2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Anneler size bir sorum var. Bebeğim cok kusuyor. Doktora götürdük reflü yok birikmiş gazı var dedi. Her süt sonrası gazı çıkıyor ama ne yaptıysak kusması azalmadi. Kusunca saat başı acıkıyor, süt içince yine kusmaya devam ediyor. 2 3 aydir bu döngüdeyiz. En etkili gaz çıkarma yöntemi nedir nasıl çözebilirim bu kusma sorununu

En geç uyuyan benim kızım galiba. 22.00 da uyuyor o da daha yeni. Saat 21.00'e çekmeye çalışıyoruz. Saat 8 gibi de kalkıyoruz. Yatarak emzirince yan yana uyuyoruz 1-2 saat daha ama tedirgin oluyorum artık çok hareketli. Gün içinde de yapışık ikiz gibiyiz. Yarım saat maksimum bir saat uyuyor. Şekerlemeler halinde sık sık uyuyor

Ya benim kızım bazen bir 5-10 dakika kendi başına duruyor ama ben görüş alanından çıktığım an ağlamaya başlıyor. Her ağladığında kucağıma alıyorum. Sadece tuvalet için gittiğimde falan mecburen biraz ağlatıyorum ama güvenli bağlanamadık galiba

Kızlar bebelerinizin uyuyup uyandığı saatleri yazıyorsunuz ya, gece hiç kalkmadan deliksiz mi uyuyor sizinkiler? Benimki illa gece kalkıyor ya akşam 8-9 gibi yatıyor, 11-12 kadar uyuyor sonra 3 gibi bir daha uyanıyor emmeye sonra tekrar filan böyle olan var mı?

Bebişleriniz dönmeye başladı mı? Bizimki sürekli dönmeye çalışıyordu bugün maaşallah, döndü yüzüstü kaldı öyle
Maşallah benimki o aşamaya gelmedi henüz ama poposunu sırtını böyle yerden kaldırmayı öğrendi özellikle ağlama aşamasında daha çok yapıyor

Uyanmaz olur mu seyyahim iki saatte bir kesin kalkiyor emip uyuyor şeklinde

Hayır çok normal zamanla olacak sizin bebekler daha küçük benim kızım 3 aydır yanımda ama 6 aylık :)

Yok kiiiz kesintisiz uyuyan bebekler bot bence maksimum 6 saat uyuyor o da her gece degil… mesela dun gece 20.30da uyudu. 2.30’da uyandi sonra 5’te uyandi sonra 6.30 ve 7.30da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…