- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 960
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.621
Amin Allah razı olsun canım cumlemizinkiniOyyy Allah anali babali saglikla mutlulukla buyutsun canimm gozun aydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin Allah razı olsun canım cumlemizinkiniOyyy Allah anali babali saglikla mutlulukla buyutsun canimm gozun aydin
Gerçeğim gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah maşallah kilosu da iyi. Darısı bana ve tüm bebeklerini bekleyenlere inşallahKizlar ben doğum yaptım gece saat 1.30 da çok şükür ikimiz de iyiyiz rabbim doğum yapmayanlari bir avazda kurtarsın bebegim 3400 doğdu beni m dikisler var biraz ağrıyor bebegini gördüm herşeyi unuttum
Acemiii
Gözünaydınnn
Sağlıcakla büyüsün İnşallah kızın
Geride kalan bizlerede senin gibi bir doğumumuz olsun İnşallah
Oyy ne guzel dogumm cok coook sevindim insallah boyle su gibi guzel omrunuz olur birlikte bolll koklasmalar
Yaaaa senin yazmanı çok bekledik çok şükürr çok sevindim rabbim evladınla hayırlı ömürler versin darısı biz bekleyenlere insallah kavuşma anını anlatıyosunuz ya bizde haya edip öyle mutlu oluyoruz ki bende bi an önce kavuşuyum insallah evladımaaa
Gözlerimiz yaşlı sonunda geldi o an
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün tatlış çok güzel geçmiş doğumun bundan sonrakilerde kolaylıkla geçer büyütürsün yavrunu İnşallah
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün darısı başımıza
acemiyogi @neyisseda @Stilland @pinarindunyasi kızlar hepinize hayırlı olsun allah yavrularımızı bize bagıslasın sag salim büyüsünler
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim (gözümden kaçanlar olduysa nolur kusura bakmayın kesin okumuşumdur ama)Aayyy işte beklenilen mesaj gözün aydın canım benim çok şükür kavuşturana hayırla saglıkla büyüt bebeğini inşallah acemim o kadar bekledin ama değdi sanırım çok güzel bir hikayen olmuş
Aaa yaptırıyım onu bugün belki öbürüne de yardımcı olur ben yine basursporOoyyy kuzumm hoşaf yaparmısın yada kv yapsın kuru dut kuru kayısı kuru incirle beraber işetir oda 2 litre içersen iyi gelir
Hahahah yok valla gelen giden 40. Haftaya giriş yapmış bulunmaktayımMevsimm
Bizim su nişan bunlar gelmicek galibaa tok yok bizde
Eşim zamanında geçirmiş iğne tedavisi vs almışKızlar günaydın, yüz felciyle ilgili tecrübesi olan yada tanıdıgının başına gelen varmı acaba ne kadar bir sürede geçiyor? Bugğn 10. Günüm ama hala aynı sağ tarafım kıpırdamıyor
Ben de bugün itibarıyla 39.haftaya giriş yapmış bulunmaktayımmmmmHahahah yok valla gelen giden 40. Haftaya giriş yapmış bulunmaktayım
Aaayy çok şükür ne çektin be gerçeğim gözün aydın kuzum hikayenin geri kalanını çok merak ediyorum sancılari nasıl karşıladın doğum anında ne dediler neler yaptın merak ediyorum müsait olunca hemen yaz bebeğini sağlıkla hayırla büyüt inşallah hayırlı evlat olsunKizlar ben doğum yaptım gece saat 1.30 da çok şükür ikimiz de iyiyiz rabbim doğum yapmayanlari bir avazda kurtarsın bebegim 3400 doğdu beni m dikisler var biraz ağrıyor bebegini gördüm herşeyi unuttum
Seyyahcim hiç acele etme niye gelmiyor diye 40 ı çok rahat bulur hatta geçer bile sen bütün tuşlara basBen de bugün itibarıyla 39.haftaya giriş yapmış bulunmaktayımmmmm
Zamanı geldi artık tüm tuşlara basmanınnnn ikizler burcu olmak istemiyor benim oğlum sanırımSeyyahcim hiç acele etme niye gelmiyor diye 40 ı çok rahat bulur hatta geçer bile sen bütün tuşlara bas
