- 12 Aralık 2013
- 330
- 349
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.141
Acaba benimkiiiiii ne gibiCanım seninki tam ortada tam emin olamadım ama kız gibime geldi
Vajinal ise erkek canımAcaba benimkiiiiii ne gibi
Evet vajinal, sağlıklı olsun tabi ama mini mini bir kız olsun isterdimVajinal ise erkek canım
Kahverengi lekelenmeler normal sayılır ama kırmızı görüyorsanız o tehlikeli diye biliyorum. Siz yine de endişe etmeyin doktora görününKızlar ilk çamaşırımda kahverengi-kırmızı leke fark ettim fitil koyarken parmağım kan oldu. Normal değil dimi
Ahmet Süha Özer, Ankara Medikal Park'ta.Doktorun kim acaba benim de tavsiyeye ihtiyacım var
Beniim Batıkent, Ahmet Süha Hoca. Amin , hepimiz inşallahHangi doktordan hangi şubeden aldınız bende keçiören düşündüm aynı banada 32000 dediler hayırlsıyla sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
O kadarcıkta nasıl cinsiyet yorumu yapıyosunuz :)Canım seninki tam ortada tam emin olamadım ama kız gibime geldi
Canımm senin ve bebişinin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahBaktılar kese ve bebek var fetal kalp atışı var dedi doktor ama kanama iyi bir şey değil düşebilir kalbi de durabilir. istirahat edekceksin hastanede kalacaksın dedi
Günaydın canımCanımm senin ve bebişinin hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahaklım sende sürekli
Vajinal ise erkek canım
İnşallah sağlıkla ilerler kuzum sen strese girme bol bol dınlen ilk 3 ay zor geçiyor bol bol dınlenGünaydın canım
Çok teşekkür ederim
Az önce detaylı ultrasona girdim bebek 7+3 le uyumlu kalp atışı da normal. Onun haricinde radyoloji uzmanı başka bir şey demedi. Kadın doğum doktoru sabah vizitine geldiğinde ultrasona gidiceksin sonucun çıkınca konuşuruz dedi gitti onu bekliyorum şu an.
Aile hekimi kontrol yapmıyor ki canım sadece aşı vs yapıyor oraya da gidip bildirmen gerekiyor sadece hamile olduğunu doğumdan sonra bebeği takıp ediyorlar boy kilo aşı topuk kanı vs yapıyorlarKızlar günaydın, özel hastaneye gidip hem de aile hekimine muayene için giden var mı? Gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Canım gitmen gerekiyor diye biliyorum. Hatta özeldeki doktor beni yönlendirmişti sağlık ocağına aile hekimine git onlarda test yapıyor takibe alıyorlar diye.Kızlar günaydın, özel hastaneye gidip hem de aile hekimine muayene için giden var mı? Gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Kızlar günaydın, özel hastaneye gidip hem de aile hekimine muayene için giden var mı? Gitsem mi gitmesem mi bilemedim.
Bende paylaşmasam olmaz bakar mısın :)Vajinal ise erkek canım
Bende paylaşmasam olmaz bakar mısın :)