve başından beri hep aynı mama.

Elif enfeksiyonu yoktu dimi? Enfeksiyon gibi duruyor ama anlayamadım ben de. Rota falan bakıldı mı ?

X