- 19 Aralık 2021
- 2.077
- 2.658
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.661
Bak ben hala hamileyim ağlarımSeni görmekten bezdum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ben hala hamileyim ağlarımSeni görmekten bezdum
Sağlıkla gelsin de en dogal yoldan hayırla kolaylikla beklerim benSeninki ikizler olsun çok bekletti anneciğini
Bekleme bekleme ben 41 i göze aldımKızzz
Bende dün 39 a giriş yaptım bugün 39+1 olduk.
Bende yine ağrı yoookk töbe yarabbim dün yürüyüş ve ilişki oldu sadece.
Hahahah bence de güzel bozdunuz ama bal kızlar yordu sizi tez bozacaz diye bu hikayede yanan siz oldunuzYengeç olsun bizimkiler ya
Yalnız ben acemi ile kız çocukları erken doğar tezini bozdukk @acemiyogi
Aminn İnşallahİnanır mısın ben çoğunlukta uzanır pozisyonda olmama rağmen böyle ama ne yapalım yemek için ayağa kalkıyorum evi silmek temizlemek için ayakta kalıyorum herhalde bunlar da etkiliyor neyse ki Şafak 2 Allah'ım biz bekleyenlere bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi yetiştirmeyi nasip etsin doğuranlara da sağlıkla büyütmeyi yetiştirmeyi nasip etsin inşallah
Bekleme bekleme ben 41 i göze aldım
Ayy ben 41i görmek istemiyorum banane yaaaHahahah bence de güzel bozdunuz ama bal kızlar yordu sizi tez bozacaz diye bu hikayede yanan siz oldunuz
Hahaha sus öyle deme gelmezzse napcan beklicen mecbur yok canısı valla strese girme bak onlar ne zaman geleceğini iyi biliyor Rabbim bir zamanıni ayarlamıştır elbet öyle düşün vücut strese girince de olmaz korku sıkıntı stres hepsi bir etken mümkün olduğunca sakin kalmaya çalış tevekkül et dua et gerisine karışmaAyy ben 41i görmek istemiyorum banane yaaa
Ay mevsim ben strese giriyorum he böyle oldukça
Hiç sorma anamı ağlattı kızım benim
Amaanınnnnn durduramam şimdiiBak ben hala hamileyim ağlarım
Bizim de 12 gün oldu, doktor iki haftayı bulur normal demişti12 günlük oldu hala göbek bağı düşmedi
Yıkadınız mı bebebişiBizim de 12 gün oldu, doktor iki haftayı bulur normal demişti
1 hafta gecti benim agrilar ilk gunku gibi benim koca kafalinin bas cevresi 38 cmdi… kesi atmak zorunda kaldi doktor… bugun hastaneye yattik tekrar fototerapi goruyor oglusum sarilik degeri cok yuksek cikti… dun geceden beri beslemek icin uyandiramayinca geldik iyi ki de gelmisiz… insallah kisa zamanda cikarizPınarr oğluşun sağlıkla mutlulukla şansla analı babalı büyüsün doğum hikayeni okudum içim gitti benim dikişim yokmuş ama o kadar ağrım vardı ki ben var sanıyordum.. bir de eşim de ben de gördük doktor iğne iplikle bişiler yaptı ama ne kayıtlarda ne malum yerde dikiş var ben de toparlanamadım ve artık iyileşmek istiyorum diye ağlıyorum, sanki çok kolay bir şey yaşamışız gibi.. senin yırtıklar nasıl ama senin oğluş iri ya zorlanman normal bizimki 34cm baş çevresiydi ona rağmen çok fazla esneme yırtılma oldu bende de of evet ya ben bu kadar olacağını tahmin etmiyordum
Canım tuvalete uzun süre gitmeyince de ağrılar oluyor yanlarda normal şiddetli değilse ve geçiyorsa kaç haftalıksin şuan ağrılar normal yaSelam arkadaslar bugun tuvalet ihtiyaci oldugu icinmi bilmem yanimin agrisiyla uyandim dogrulamiyorddum lavobaya gittim geldim esim biraz ovaladı yan bosluk ama biraz sirta dogru ovaladi sonra biraz durdum gecti sukur gun boyuda karnimda bi agri var ama dayanilmayacak gibi de degil bugun annem gidip 2 3 gun orada kalicam dogumdan once kalayim dedim bu agrilar normal mi acaba simdi kalkip bi duşa gireyim iyi gelir belki rahatlarim sonrada uzanirim biraz sizce iyi mi banyo yapmam
