2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Kizlar ben doğum yaptım gece saat 1.30 da çok şükür ikimiz de iyiyiz rabbim doğum yapmayanlari bir avazda kurtarsın 🥰bebegim 3400 doğdu beni m dikisler var biraz ağrıyor bebegini gördüm herşeyi unuttum 🥰
Gerçeğim gözün aydın canım ❤️ Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏 ☺️ maşallah kilosu da iyi. Darısı bana ve tüm bebeklerini bekleyenlere inşallah 🧡🧿

Kızlar günaydın, yüz felciyle ilgili tecrübesi olan yada tanıdıgının başına gelen varmı acaba ne kadar bir sürede geçiyor? Bugğn 10. Günüm ama hala aynı sağ tarafım kıpırdamıyor

Acemiii
Gözünaydınnn🙏
Sağlıcakla büyüsün İnşallah kızın🙏🧿
Geride kalan bizlerede senin gibi bir doğumumuz olsun İnşallah🙏
Oyy ne guzel dogumm🥹🥹 cok coook sevindim insallah boyle su gibi guzel omrunuz olur birlikte🥹🥹 bolll koklasmalar🥰🥰😍😍
Yaaaa senin yazmanı çok bekledik çok şükürr 🩷🥰🥰 çok sevindim rabbim evladınla hayırlı ömürler versin darısı biz bekleyenlere insallah kavuşma anını anlatıyosunuz ya bizde haya edip öyle mutlu oluyoruz ki 🥰🩷🩷 bende bi an önce kavuşuyum insallah evladımaaa
Gözlerimiz yaşlı 😂 sonunda geldi o an 😂
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün tatlış çok güzel geçmiş doğumun bundan sonrakilerde kolaylıkla geçer büyütürsün yavrunu İnşallah
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün darısı başımıza 🥰
acemiyogi acemiyogi @neyisseda @Stilland @pinarindunyasi kızlar hepinize hayırlı olsun allah yavrularımızı bize bagıslasın sag salim büyüsünler 🙏🏻
Aayyy işte beklenilen mesaj 🥰 gözün aydın canım benim çok şükür kavuşturana 💐 hayırla saglıkla büyüt bebeğini inşallah acemim o kadar bekledin ama değdi sanırım çok güzel bir hikayen olmuş 😍🌸
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim 💕💕💕🥹 (gözümden kaçanlar olduysa nolur kusura bakmayın kesin okumuşumdur ama)
çok şansılıyım travmatik bir doğum hikayem olmadı ama sanmayın ki her şey güllük gülistanlıktı 🥲 insan onu bir kez görünce hepsini unutuyormuş gerçekten 🥹💕 çokk şükür bugünümüze 🙏🏻 9 ay olduğu gibi doğum ve sonrasında da benzer şeyleri yaşamaya devam ediyoruz, her mesajda kendimden bir şeyler görüyorum, cevaplar buluyorum.. bir de çok teşekkür ederim desteğinize ilginize, kendimi kötü hissettiğim anda ilaç oluyor 🥹💕 Yine duygusal bir topum 🥲

Kizlar ben doğum yaptım gece saat 1.30 da çok şükür ikimiz de iyiyiz rabbim doğum yapmayanlari bir avazda kurtarsın 🥰bebegim 3400 doğdu beni m dikisler var biraz ağrıyor bebegini gördüm herşeyi unuttum 🥰
Aaayy çok şükür ne çektin be gerçeğim 😅 gözün aydın kuzum hikayenin geri kalanını çok merak ediyorum sancılari nasıl karşıladın doğum anında ne dediler neler yaptın merak ediyorum müsait olunca hemen yaz bebeğini sağlıkla hayırla büyüt inşallah hayırlı evlat olsun 💙💐

