2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Benim cumartesi akşamı hafif kanamam olmuştu geçer sandım yatınca pazar sabahı rengi kırmızı oldu ve arttı canım acile gittim hastaneye yatışımı yaptılar dün akşam çıktım hastaneden dün detaylı ultrasonda bebek iyiydi en son ancak kanama sebebine dair bir şey söylemediler. Birazdan kendi doktoruma gideceğim.
çok geçmiş olsun umarım herşey yolundadır güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏

kızlar günaydın.dün ultrasonda gdüm bebeği.doktor herşey noormal dedi.sabah uyandıgımda çoook açık sarımsı kahve tonu lekenlenme vardı.korkulacak bişey mi.kendi doktorumda kanaman olmadıgı sürece kasımın ilk haftası gelirsin demişti.o yüden haftaya gideceğim
genelde belirttiğiniz şekilde lekeleri normal kabul ediyorlar, açık pembe ve parlak kırmızı olmadığı sürece korkmayın demişti bana doktorum. Ama içiniz rahat etsin diye doktorunuza arayarak danışabilirsiniz. Endişe etmeyin

Valla önce eşimle koldan başladık çok morluklar oldu sonra Bi göbek denedk dedim yok sonra bacağa geçtik bacaktan kendim vuruyorum ama bir gün sol bir gün sağ olacak şekilde
selamlar, ben de oksapar 4000lik kullanıyorum her akşam karından vuruyorum farklı bölgelerinden, morarmayı önlemek için iğneyi yapmadan ve iğneyi yaptıktan sonra buz uyguluyorum şimdilik işe yaradı ama uzun süre kullanacağız sanırım morarmanın önüne geçemeyeceğiz 😒

selamlar, ben de oksapar 4000lik kullanıyorum her akşam karından vuruyorum farklı bölgelerinden, morarmayı önlemek için iğneyi yapmadan ve iğneyi yaptıktan sonra buz uyguluyorum şimdilik işe yaradı ama uzun süre kullanacağız sanırım morarmanın önüne geçemeyeceğiz 😒

buzu denemedim bende uyguliyim kuzum , sağlıcakla gelsinler biz razıyız herşeye...

Morarıyor kuzum ya ama ben karından vuruyorum daha doğrusu kendim vuramıyorum bakamıyorum bile eşim yapıyo
Benimde eşim yapamıyor bakamıyor bile :) kendim yapıyorum ben göbekten başka bir yere yapmadım hiç. ne kadar çok iğne kullanan var aramızda yaa

buzu denemedim bende uyguliyim kuzum , sağlıcakla gelsinler biz razıyız herşeye...
gerçekten de öyle, 4 düşük 1 kimyasal gebelikten sonra hiçbişey zor gelmiyor sabah akşam vajinal yoldan progestan alıyorum önlem amaçlı çok şükür lekelenmem olmadı hiç bugün tam 6 haftalık, Cumartesi kalp atışını duymaya gideceğiz hayırlısıyla, sağlıkla geçsin bugünlerimiz mutlulukla alalım kucağımıza bebişlerimizi

Benimde eşim yapamıyor bakamıyor bile :) kendim yapıyorum ben göbekten başka bir yere yapmadım hiç. ne kadar çok iğne kullanan var aramızda yaa
benim de eşim ay ben yapamam dedi ben de ona güvenemedim açıkçası böyle konularda el becerisi olduğunu düşünmüyorum 😂 ben de sadece göbekten ilerliyorum göbeğim büyüdüğünde kola geçerim diye düşündüm, bu ilaç kullanımlar kan pıhtılaşmasının artışını ben covid döneminde olduğumuz aşılara bağlıyorum ne yazıkki pıhtılaşma sorunu yapıyormuş çok kişiden duydum ve son yıllarda düşük pıhtılaşma gibi sorunlar aşırı derece artış gösterdi, üzücü..

Ben ilk bebeğimde oksapar iğne kullandim, koldan eşim yapıyordu ya da bacaktan ben yapiyordum. Şimdiki gebeligimde işte hap olarak verdi doktorum. Onu kullanıyorum, 32. Haftaya kadar kullanırız gibi duruyor bakalım

benim de eşim ay ben yapamam dedi ben de ona güvenemedim açıkçası böyle konularda el becerisi olduğunu düşünmüyorum 😂 ben de sadece göbekten ilerliyorum göbeğim büyüdüğünde kola geçerim diye düşündüm, bu ilaç kullanımlar kan pıhtılaşmasının artışını ben covid döneminde olduğumuz aşılara bağlıyorum ne yazıkki pıhtılaşma sorunu yapıyormuş çok kişiden duydum ve son yıllarda düşük pıhtılaşma gibi sorunlar aşırı derece artış gösterdi, üzücü..
gerçekten çok var pıhtılaşma sorunu olan , bilemedim neden oldu ama ben bi kendimde sanırdım :) Rabbim sağlıcakla kucağımıza nasip etsin

Benim çoğu morardı üzülerek..birini hastanede yaptirmistim hemşirenin yaptığı daha da fenaydı eşim diyor bak ben daha iyi yapiyormusum🫠

Morarıyor kuzum ya ama ben karından vuruyorum daha doğrusu kendim vuramıyorum bakamıyorum bile eşim yapıyo
Ben de kendim yapamıyorum ama eşim denk geldikçe o yapıyor ama hemşire gösterdi anlattı okulda idareci eşim bazen geç geliyor saati geçmesn diye bende bacaktan vuruyorum🫣😇

X