- 25 Haziran 2016
- 7.058
- 12.372
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #24.381
İlk kızımda öyle yapardım ve asla uykuya dalamazdi.simdi zorunlu olmadıkça sallamiyorum kendi kendine uyumayı öğrensin.yoksa her gözünü açtığında sallanmak isteyecek.Bizimki emzik tutmadigi icin tekrar sallamak ya da emzirmek gerejiyor bir turlu emzik sevmedi
Her zaman değil ama genelde dalıyorlar.mizmizlaninca hafif dokunup pış pışlayin ama kucağa almadan.biz kucağa alınca onların uykusu kaçıyor ve artık uyumuyorlar.bakmayin gözleri açık ama hala uyku halindelerAaa öyle geri uyuyorlar mı ama gözleri kocaman açık oluyor ben de uykusu bölündü diye kucağıma falan alıyorum. Dur deneyeyim ben de
Acaba ben de denesem mi hep avent biberon kullanıyorum, silikonsuz memeyi asla tutmuyorSİLİKON UCU NASIL BIRAKTIRDIM ANLATIYORUM
Ben açıkçası lansinoh biberondan çekiniyordum hem hızlı akışlı diye hem gaz yapar diye hiç kullanmıyordum. Hızlı akışa alışır memeyi temelli bırakır diye korkuyordum. Instagramda ucu anne memesine en yakın biberon diye görmüştüm. Burada da kullananlar olunca bir şans vereyim dedim. Birkaç gün mamayı lansinohla verdim. Sonra bir kere emerken silikon ucu ağzına tutup ağzını açtığı anda memeyi soktum ağzına, ALDI EMDİ, ben şok!!önce beş dk sonra daha uzun emmeye başladı. İlk günler silikonla başlayıp sonra meme derken şimdi direkt memeyi alıp emiyor çok mutluyum tamamen bıraktık diyemem, bazen mızmızlandığında yine silikonla veriyorum ama buna şükürr asla ama asla boş memeyi almıyordu
Not: Lansinoh, Avente göre bir tık fazla gaz yapmış olabilir, bize öyle geldi ama denemeye değer
Valla ben her gün kullanıyorum doktoruma da onunla gittim olumsuz bir şey söylemedi. Bacakları m şeklinde omurgası da c şeklinde duruyorsa duruşu doğru ve sıkıntı olmaz diye biliyorumBen de ergo baby aldım hatta yenidoğan aparatımda var ama doktor kullanma dedi anlamadım gitti
Metsil doktorda yazılabiliyor ücret ödemezsiniz ama maglor 400-500 arası eczanelerde ben hepsini az çok biliyorum o kadar sordum kiMetsil ve maflorun fiyatları ne kadar
Kizlar bebegimin yuzu hep kuru geliyor bana. Dustan sonra da bebe yagini yuzune surmek istemiyorum yag sonucta diye. Bir nemlendirici almistim yuz icin ama cok kalin yapida geldi bana. Siz ne kullaniyorsunuz yuzu icin?
Ben de sorun olacağını düşünmüyorum aslında tekrardan bir soracağımValla ben her gün kullanıyorum doktoruma da onunla gittim olumsuz bir şey söylemedi. Bacakları m şeklinde omurgası da c şeklinde duruyorsa duruşu doğru ve sıkıntı olmaz diye biliyorum
Canım ben mustelanınkini aldım çok çok memnun kaldım avokadolu olanKizlar bebegimin yuzu hep kuru geliyor bana. Dustan sonra da bebe yagini yuzune surmek istemiyorum yag sonucta diye. Bir nemlendirici almistim yuz icin ama cok kalin yapida geldi bana. Siz ne kullaniyorsunuz yuzu icin?
ay bi baktim da losyon mu yoksa cinko krem var bir de. HangisiUrtekram marka nemlendirici kullanıyorum canım yapısı güzel içeriği temiz
Losyon dimiCanım ben mustelanınkini aldım çok çok memnun kaldım avokadolu olan
Evet canımLosyon dimi
ZOrlama kuzum biberonla ver baktın olmuyoorr bazı bebekler sevmeyebilir bu çok doğal birşey onun için üzme kendini silikon uçla hepten yoruluyor normal vermeye çalışsaydın keske hep ilkbaşlarda neden silikon uca geçmiştinKızlarrr
Benim kız bildiğiniz üzere meme emmiyor silikon uçla emziriyordum artık onuda bıraktı ben bu çocuğu nasıl memeye alıştıracağım ya emmesini istiyorum o emmedikçe ben kötü oluyorum psikolojik olarak sütüm yok ama çekince çoğalıyor.
Sen nirdesin yaaaaaKuzularımmmm napıyosunuz herşey yolundamı
Kııaaazzz diyete girdim çoğu diyet topiğindeydim hahahaahahSen nirdesin yaaaaa
Baya is varmis senin basindaKııaaazzz diyete girdim çoğu diyet topiğindeydim hahahaahah
Sonra haftasonu annemler geldi 1 güne onlarla ugraş
Ev karışmış birbirine artıkk badana olcak kizımın odasına ranza yatak aldık o gelecek odayı duzenliyoruzz okadar isimiz varki anlatamam
Kardeşimin bohçası var gidrmiyorumm yanayım ona yanayi..
Ya nerelerdesin gözlerimiz yollarda kaldı. Napalım bebeyle uğraşıyoruz işte aynı devam.Kuzularımmmm napıyosunuz herşey yolundamı