- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.654
- 30
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.301
Evet evet canımm yaa bi avazda atlatırsın inşaallahhh ilk sez mievet 25 haziran son 9 gün
inanilmaz heyecanli ne yapacagimi sasirdim gunler su gibi akiyo
Evett güzel mantıklı bakEvet bayram bebeği olacakHastane de boş olur rahat ederiz
Valla ikinci maceram olacak benim o kadar büyük üsengeclik vuruyor ki nasıl gecircem o saatleri diyeNORMAL DOĞURACAKLAR DIKKATINE
Yaklaşıyorr doğumunuzzzz maceralarınıza ortak olmak isterdimm
@Mevsimlisan
@Elif5255
Gercegim
S ssummer
Ayyy dimii ama inan birşey yok ben hic zorlanmıyorumm oğlan emiyo uyuyo gazını veriyor tamamm kızın nasıl peki kendi uyuyomu nasıl bakıyorsunValla ikinci maceram olacak benim o kadar büyük üsengeclik vuruyor ki nasıl gecircem o saatleri diyeinan 2 cocuktansa dogum süresi gözümde büyüyor biliyorum ya arrtık kendimi de kandıramıyorum
Yok canım geçti onlar ilk günler yaptılarBebeğin doyuyorsa hiç strese girme 20 dk da sende yıpranırsın ben şuan 2 saatte bir emziriyorum
ok tatlış ben 3 öğün bazen 2 öğün içiyorum aç tok fark etmiyorKizlar şu bestlak damlasını aç tok farketmiyor demi
Merhaba canım, ben dün 7. Gündeydim, doktora kontrole gittim. Ayakta kaldığın günler dikiş yerin şişebilir bu çok normal dedi. Ve özellikle sağa sola yatınca dikiş acısı hissedersin sağ sol kenarlara düğüm atıyorlar gibi düşün o yüzden daha çok sancı olur dedi. Vücut dinlendikçe toparlayacak bu sorunlar geçecek dediSelam kizlar. Sezaryen olanlar 7.günden sonra dikis yerinde icten bir sislik olan var mi??
Sezaryen olarakk 4 kez 20 damla yazıyorr öyle dedi hemşire hemen etkili oldumu sende sütY
ok tatlış ben 3 öğün bazen 2 öğün içiyorum aç tok fark etmiyor
Oldu canim ama bu sabah yine biraz öyle oldu bu gaz sancısı da cocukları mahfediyorOldu mu
Çok kötü çookk keşke öyle birşey olmasa ama sen yediklerine hiç dikkat ediyormusun pekii oda etkiler genelde ben kızımdada hep dikkat etmisimdir gaz sorunu yaşamadım gaz masajı için birşeyler ediyorum araştırırdım yada instada karşıma çıkıyor şimdi oğlumda rahat veriyor ben dikkat ediyorum bu sıra ıspanak ye bol yaparOldu canim ama bu sabah yine biraz öyle oldu bu gaz sancısı da cocukları mahfediyor
Sağlıcakla büyüsün inşaallahhMerhaba kızlar bende salı gunu sezeryanla doğum yaptım ancak yazabiliyorum buraya 38 haftalik bebekte bende iyiz cok sukur dogum yapan arkadaşların gözü aydın olsun darısı tüm bekleyen annelere ins.burdan çoğu şeyi sessiz takip ettim arada sorularımda oldu bi çok konuda paylaşımların faydasını gordum hepinize çok teşekkür ederim sizinde merak ettiğiniz birşey olursa sorabilirsnz
evet ilk dogumum korku heyecan hepsi bir arada epidural olacagimEvet evet canımm yaa bi avazda atlatırsın inşaallahhh ilk sez mi
merhaba bende 25 inde sezeryan olucam doktorum 9 da hastanede ol sabah 6 dan itibarende bir sey yeme icme dedi 10 gibi alirsa beni 4 saat az olmucak mi ac kalmak icinDoğuranlar gözünüz aydınJou ve diğer arkadaşlar Bir haftadır bebişleyim, okudum ama çok yazamadım. Sezeryana girecekler bize akşam 12'den sonra bişey yeme ve içme demişlerdi sabah 8'de aldılar beni. 8-9 saatlik bir açlık gerekiyor sanıyorum. Size tavsiyem açlık susuzluk süresi başlamadan önce bol bol su içmeniz. Bana kimse söylememişti ya da böyle bir tavsiye görmemiştim ama o gün hastanede sezeryana alınan öbür arkadaş sondaya çok az çiş yaptı ve bu sıkıntı oldu onun için. Sezeryan sonrası ilk gün pıhtı riski vs olmasın diye hareket ettirmeye başlıyorlar. Tabii ki çok kolay değil ama hareket ettikçe kolaylaşıyor. Bir hafta doldu, ağrı kesici içiyorum ama yatıp kalkarken olan bükülmeler hariç hamilelik sürecine göre kendimi çok çok daha hafif ve rahat hissediyorum. Sütün gelmesi için gerçekten bol su, uyku ve duş tavsiye edebilirim. Özellikle ılık su ile duş alınca memelerime süt indiğini hissediyorum. Ben ilk gün sezeryandan çıkınca 5-6 litre su içtim galiba, sütüm de zamanla arttı. Bunlar sezeryan olacak arkadaşlara tavsiyelerimdi, şimdi benim tecrübeli arkadaşlara sorum var
Kızlar bağırsak problemi yaşamadım ben. Kabızlık vs olmadı ama iki üç gündür makat bölgemde yanma ve acıma hissetmeye başladım. İlk başta ped takıyoruz falan diye pişik oldu sandım ama çok afadersiniz büyük tuvaletimi yaparken bariz bir acıma ve sonrasında geçiyor. İnternette makat çatlağı falan diye bişeyler okudum ama böyle bişey daha önce başına gelen var mı?
Yok anacim ben dogurmicam yineHadi inşallah ya tam da bayram çocuğu olcak sanırımaynı mı ağrılar var mı sıkılaşma ben yakın hissediyorum az kaldı gibi şuan kaç oldunuz
Uygulamada son 6 gün tabi doktor 41 e kadar gidebilir dediNORMAL DOĞURACAKLAR DIKKATINE
Yaklaşıyorr doğumunuzzzz maceralarınıza ortak olmak isterdimm
@Mevsimlisan
@Elif5255
Gercegim
S ssummer
Rabbim şifa versin canım tez zamanda iyileşsin minigimizKızlar doğuran herkese hayırlı olsun sağlıkla güzellikle büyütün bebişlerinizi inşallah şimdiden herkesin bayramı mübarek olsunbiz hastanedeyiz hala 5 gün oldu sarılık çıktı enfeksiyon çıktı bide kilosuda düşüktü doğduğunda o yüzden bırakmadılar ilk bi ağladım ama Şuan iyiyim lohusalık :)) anne otelinde kalıyorum şükür iyiye gidiyoruz toplucazda bize dua edin teyzelerimiz