Kızlar bu mochi süper bir şeymiş niye söylemiyorsunuz… sütü sağarak arttırma muhabbetine katılamadım ama okudum. Ben de bir kere tüm gün manyak gibi her boşlukta sağmıştım ve sonraki gün gerçekten artmıştı ama bunu sürekli yapmak mümkün değil tabii ki. Bir de beni en nefret ettiren sürekli sterilize etmek gerekmesi oldu. Yıka allah yıka yapboz gibi çöz tekrar topla.. eller serbest olandan da aldım çok acıttı göğüs uçlarımı, neden anlamadım dayanamıyorum ona 10 dkdan fazla. Lansinohtan devam ediyordum, mochi gibi bir pompa çıktı karşıma aşırı ucuzdu deniyim diye aldım çok hoşuma gitti. Çok rahat döküldü mü düştü mü derdi yok, tek parça yıka gitsin, kablo yok priz yok, performans olarak bence süreyi iki katına uzatıyor ama değer ya amuda bile kalkar insan onunla. Süt arttırma olayına da katkısı olurda tadından yenmez.. ama şimdi zamanım var (kv yanındayız) lansinohla da devam edicem 10ar dk 1 saat boyunca yapmaya çalışıcam. Artık tek seferde sağdığım sütün 60 ml üstüne çıktığını görmek istiyorum yeteeeeerr
siz neler yapıyorsunuz mama veren güzel annelerim?? İşin içinde mama varsa süt biraz nazlı oluyor