2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 106 49,3%
  • erkek

OY: 102 47,4%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 4 1,9%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    215
Evde misin şuan hastanede mi tekrar tekrar neden nst ye giriyorsun zaten sancıların olsa o kadar sık hani doğum başlatacak kadar zaten belli olur şu nişan falan geldi mi kaçırdım mi ben o kısmı
Evdeyim 🤭 2 inci doğum nst de sancı çıkıyor ben hissetmedigim icin çağırıyorlar birden ben hissetmeden açılmam olursa bi sorun olmasın diye çünki 41 de alcaklar herhangi bi sorun oluşursa hemen almak icin 🤷🏻‍♀️ nisanmi bilmiyorum dünde biraz kanamam oldu

Ya benimki emmiyor korkuyorum sarılık olval diye. 2 saati geçiyor. Uyanıksa bile içmiyor anca acıkınca. Uyuyorsa zaten kendi uyanmadan asla memeyi kanul etmiyor. Ama gğnğn belli saatlerınde atak saatleri var o ara emzir gaz çıkar alt deiş. Sonra altını açtım için ağlama kırızşeri gene başa sar derken 3 saati alıyor o süreç. Alltını açma serüveni bol ağlamalı bol çığlıklı
Aynı durumdayiz dün gece sadece 1 saat uyudu,memeyi alıp üstüne uyuyo.doymadigi için biraktigim gibi basiyo çığlığı.hemsireler mama verdi biraz bı kaç saat uyudu.sizde doktorunuza sorup verin isterseniz

Evdeyim 🤭 2 inci doğum nst de sancı çıkıyor ben hissetmedigim icin çağırıyorlar birden ben hissetmeden açılmam olursa bi sorun olmasın diye çünki 41 de alcaklar herhangi bi sorun oluşursa hemen almak icin 🤷🏻‍♀️ nisanmi bilmiyorum dünde biraz kanamam oldu
Aayy hadi hiç gerek kalmadan kendi gelir kanama olduysa hareketlilik var gibi ne dersin 🤲🏻İlki nasıldi nasıl geçmişti süreç 🤗

Merhaba ben de epidural ile sezeryan oldum. Öncesinde iğne şöyle acıtıyor böyle acıtıyor diye beni korkutmuşlardı. Kesinlikle öyle şiddetli ağrı hissetmedim. Hatta normal koluna iğne nasıl vurulursun öyle hissettim. Sadece beni korkuttuklaeı için çok panik oldum.işlem anında da herhangibir ağrı vs hissetmedim. Sadece bastırdıklarınj hissettim. Ama sonrası çok zordu. Merdivenlerden bugün çok zor çıktım. Hala doğrularak yürüyemiyorum. Bence en güzeli normal doğum

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Merhaba ben de epidural ile sezeryan oldum. Öncesinde iğne şöyle acıtıyor böyle acıtıyor diye beni korkutmuşlardı. Kesinlikle öyle şiddetli ağrı hissetmedim. Hatta normal koluna iğne nasıl vurulursun öyle hissettim. Sadece beni korkuttuklaeı için çok panik oldum.işlem anında da herhangibir ağrı vs hissetmedim. Sadece bastırdıklarınj hissettim. Ama sonrası çok zordu. Merdivenlerden bugün çok zor çıktım. Hala doğrularak yürüyemiyorum. Bence en güzeli normal doğum
Allah yardımcımız olsun canım ilk doğumda hende öyleydim 2ciye kolay atlattım

Aayy hadi hiç gerek kalmadan kendi gelir kanama olduysa hareketlilik var gibi ne dersin 🤲🏻İlki nasıldi nasıl geçmişti süreç 🤗
İnsalllah bakalım 🤭🤲🏻 ilki 38 de nişan geldi sonra sancım başladı hastaneye gittim 1 saat icind eoldu bitti bu seferki çok daha farklı hiç beklemiyodum bu haftaya kadar geliceğimi 40+5 olduk hala bekliyoruz minik adamı 🤭🤷🏻‍♀️

X