Senin de dikisin var mi🥲 ben de hala toparlanamadim🙄 dunyanin en guzel seyiymis🥹🥹🌸💕😍
Pınarr oğluşun sağlıkla mutlulukla şansla analı babalı büyüsün 🧿🥹🤍🤍🤍 doğum hikayeni okudum içim gitti 🥺🩷 benim dikişim yokmuş ama o kadar ağrım vardı ki ben var sanıyordum.. bir de eşim de ben de gördük doktor iğne iplikle bişiler yaptı ama ne kayıtlarda ne malum yerde dikiş var 🤣 ben de toparlanamadım ve artık iyileşmek istiyorum diye ağlıyorum, sanki çok kolay bir şey yaşamışız gibi.. senin yırtıklar nasıl ama senin oğluş iri ya zorlanman normal bizimki 34cm baş çevresiydi ona rağmen çok fazla esneme yırtılma oldu bende de 🙄 of evet ya ben bu kadar olacağını tahmin etmiyordum 🥹🥹🥹

Benim de canım sıkkın kızlar oğlan sanırım sarılık oldu her saat başı her yarım saatte bir emziriyorum gene aynı hüsrana ugradımm sütüm sarılık yapıyorr yoksa yetiyo okadar yoruldumki bu durumdan kizımdada ayrı böyle cektik sarıliktan herşeye dikkat ederim neden sütümden kaynaklı olur onu ben bile cözemedim sabah sabah oturup ağladım çok zoruma gidiyor artık😔😔 bugece başladı kendi kendine uyanır isterdi ben vermeden bugece hep uyumak istedi zor açtım.ağzını ☹️ neseki bugün muayene var bakalım umarım çok değildir yeni başladı zaten tam giderken oldu
Joumm gözün aydın aşkom sağlıcakla büyüsün minik prenss 🧿🙏🏻 nolur üzülme ya bizde de aynı durum var çoğu bebişte oluyor sütünden değildir üzme kendini 🥺 ben sütün yetmediği yerde mamayla destekliyorum her şeyin bir çözümü var inşallah bozma moralini

Kızlarr Ben Geldimmm arefe gunu nst icin kondtrol amaçlı geldigimde nst de duzenli sancım cıktı doktor muayene etti 3 , 4 cm açıklık çıktı doktorum bu açıklıkla sabaha karsıda doğurursun ama 2 3 gün icindede doğurursun dedi sen nasl istersen öyle hareket edelim yatırıymı istersen dedi bende sancımı hissetmedigim icin yatırmalarını istedim zaten yatmassam pzt yani bugun yatıcaktm neyse işlemleri halettik ve yattışım oldu hatta ebeler 1 gece daha evinde gecirseydin az acılman flan diye yorum yaptılar ama ben yattıktan sonra sancım artttı ekstra bide suni verdiler 10 bucukta yattığım hastanede 04.45 de oğlum geldi çok şükür o anı anlatmaya kelimeler yetmezz asla gözümü ayırmadım bu kadar güzel bi duyguyu yasamıs olmama rağmen anlatamıyorum 😍💕🫶🏻🤲🏻 Rabbim helinize hayırlı kolay doğumlar versin simdi yanımda oğluşla yatıyoruz bugun taburcu oluruz buyuk ihtimalle j🩷🩷🩷
Gözün aydın canımmm 😍 çok bekledik ama değdi 🥹🧿 sağlıkla analı babalı büyüsün oğluşun inşallahh 😍😍🧿

Benim de canım sıkkın kızlar oğlan sanırım sarılık oldu her saat başı her yarım saatte bir emziriyorum gene aynı hüsrana ugradımm sütüm sarılık yapıyorr yoksa yetiyo okadar yoruldumki bu durumdan kizımdada ayrı böyle cektik sarıliktan herşeye dikkat ederim neden sütümden kaynaklı olur onu ben bile cözemedim sabah sabah oturup ağladım çok zoruma gidiyor artık😔😔 bugece başladı kendi kendine uyanır isterdi ben vermeden bugece hep uyumak istedi zor açtım.ağzını ☹️ neseki bugün muayene var bakalım umarım çok değildir yeni başladı zaten tam giderken oldu
Yapmışsın cok sevindim sağlıkla büyüt inşallah inşallah 😍🤲🤲

• Muhteşem
Reactions: Jou
Oyy maşallah sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallahh 😍❤️❤️

X