- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.654
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.641
Insaallahh bebegimm sağolllYapmışsın cok sevindim sağlıkla büyüt inşallah inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallahh bebegimm sağolllYapmışsın cok sevindim sağlıkla büyüt inşallah inşallah
Ayy neseki düseliyor acemom mama vermedim seninkidemi oldu sarılık buara pek giremedinJoumm gözün aydın aşkom sağlıcakla büyüsün minik prenss nolur üzülme ya bizde de aynı durum var çoğu bebişte oluyor sütünden değildir üzme kendini ben sütün yetmediği yerde mamayla destekliyorum her şeyin bir çözümü var inşallah bozma moralini
Evett yaptırırrAaa yaptırıyım onu bugün belki öbürüne de yardımcı olur ben yine basurspor
Olabilir benimki de sınırda bakalım ne olacak ikizler mi yengeç miZamanı geldi artık tüm tuşlara basmanınnnn ikizler burcu olmak istemiyor benim oğlum sanırım
Acemim beklemedeyim bugün 40. Haftaya giriş yaptık valla yalancı ağrılar dışında iyim çok şükür yürüyüş plates ilişki ahududu çayı bide Dr um alttan kullanmam için balık yağı gibi birşey vermişti rahimi yumusatmasi ve açmasıni kolaylaştırması için onu kullaniyorum o şekilde devam bayramı da geçirdik bakalım ne zaman gelirse Selim'im bekliyoruz son günlerimizMevsimimm sen nasılsın kaçıncı hafta oldun nasıl hissediyorsun
Seni görmekten bezdumOlabilir benimki de sınırda bakalım ne olacak ikizler mi yengeç mi
Bende yaptım acil doğuma alındım sarilk demişsin ya cnnm bmimki de gözleri varInsaallahh bebegimm sağolll
Seninki ikizler olsun çok bekletti anneciğiniOlabilir benimki de sınırda bakalım ne olacak ikizler mi yengeç mi
Canım UmudValla benimkiler somun ekmek gibi yaaa çok fazla şiş ama yapacak bişey yok bol su da içiyorum doktorum memlekette bayramdan dolayı giderken çok ayağa kalkma yorma kendini dediği için çok yürümüyorum ama hareketsiz de değilim son 2 gün Allah'ın izniyle
KızzzHahahah yok valla gelen giden 40. Haftaya giriş yapmış bulunmaktayım
Yengeç olsun bizimkiler yaOlabilir benimki de sınırda bakalım ne olacak ikizler mi yengeç mi
Evett yaptın kuzumm ama kaçirdımmıa caba anlattınmı macerayıBende yaptım acil doğuma alındım sarilk demişsin ya cnnm bmimki de gözleri var
Doktoruna sor baya uzun sürmüş yıkadınmı yıkasanda düşerdi gerçi benimkide 5 günluk oldu düştü gece12 günlük oldu hala göbek bağı düşmedi
Amin Allah razı olsun canımGerçeğim gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah maşallah kilosu da iyi. Darısı bana ve tüm bebeklerini bekleyenlere inşallah
Çok teşekkür ederim bnde öle yapm kontrol gidene kadar inşallah yaEvett yaptın kuzumm ama kaçirdımmıa caba anlattınmı macerayı
Bu sıra her bebekte bi sarılık oluşmaya başladı iyice normale döndü buiş gözleri zaten 2 3 aya gidiyomus ona sıkıntı etme tamamı ama bolbol emzirr 15 dk emzirmen gerekirmis azar azar bile işe yaramıyormuş ben 1.5 saatte bir emziriyorum gecede 2 saate çunkü iyice acikması lazımkii 15 dk emsin düzelsin diye
Baktık düşeceği yok bugün yıkadık. Yıkadıktan sonra biraz gevşedi sanki ama düşmediDoktoruna sor baya uzun sürmüş yıkadınmı yıkasanda düşerdi gerçi benimkide 5 günluk oldu düştü gece
İnanır mısın ben çoğunlukta uzanır pozisyonda olmama rağmen böyle ama ne yapalım yemek için ayağa kalkıyorum evi silmek temizlemek için ayakta kalıyorum herhalde bunlar da etkiliyor neyse ki Şafak 2 Allah'ım biz bekleyenlere bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı büyütmeyi yetiştirmeyi nasip etsin doğuranlara da sağlıkla büyütmeyi yetiştirmeyi nasip etsin inşallahCanım Umud
Bende şunu farkettin oturur pozisyonda durursan şişiyor ama uzatınca geçiyor ve indi şişiklerim.
Hımmm inşaallahh düşer 7 günden sonra sıkıntı diyolardıBaktık düşeceği yok bugün yıkadık. Yıkadıktan sonra biraz gevşedi sanki ama düşmedi