- 25 Haziran 2016
- 6.900
- 12.178
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.721
Kızım sabah 10.00 da uyandıktan sonra geceye kadar 1 saat uyku 1.5 saat uyanık şekilde uyuyor.arada uyku süresi kısalıyor ama genelde gündüz uykusu bu sekilde.10.30 dan önce kaçta uyuyup uyanıyor
Sağ gözünden geliyorBebeğinizin gözünden yaş geliyor mu? Benimkinin hala gelmiyor.
Geliyo gotunu yirtarak aglayinca
Ben de burnunu temizlediğimde çok ağladı. Baktım gözleri nemli gibiydi ama yaş yoktu. Oradan aklıma takıldıDün geldi ilk defa kuzum burnunu temizleyince
Benim kızın da açılır inşallah.Sağ gözünden geliyor
Ya benim kızım bazen bir 5-10 dakika kendi başına duruyor ama ben görüş alanından çıktığım an ağlamaya başlıyor. Her ağladığında kucağıma alıyorum. Sadece tuvalet için gittiğimde falan mecburen biraz ağlatıyorum ama güvenli bağlanamadık galibaUyku konusunda en etkili yöntem çocuğu akşamüstü uyutmamak ve gündüz uyusun diye uğraşmamak. 3 aydır bu şekilde yapıyorum ve 20.30 gibi gece uykusuna geçiyor. Hatta hava erken kararıyor diye banyosunu 18.30 a çektim iki gündür 19.30 gibi geçiyor. 16.00 sonrası da uyutmuyorum uykusu gelse de oyunla zaman geçiriyorum. Mutfağa götürüyorum yemek yapacaksam orda beni izliyor hep konuşuyoruz. Tabi gece kesintisiz bir uyku olmuyor illa 04.30 gibi kendi uyanıyor ama o aralıkta da ben 3-4 saatte mama içiriyorum ağlamadan uyuyor o şekilde. Bugün 04.30 yerine 06.00 da uyandı 1 saat uyanık durdu az önce uyudu yine. Gündüz zorlamamak lazım bence gece uyuması daha iyi. Gündüz de onu tek zaman geçirmeye alıştırdım biraz. Odasında yatağına dönence renkli oyuncaklar falan astım. 5 dakika ile başladım onlara bakıp gülüyordu şimdi bu süre 15-20 dk oldu. Tabi bu süre boyunca yalnız değil kapısından geçiyorum sesleniyorum gelip agucuk yapıp gidiyorum mesela. Güvenli bağlanma iyi yapılınca çocuk tek durabiliyor ağladığı an gidip sarılıp şarkı söylüyorum ona hep çok neşeli yaklaşıyorum. Böylece çaresizliği öğrenmiyor burası benim odam burda oyun oynayabilirim annem istediğim an gelir duygusunu öğrensin istiyorum. Umarım yanlış yapmıyorumdur tecrübeli anneler bize yol göstersin
Bende bazen uyusun diye gözünün içine bakıyorum çok uyuyunca da fotoğraflara videolara bakıyorum uyandı mi diye gidip gidip bakıyorum analık delilikYaa dimi ben de hep kocama cok asigim der dururdum ama bu ask bambaska bir askuyusun diye gozunun icine bakmak uyudugunda da ozlemek
Kıyamam yaaa bir damla geldi benim kuzumdan daBen de burnunu temizlediğimde çok ağladı. Baktım gözleri nemli gibiydi ama yaş yoktu. Oradan aklıma takıldı
Maşallah benimki o aşamaya gelmedi henüz ama poposunu sırtını böyle yerden kaldırmayı öğrendi özellikle ağlama aşamasında daha çok yapıyorBebişleriniz dönmeye başladı mı? Bizimki sürekli dönmeye çalışıyordu bugün maaşallah, döndü yüzüstü kaldı öyle
Uyanmaz olur mu seyyahimKızlar bebelerinizin uyuyup uyandığı saatleri yazıyorsunuz ya, gece hiç kalkmadan deliksiz mi uyuyor sizinkiler? Benimki illa gece kalkıyor ya akşam 8-9 gibi yatıyor, 11-12 kadar uyuyor sonra 3 gibi bir daha uyanıyor emmeye sonra tekrar filan böyle olan var mı?
Yok kız dışarda görünce yeni mi doğdu minicik diyorlarYavas buyumuyor aslindaa baktiginda 3 aylik olmasi gerekiyordu3 aya gore gayet normal bir bebis
Hic sormaBende bazen uyusun diye gözünün içine bakıyorum çok uyuyunca da fotoğraflara videolara bakıyorum uyandı mi diye gidip gidip bakıyorum analık delilik
Cimcime bir kiz sadeceYok kız dışarda görünce yeni mi doğdu minicik diyorlar
Hayır çok normal zamanla olacak sizin bebekler daha küçük benim kızım 3 aydır yanımda ama 6 aylık :)Ya benim kızım bazen bir 5-10 dakika kendi başına duruyor ama ben görüş alanından çıktığım an ağlamaya başlıyor. Her ağladığında kucağıma alıyorum. Sadece tuvalet için gittiğimde falan mecburen biraz ağlatıyorum ama güvenli bağlanamadık galiba
Valla bilemedim ki ama maşallah diyim deliksiz uyku hiç yaşamadım benBu gece 10.30 ta yatirdim sabah 10 da uyandı.gece ben uyandırmadan deliksiz uyuyor.bu uyku düzeni iyi ama hata mı ediyorum böyle geç yatirmakla.
Yok kiiiz kesintisiz uyuyan bebekler bot benceKızlar bebelerinizin uyuyup uyandığı saatleri yazıyorsunuz ya, gece hiç kalkmadan deliksiz mi uyuyor sizinkiler? Benimki illa gece kalkıyor ya akşam 8-9 gibi yatıyor, 11-12 kadar uyuyor sonra 3 gibi bir daha uyanıyor emmeye sonra tekrar filan böyle olan var mı?
Maşallah çok güzel uyuyor ya düzeni bozulmasın inşallah çok aminKızım sabah 10.00 da uyandıktan sonra geceye kadar 1 saat uyku 1.5 saat uyanık şekilde uyuyor.arada uyku süresi kısalıyor ama genelde gündüz uykusu bu sekilde.