2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Dun geldim kuzumm evimde ayaklandım resmen yaa hastanede heryerim ağrıyomuş öylesine resmenn
Jou masallah sana
Neden hastane bi gunde saldi seni yalniz
Esimde 2 gün kalacakmissin cokmus diyor
İyi iste dedim agri kesici filan yaparlar
Evdekilerde aklim kalmasa
2 gun iyi de bana
Bir gunde de cikabiliyor muyuz acaba

Reactions: Jou
Jou masallah sana
Neden hastane bi gunde saldi seni yalniz
Esimde 2 gün kalacakmissin cokmus diyor
İyi iste dedim agri kesici filan yaparlar
Evdekilerde aklim kalmasa
2 gun iyi de bana
Bir gunde de cikabiliyor muyuz acaba
Yaaa gazımı çıkardım dışkı ve idrarımı da yaptımm drum dedi bigün daha kall dedim gideyim ben iyiyimm herşeyi tamamladım burda dedim ağrı kesici antibiyotik falan yazdı gönderdi yoksa çıkarmazdı tabiiki genelde 2 gün kalıyorsun ben derlanduumm hastanede evimde rahat olmak istedim

Ayyy bende az su içtim sondayı bile doğru düzgün degişemedi düşün içemedim zaten midem yanmasından öldüm resmsn saçlı doğurdum oğlanı kulakları kolları kıll maymun doğurdum resmen yavvv
Süt için uyku önemli su önemli bende hoşafta yapıyorum bestlakta aldım ama çok şükür bugün daha iyi gelmeye başladı oglumda sarı kakasına bile döndü

Kızlarrrrr gelemedim anlatamadım buraya Öncelikle o kadar güzel ki Rabbim herkese nasip etsin. Sabah 6 buçukta hastaneye gittik 7de hemen ameliyathaneye alındım epiduralim takıldı biraz zor bulundu benim ama uyustuktan sonrası mis. Yatırdılar perde çekildi önüme diyorum kii oğlum çok heyecanlandı nasıl hareketli şuan meğersem başlamışlar bile beni panik etmemek için başlıyoruz demediler hala diyorum kii Allah'ım ne kadar kımıl kımıl bianda bı ağlama sesiyle baktım benim oğluş gelmiş. Biliyorsunuz bana pıhtı atmıştı karın içimden başlayan tıkanıklık vardı. Doktor biraz da üstten kesi atmiş iyi doktor gerçekten önemli. 2950 Gr geldi benim minnos ama 46 cmlik cüce :)))) 38+1de aldılar. Ağrım oldukça epidurale bastım kesinlikle öneriyorum emzirmeye yakın basiyodum ağrısız emziriyodum şükür emiyor bebiş.karına bastırma olayından benim gibi korkanlar varsa hiç korkmasinlar zaten uyuşuk oluyorsunuz hissetmiyosun 1 kere yapıldı bana.sonrasinda emzirdigim için bebek zaten karnına baskı yapıyor denildi.Bugün 5. Günümüz biraz ağrılarım var ama oda normal çok şükür darısı sizleree

Bebişi sarılım olan varmı. Nasıl atlattınız kızlar. Halıba benim bebişimide alıyor yarın kanına baktırıcaz varmı diye. Çok endişeliyim ya. Uykuya verdi sarılıpı yükseldiği için zar zor uyandırıp emziriyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…