- 17 Eylül 2013
- 521
- 447
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #23.321
Ah kiyamam. Allah bize guc kuvvet versin zor gercekteen kucak bebesi bunlarKuzum benim bebegin bi de 5 ten sonra krizi tuttugu icin banyo hakkımı aksam kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah kiyamam. Allah bize guc kuvvet versin zor gercekteen kucak bebesi bunlarKuzum benim bebegin bi de 5 ten sonra krizi tuttugu icin banyo hakkımı aksam kullanıyorum
DenicemmmKizlar uyku ve gaz durumlarına bana iyi gelen 3sey var yazayim denemek isteyen denesin. Aktardan rezene ve anason aldim gun icinde ikisini karisik 1er tatli kasigi demleyip iciyorum. Birde esila marka anne sutu arttirici küplerden aldim bence en cok uykuya o iyi geldi akşamları iciyorum. Ben aktardan 170₺ye almistim trendyolda 80₺ bilginize
Sjsjsjsj ırsi canım üzülmeYazma barii seni adadan ugurluyoruz
Yok uzulmedim bizim sevilecek alanimiz cok abhshshsSjsjsjsj ırsi canım üzülme
Hahahahahaha dogru diyorsunAh kırkı cıksın rahatlarsın 2 ay gecsin rahatlarsın bi gelemedi o aylar
Bende 88 kiloyla doğum girdim 76 kiloyumYazma barii seni adadan ugurluyoruz
IYice ne dalmasıni bekleeCok tatlı ama kızımmm tam bir akıllı bıdık beşiğe koyar koymaz o gözleri bi belertio al beni cabuk der gibi bazen gülesim geliyor ne kadar yorulsam da
Bırsüre gözüme gözükme bence63 ile doguma girdim 56 kiloyum sksjsj
Yemin ederim bu benbalin ustune kaymagi unutma pinaar
Kiiz o olmadan olur mu Allahim sen bizim bogazimiza durma gucu verbalin ustune kaymagi unutma pinaar
+1Yemin ederim bu ben
AmiiiinnKiiz o olmadan olur mu Allahim sen bizim bogazimiza durma gucu ver
2 günde bir eşime evde kaymak yook diyip duruyorum alıp geliyor balla bir güzel yiyiyorum
Bi diyet yapan benmiyim ya bu topikte2 günde bir eşime evde kaymak yook diyip duruyorum alıp geliyor balla bir güzel yiyiyorum
Bak ili gündür kendimi tutuyorum ona göre
Ya bende 1-2 cay kasigi kadar yiyip kaldiriyorum kahvalti bitiminde o kadarciktan birsey olmaz sanirimmm2 günde bir eşime evde kaymak yook diyip duruyorum alıp geliyor balla bir güzel yiyiyorum
Bak ili gündür kendimi tutuyorum ona göre
Bak hele baak sinsirelllaaa anlat bakalim neler yapiyorsun ben bir turlu baslayamiyorum. Sabah baslayip ogleden sonra elim ayagim titiryor abur cubura sariyorummBi diyet yapan benmiyim ya bu topikte
Geri çekmeyle etrafımda hamile kalan çok fazla insan var en basiti abimin bir hafta sonra ikiz bebekleri oluyor zaten korunma yöntemi değil geri çekmeKorunma yöntemi kocam yapsın bi zahmett hersey benmi halledecem geri ceksin bitsin gitsin spirale çok güvenmemek lazım heran içinde çıkiyo birsey oluyo
Vayy vayy vayyBi diyet yapan benmiyim ya bu topikte
Anladım canım dikkat edemeyen oluyo çunkü kocam geri cekmekle ben hiç hamile kalmadım bence oyle düşünceler olduğu içindir yoksa gelmeden geri cekerse birşeycik olmuyo bide kazayla oldu diyeni bile çok duyuyorum ona bile inanmıyorumGeri çekmeyle etrafımda hamile kalan çok fazla insan var en basiti abimin bir hafta sonra ikiz bebekleri oluyor zaten korunma yöntemi değil geri çek