- 25 Haziran 2016
- 6.912
- 12.193
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.321
Eevttt uygulama farklı oluyoUygulamada son 6 gün tabi doktor 41 e kadar gidebilir dedi
Epidural daha iyiymiş galiba yaa ben niye spinal oluyorsamevet ilk dogumum korku heyecan hepsi bir arada epidural olacagim
Vallahaa çok yormadan 15 dk yürüdüm saatte birSezaryen olanlar ilk gunler hangi aralıklarla yurudunuz kizlar
Ben pazartesi 8 gibi ameliyat olucam. Anestezi doktoru gece 12 itibariyle bişey yeme, sabaha karşı 4’ten sonra da bir şey içme dedimerhaba bende 25 inde sezeryan olucam doktorum 9 da hastanede ol sabah 6 dan itibarende bir sey yeme icme dedi 10 gibi alirsa beni 4 saat az olmucak mi ac kalmak icin
Jou masallah sanaDun geldim kuzumm evimde ayaklandım resmen yaa hastanede heryerim ağrıyomuş öylesine resmenn
Hele bir doğuralım İnşallah bakalım normal diye bekliyoruz ama sana maceramı anlatırım benNORMAL DOĞURACAKLAR DIKKATINE
Yaklaşıyorr doğumunuzzzz maceralarınıza ortak olmak isterdimm
Mevsimlisan
Elif5255
Gercegim
@ssummer
Bizde sancı varda ne demek oluyor gelmiyiii
Ben en fazla 5 dk yuruyebiliyorum zorluyo beni bu seferVallahaa çok yormadan 15 dk yürüdüm saatte bir
3.gün gelmeye başladı bendeSezaryen olarakk 4 kez 20 damla yazıyorr öyle dedi hemşire hemen etkili oldumu sende süt
yani doktorda bana tercih sunmadi epidural olcan dedi bende tamam dedimEpidural daha iyiymiş galiba yaa ben niye spinal oluyorsam
ben isimi garantiye alip gece 12 den sonra bisey yiyip icmeyeyim en iyisiBen pazartesi 8 gibi ameliyat olucam. Anestezi doktoru gece 12 itibariyle bişey yeme, sabaha karşı 4’ten sonra da bir şey içme dedi
Hee ben daha bugüne tcem ama çok şükur yetiyo oğluma bugün kakası sarıya döndü çok şükür3.gün gelmeye başladı bende
Evett yorma kendini yoruluyosan dinlen tabii bitecek buda kuzum kolay degil ameliyatBen en fazla 5 dk yuruyebiliyorum zorluyo beni bu sefer
Huhuuvvv severimmHele bir doğuralım İnşallah bakalım normal diye bekliyoruz ama sana maceramı anlatırım ben
Yaaa gazımı çıkardım dışkı ve idrarımı da yaptımm drum dedi bigün daha kall dedim gideyim ben iyiyimm herşeyi tamamladım burda dedim ağrı kesici antibiyotik falan yazdı gönderdi yoksa çıkarmazdı tabiiki genelde 2 gün kalıyorsun ben derlanduumm hastanede evimde rahat olmak istedimJou masallah sana
Neden hastane bi gunde saldi seni yalniz
Esimde 2 gün kalacakmissin cokmus diyor
İyi iste dedim agri kesici filan yaparlar
Evdekilerde aklim kalmasa
2 gun iyi de bana
Bir gunde de cikabiliyor muyuz acaba
Ayyy bende az su içtim sondayı bile doğru düzgün degişemedi düşün içemedim zaten midem yanmasından öldüm resmsn saçlı doğurdum oğlanı kulakları kolları kıll maymun doğurdum resmen yavvvDoğuranlar gözünüz aydınJou ve diğer arkadaşlar Bir haftadır bebişleyim, okudum ama çok yazamadım. Sezeryana girecekler bize akşam 12'den sonra bişey yeme ve içme demişlerdi sabah 8'de aldılar beni. 8-9 saatlik bir açlık gerekiyor sanıyorum. Size tavsiyem açlık susuzluk süresi başlamadan önce bol bol su içmeniz. Bana kimse söylememişti ya da böyle bir tavsiye görmemiştim ama o gün hastanede sezeryana alınan öbür arkadaş sondaya çok az çiş yaptı ve bu sıkıntı oldu onun için. Sezeryan sonrası ilk gün pıhtı riski vs olmasın diye hareket ettirmeye başlıyorlar. Tabii ki çok kolay değil ama hareket ettikçe kolaylaşıyor. Bir hafta doldu, ağrı kesici içiyorum ama yatıp kalkarken olan bükülmeler hariç hamilelik sürecine göre kendimi çok çok daha hafif ve rahat hissediyorum. Sütün gelmesi için gerçekten bol su, uyku ve duş tavsiye edebilirim. Özellikle ılık su ile duş alınca memelerime süt indiğini hissediyorum. Ben ilk gün sezeryandan çıkınca 5-6 litre su içtim galiba, sütüm de zamanla arttı. Bunlar sezeryan olacak arkadaşlara tavsiyelerimdi, şimdi benim tecrübeli arkadaşlara sorum var
Kızlar bağırsak problemi yaşamadım ben. Kabızlık vs olmadı ama iki üç gündür makat bölgemde yanma ve acıma hissetmeye başladım. İlk başta ped takıyoruz falan diye pişik oldu sandım ama çok afadersiniz büyük tuvaletimi yaparken bariz bir acıma ve sonrasında geçiyor. İnternette makat çatlağı falan diye bişeyler okudum ama böyle bişey daha önce başına gelen var mı?