- Konu Sahibi mesirmacunu
- #22.461
Direkt combotik değil mi comfort falan diyo bazılarındaHipp combiotic canim. Probiyotikli oldugu icin gaz yapmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Direkt combotik değil mi comfort falan diyo bazılarındaHipp combiotic canim. Probiyotikli oldugu icin gaz yapmiyor
Aptamil comformil kesinlikle eczanelerde satılıyor sadece bittiğinde eczanede kalmadığı için markette satılan aptamilden almıştık içtiğinin hepsini kustu sancılandı 4 5 eczane gezdik gece gece bulmak içinGene kriz bir akşam biz iki gündür golden goat mamaya geçtik ama kızım kusuyor ama böyle mamayı içerken sanki boğulurcasına içiyor ağlıyor. Mama önerisi için geldim gazlı bir bebeğim var ona göre önerebilir misiniz
Evet combiiticDirekt combotik değil mi comfort falan diyo bazılarında
Evet çocuk yardım parası ve emzirme ödeneği var.toplam 1200 TL civarı bişey oluyor,ben aldım.Kızlar çalışmayan anneler için devletin verdiği doğum sonrası bir yardim var mı ? Başvurmak istiyorum
Yardım parası icin ayrı basvuru mu yapılıyor. Ben calısan oldugum icin emzirme odenegi otomatik basvuru yapıldı hastanede.Evet çocuk yardım parası ve emzirme ödeneği var.toplam 1200 TL civarı bişey oluyor,ben aldım.
Emzirme ödeneği sadece çalışan anneler alyomus doğrumu sadece ikinci çocuk için 400 tl alcaksin dedilerEvet çocuk yardım parası ve emzirme ödeneği var.toplam 1200 TL civarı bişey oluyor,ben aldım.
Ben de öyleyim emzirme otomatik yattı ama yardım parası 300 tlymiş ilk çocuk için gidip başvuru yapmak gerekiyormuş, online olmuyor maalesefYardım parası icin ayrı basvuru mu yapılıyor. Ben calısan oldugum icin emzirme odenegi otomatik basvuru yapıldı hastanede.
Bn kullanıyorum damla ama cok fayda etmedi yani ilk baştaki gubi değil şükür ama yinede kontrol günü doktor sorcm bklm ne dick topsin diye bir damla bnimkiKızlar merhaba 45 günlük bebisim var doğduğundan bu yana gözü capaklaniyor doktora götürdüm damla verdi netira ama kaynanam bebek küçük damla söyle yapar böyle yapar diye kafamı bulandırdı acaba aranızda kullanan var mi
Anladım teşekkür ederim bende kullqniyimBn kullanıyorum damla ama cok fayda etmedi yani ilk baştaki gubi değil şükür ama yinede kontrol günü doktor sorcm bklm ne dick topsin diye bir damla bnimki
Bnce kulan cnm çünkü enfeksiyon artarsa kötü oluyoAnladım teşekkür ederim bende kullqniyim
Haklısın canımBnce kulan cnm çünkü enfeksiyon artarsa kötü oluyo
Genelde anne sutu damlatıyorlar bende öyle yapıyodum ama doktora götürdün doktor vermis yani bu kaynanalar her seyi nasıl biliyor okumadan yazmadanKızlar merhaba 45 günlük bebisim var doğduğundan bu yana gözü capaklaniyor doktora götürdüm damla verdi netira ama kaynanam bebek küçük damla söyle yapar böyle yapar diye kafamı bulandırdı acaba aranızda kullanan var mi
Vallahi canım bilmiyorum ben de öyle yapti ki kullanmaktan korktumGenelde anne sutu damlatıyorlar bende öyle yapıyodum ama doktora götürdün doktor vermis yani bu kaynanalar her seyi nasıl biliyor okumadan yazmadan
Kvnin söylediğinin tam tersini yapıyorum ben yani iyi bişeyde olsa batıyor karışma işteGenelde anne sutu damlatıyorlar bende öyle yapıyodum ama doktora götürdün doktor vermis yani bu kaynanalar her seyi nasıl biliyor okumadan yazmadan
İlk günler klostrum sütü geliyor ya bebek fazlasını atıyor o klosteum sütü sarımsı o yuzden kusmuguda sarı oluyor. Sadece anne sütü ile mi besleniyoeKızlar kızım sarı kusuyo ya neden aceba