Pınarr oğluşun sağlıkla mutlulukla şansla analı babalı büyüsün doğum hikayeni okudum içim gitti benim dikişim yokmuş ama o kadar ağrım vardı ki ben var sanıyordum.. bir de eşim de ben de gördük doktor iğne iplikle bişiler yaptı ama ne kayıtlarda ne malum yerde dikiş var ben de toparlanamadım ve artık iyileşmek istiyorum diye ağlıyorum, sanki çok kolay bir şey yaşamışız gibi.. senin yırtıklar nasıl ama senin oğluş iri ya zorlanman normal bizimki 34cm baş çevresiydi ona rağmen çok fazla esneme yırtılma oldu bende de of evet ya ben bu kadar olacağını tahmin etmiyordumSenin de dikisin var mi ben de hala toparlanamadim dunyanin en guzel seyiymis
Gebelik durumumdan dolayı kortizon hapı kullanıyorum sadece bide evde egzersiz falan bakalım iyileşme belirtilerim ne zaman başlayacakEşim zamanında geçirmiş iğne tedavisi vs almış
Mevsimimm sen nasılsın kaçıncı hafta oldun nasıl hissediyorsunSeyyahcim hiç acele etme niye gelmiyor diye 40 ı çok rahat bulur hatta geçer bile sen bütün tuşlara bas
Joumm gözün aydın aşkom sağlıcakla büyüsün minik prenss nolur üzülme ya bizde de aynı durum var çoğu bebişte oluyor sütünden değildir üzme kendini ben sütün yetmediği yerde mamayla destekliyorum her şeyin bir çözümü var inşallah bozma moraliniBenim de canım sıkkın kızlar oğlan sanırım sarılık oldu her saat başı her yarım saatte bir emziriyorum gene aynı hüsrana ugradımm sütüm sarılık yapıyorr yoksa yetiyo okadar yoruldumki bu durumdan kizımdada ayrı böyle cektik sarıliktan herşeye dikkat ederim neden sütümden kaynaklı olur onu ben bile cözemedim sabah sabah oturup ağladım çok zoruma gidiyor artık bugece başladı kendi kendine uyanır isterdi ben vermeden bugece hep uyumak istedi zor açtım.ağzını neseki bugün muayene var bakalım umarım çok değildir yeni başladı zaten tam giderken oldu
Jou doğum yaptinmi kaçırdımOoyyy kuzumm hoşaf yaparmısın yada kv yapsın kuru dut kuru kayısı kuru incirle beraber işetir oda 2 litre içersen iyi gelir
Gözün aydın canımmm çok bekledik ama değdi sağlıkla analı babalı büyüsün oğluşun inşallahhKızlarr Ben Geldimmm arefe gunu nst icin kondtrol amaçlı geldigimde nst de duzenli sancım cıktı doktor muayene etti 3 , 4 cm açıklık çıktı doktorum bu açıklıkla sabaha karsıda doğurursun ama 2 3 gün icindede doğurursun dedi sen nasl istersen öyle hareket edelim yatırıymı istersen dedi bende sancımı hissetmedigim icin yatırmalarını istedim zaten yatmassam pzt yani bugun yatıcaktm neyse işlemleri halettik ve yattışım oldu hatta ebeler 1 gece daha evinde gecirseydin az acılman flan diye yorum yaptılar ama ben yattıktan sonra sancım artttı ekstra bide suni verdiler 10 bucukta yattığım hastanede 04.45 de oğlum geldi çok şükür o anı anlatmaya kelimeler yetmezz asla gözümü ayırmadım bu kadar güzel bi duyguyu yasamıs olmama rağmen anlatamıyorum Rabbim helinize hayırlı kolay doğumlar versin simdi yanımda oğluşla yatıyoruz bugun taburcu oluruz buyuk ihtimalle j
Gebelik ile denk gelmesi üzücü olmuş rabbim şifa versin inşallah canımGebelik durumumdan dolayı kortizon hapı kullanıyorum sadece bide evde egzersiz falan bakalım iyileşme belirtilerim ne zaman başlayacak
Yapmışsın cok sevindim sağlıkla büyüt inşallah inşallahBenim de canım sıkkın kızlar oğlan sanırım sarılık oldu her saat başı her yarım saatte bir emziriyorum gene aynı hüsrana ugradımm sütüm sarılık yapıyorr yoksa yetiyo okadar yoruldumki bu durumdan kizımdada ayrı böyle cektik sarıliktan herşeye dikkat ederim neden sütümden kaynaklı olur onu ben bile cözemedim sabah sabah oturup ağladım çok zoruma gidiyor artık bugece başladı kendi kendine uyanır isterdi ben vermeden bugece hep uyumak istedi zor açtım.ağzını neseki bugün muayene var bakalım umarım çok değildir yeni başladı zaten tam giderken oldu
Oyy maşallah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallahhKizlar ben doğum yaptım gece saat 1.30 da çok şükür ikimiz de iyiyiz rabbim doğum yapmayanlari bir avazda kurtarsın bebegim 3400 doğdu beni m dikisler var biraz ağrıyor bebegini gördüm herşeyi unuttum