Allah analı babalı büyütsün canım. Çok güzel bir doğum olmuş sunisiz elhamdülillah. Sancılar nasıldı? Ben çok zorlanmıştım karşılamakta bu kadar zorlanacağımı hayal etmemiştimKizlar ben dün sabah geldim hastaneye sancı vardi az acilma yoktu doktor suni sancı verecez dedi ne zaman olur belli olmaz dedi bende açılma olmadığı için kalmak istemedim imza atıp çıktım evde merdiven inip çıkma yürüyüş sguat bacak açma hareketleri yaptım bir legene sicak su doldurup oturdum biraz 1 saat sonra uzandim çok feci sancı geldi karnimdan pıt pıt sesler geldi ve suyum patladi saat 8 de hemen gitmedim tekrar evin icinde yürüdüm durdum sancı araliklari azaldı 5 ek bire indi saat 23.30da hastaneye gittik açılma bakıldı şok oldular 5 santim açıklık vardı hemen nst çekilip dogumhaneye cikardilar orada da nefes ve yuruyusle karsiladim sancıları ve saat 1.45 de doğum yaptım 3 güçlü ikinmayla tabi dikislerim oldu sonradan kanama devam ettigi için kanama bölgesi dikildi simdi de hala hastanedeyiz hersey yolunda ama bebek idrarini yapmadigi için taburcu edemiyorlar çişini bekliyoruz
Kaç çıktı değeri? Benimki de bi huzurusuz ve mutsuzluk var oğlumda. Sarılık inşallah yüksek çıkmaz1 hafta gecti benim agrilar ilk gunku gibi benim koca kafalinin bas cevresi 38 cmdi… kesi atmak zorunda kaldi doktor… bugun hastaneye yattik tekrar fototerapi goruyor oglusum sarilik degeri cok yuksek cikti… dun geceden beri beslemek icin uyandiramayinca geldik iyi ki de gelmisiz… insallah kisa zamanda cikariz
Zorlanıyordum ama nefesle karsilik vermeye çalışıyordum elimden geldiğince bagirmamaya calistim onun dışında en çok zorlayan dikis atarkendiAllah analı babalı büyütsün canım. Çok güzel bir doğum olmuş sunisiz elhamdülillah. Sancılar nasıldı? Ben çok zorlanmıştım karşılamakta bu kadar zorlanacağımı hayal etmemiştim
Yaaaaaaa doğurdun demekkkkk vayy anaammmmm senide atlattıkk çok sükürr gözunaydınnnnKizlar ben dün sabah geldim hastaneye sancı vardi az acilma yoktu doktor suni sancı verecez dedi ne zaman olur belli olmaz dedi bende açılma olmadığı için kalmak istemedim imza atıp çıktım evde merdiven inip çıkma yürüyüş sguat bacak açma hareketleri yaptım bir legene sicak su doldurup oturdum biraz 1 saat sonra uzandim çok feci sancı geldi karnimdan pıt pıt sesler geldi ve suyum patladi saat 8 de hemen gitmedim tekrar evin icinde yürüdüm durdum sancı araliklari azaldı 5 ek bire indi saat 23.30da hastaneye gittik açılma bakıldı şok oldular 5 santim açıklık vardı hemen nst çekilip dogumhaneye cikardilar orada da nefes ve yuruyusle karsiladim sancıları ve saat 1.45 de doğum yaptım 3 güçlü ikinmayla tabi dikislerim oldu sonradan kanama devam ettigi için kanama bölgesi dikildi simdi de hala hastanedeyiz hersey yolunda ama bebek idrarini yapmadigi için taburcu edemiyorlar çişini bekliyoruz
Geçmiş olsun bebeğimm insallahh biran once çıkar1 hafta gecti benim agrilar ilk gunku gibi benim koca kafalinin bas cevresi 38 cmdi… kesi atmak zorunda kaldi doktor… bugun hastaneye yattik tekrar fototerapi goruyor oglusum sarilik degeri cok yuksek cikti… dun geceden beri beslemek icin uyandiramayinca geldik iyi ki de gelmisiz… insallah kisa zamanda cikariz