-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.341
KizBenim ilk defa dün yükseldi ama boşa yükseldi.iki çocukla nasıl olacak,çocuklar uyuyana kadar benim pestilim çıkıyor.tek çocuk olsa yine yapılır ama biri uyusa diğeri uyanik
Etrafını izliyor takip ediyor mu Berna ? Ya da onu bir yere yatırdığında yüzünü inceliyor mu ?Kızlar benim bebegim tam 3 aylık ve göz teması kurmuyor çok korkuyorum sizde durumlar ne gözdeki capaklanma için 2 aylıkken göz doktoruna götürdüm bir şey olsa gözünde söylerdi dimi oyuncağını sallayinca bakar takip eder ama kucakta asla göz teması kurmuyor sürekli kafasın çeviriyor ne yapmam lazim
Etrafını izliyor oyuncak falan salladigimda hemen o tarafa kafasini çeviriyor yada sabah kalkınca beni ama yüzümü emzirdigimde izliyor başka türlü fazla dikkat etmedim bunaEtrafını izliyor takip ediyor mu Berna ? Ya da onu bir yere yatırdığında yüzünü inceliyor mu ?
Korkma daha yeni yeni takip durumu başlar zaten. Sosyal gülümseme dediğimiz şekilde gülümsemesi var mı ? Ne yazık ki herşeyden korkar olduk iki belirtiyle çocuklara otizm damgası vuranlar yüzünden.Etrafını izliyor oyuncak falan salladigimda hemen o tarafa kafasini çeviriyor yada sabah kalkınca beni ama yüzümü emzirdigimde izliyor başka türlü fazla dikkat etmedim buna
Gülümsemesi şöyle ben seslenince sesimi duyunca guler ama kucakta asla göz teması kurmuyor otizm diyorlar hemen ondan çok korkuyorumKorkma daha yeni yeni takip durumu başlar zaten. Sosyal gülümseme dediğimiz şekilde gülümsemesi var mı ? Ne yazık ki herşeyden korkar olduk iki belirtiyle çocuklara otizm damgası vuranlar yüzünden.
Otizm tanısı o kadar kolay konulmuyor bunu kim diyorsa lütfen kendini öyle bir strese sokma. Daha çok küçükler ya yüklenmeyelim onlara bu kadar :)Gülümsemesi şöyle ben seslenince sesimi duyunca guler ama kucakta asla göz teması kurmuyor otizm diyorlar hemen ondan çok korkuyorum
Haklısın canım teşekkür ederim inşallah bi an önce göz teması kurar bu arada aktivite olarak nasil bir yol izliyorsun yani kitap falan okuyormusunOtizm tanısı o kadar kolay konulmuyor bunu kim diyorsa lütfen kendini öyle bir strese sokma. Daha çok küçükler ya yüklenmeyelim onlara bu kadar :)
Yüz üstü durma süresini artırmaya çalışıyorum o yüzden o siyah beyaz falan zeka kartlarından almıştım onları gösterip anlatıyorum.Haklısın canım teşekkür ederim inşallah bi an önce göz teması kurar bu arada aktivite olarak nasil bir yol izliyorsun yani kitap falan okuyormusun
Teşekkür ederim canım bende yapicamYüz üstü durma süresini artırmaya çalışıyorum o yüzden o siyah beyaz falan zeka kartlarından almıştım onları gösterip anlatıyorum.
Balkonda oturuyoruz mesela kuş geçiyor kuşu anlatıyorum renkleri anlatıyorum.
Mutfakta yemek yaparken pusetiyle yere koyuyorum müzik açıyorum şarkı söylüyorum bardak varsa elimde bak bu bardak falan diyorum. Yani sürekli konuşuyorum
Benim kızım bu ara baya sesli şekilde şarkılara tepki veriyor çığlık gibi ses çıkarıp gülüyor. Elimi takip ediyor, odadan çıkarsam çıkana kadar takip ediyor. Sürekli ona bakan kişinin yüzünü inceliyor. Ama benim çocuğum doğalı 5 ay oldu öyle kıyas yapma sonuç olarak bebekler kendi içinde özel değerlendirilir. Sen de bağ kur sevdiğini söyle gülümse şarkılar söyle sen neşeli ol ki bebeğine o enerji geçsin
Çom teşekkür ederimAhahahahah bize vitamine dair hiçbir şey kalmıyor ama kilolar olduğu gibi yerinde
Anne sütü içiyor sadeceBebeğiniz nasıl besleniyor acaba.
Anne sütümü yoksa mama ile mi destekliyorsunuz. Mama kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz.
Valla sleepy sarı yazılı olan çok kçpüklü onu alma saHangileri köpüksüz bilemiyorum ki ben
Ben symbiosis kullanıyorum memnunum ama bence bunlar uzun vade için yani rahatlatma amaçlı düşünmüyorum.Kızlar hangi probiyotiği kullanıyorsunuz ben bio gaia kullanmıştım pek etkisini görmeyince bırakmıştım yeniden başlamak istiyorum sizler hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz çok gazla bebeğim sürekli ıkınıyo ve besin alerjisi var ama henüz bulamadık önerilerinizi bekliyorum
Metsil ve mafloru birlikte cok duzenli kullaniyorum. Bestenin de dedigi gibi bunlar uzun vadede etki ediyor. Anlik rahatlama vaad etmiyorlarKızlar hangi probiyotiği kullanıyorsunuz ben bio gaia kullanmıştım pek etkisini görmeyince bırakmıştım yeniden başlamak istiyorum sizler hangisini kullanıyorsunuz memnun musunuz çok gazla bebeğim sürekli ıkınıyo ve besin alerjisi var ama henüz bulamadık önerilerinizi bekliyorum
Metsil ve maflorun fiyatları ne kadarMetsil ve mafloru birlikte cok duzenli kullaniyorum. Bestenin de dedigi gibi bunlar uzun vadede etki ediyor. Anlik rahatlama vaad etmiyorlarama duzenli kullanimda bizim o ikinmalarimiz bitti. Benim oglum da aksamdan sabaha kadar ikinirdi. Tabi bu arada ben de yediklerime cok dikkat ediyorum gaz yapan hicbir sey yemiyorum…
Ben annemden istemistim tam bilmiyorum da toplami 500 civari sanirimMetsil ve maflorun fiyatları ne kadar