- 25 Ağustos 2019
- 60.454
- 110.694
- 30
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #21.201
9zundamıydı 11 demi doğurcam demişti dahada çıkmadı sesi doğurdu çoktan eve geçmiştirrmesajları tam okuyamamşsn heralde acemide doğurmuşşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9zundamıydı 11 demi doğurcam demişti dahada çıkmadı sesi doğurdu çoktan eve geçmiştirrmesajları tam okuyamamşsn heralde acemide doğurmuşşş
Yaaa gözünü korkutmamak gerekirBir gun mù
Masallah sana jou
Ben bir haftaya raziyim
Nasil oturup kalkacam
O bicak kesigi
Derdi tasasi fena aldi
Bana da boyle oluyordu
41. Haftada yine yalanci sandigim sancilar bi baktimki gercekmis
Artinca cok hastaneye zor yetistik
Birrenk canım bu mesajın beni heyecanlandırdı bende aynıyim hep ağrılar kasılmalar var bir bakiyorum diyorum ki herhalde geliyor bir gün bakıyorum hiç birseyim yok gece ağrıyla uyanıyorum böyle adet olcakmisim gibi karnım belim diyorum ki uyu yalancı ağrı bunlar gelir mi dersin nasıl olmuştu senin ki anlatır mısın biraz nasıl gelişti
Aksamdan itibaren sancim vardi ufak ufak
Kız bana gercekleri söyleyinYaaa gözünü korkutmamak gerekir
Senindemi 2ci sez
Acele etmeyin, derim. Benimki 17 haziran gözüküyordu 12 Haziran'da suyu ve sancısı ile kendi kendine geliverdi oğluşum. Her şeyin doğalı en güzelKızlarr
Bugün kontrolüm vardı. Nstede yine sancım çıkmadı dedim doktora ya yine mi yine mi az sancı çıkar dedim ya
Dedi malesef Elifcim nsten çok iyi suyun iyi felan doğumun zaten 26 haziranda normal şartlarda beklicez dedi. Dedi ama hocam kordon yaşlanması var dediniz ya korkuyorum felan sezeryanlık bir durum olmaz mı dedim hani beklemesek alsak felan ben patalojik bir bulgu görmüyorum vajinal bölgen normal doğuma çok uygun sezeryan yaparsak sana yazık ederiz dedi.
Ayy benimde gelir İnşallah zamanındaAcele etmeyin, derim. Benimki 17 haziran gözüküyordu 12 Haziran'da suyu ve sancısı ile kendi kendine geliverdi oğluşum. Her şeyin doğalı en güzel
Çok teşekkür ederim canım AminGözün aydın canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda dikişlerin de toparlar inşallah hayırla sağlıkla büyüt bebeğini
Maşallah maşallah su gibi doğumu olsun herkesin ya icinde de benim hayırla sağlıkla büyüt bebeğini canımAksamdan itibaren sancim vardi ufak ufak
Bagirsaklarim guzel bi calisti bunu iyi hatırlıyorum
Gece boyu sancilarım devam etti tatli tatli
Hic uyumadim
Oturup dizi izledim
Esimi arada dürttüm bana misin demedi
Gel suraya yat gecer canim demekten öteye gitmedi
Sabah hic bisey hatirlamiuodu
Onu da rahatsiz etmek istemedim yorgundu
Sabah oldu sancilarim sıklasmaya basladi
Anneme haber verdim geldi
Artik evde bagirma asamasina gecmistim
Ama hala doguracagimi düşünemiyorum
İlkinde suniyi cok vermislerdi çünkü
Kendi sancin cann cann
Hastaneye gittik meger dogruuyomusum
Esim arabasini park ederken kendim yuruyerek girdim
Muayne oldum bu arada ciddi sancim var
Dr dedi doguruyosun cabuk asagi
Digumhaneye girdik (bu yarim saat cok zordu)
Veee dunya guzelim dogdu
Fazla iri bi bebekmis o yuxden dogum ani zorladi ama sadece yarım saat
Dogum anindaki bebegin cikisindaki o hazzi anlatamam
Nasil guzel bi rahatlama bi mutluluk
Kesinlikle yaaa en güzeli en doğal olanı kendiliğinden olanı maşallah sedacimAcele etmeyin, derim. Benimki 17 haziran gözüküyordu 12 Haziran'da suyu ve sancısı ile kendi kendine geliverdi oğluşum. Her şeyin doğalı en güzel
Benim bebegim buyuduMaşallah maşallah su gibi doğumu olsun herkesin ya icinde de benim hayırla sağlıkla büyüt bebeğini canım
Elif bence de yazık etme Dr Doğru söylemiş eğer çok ciddi manada kordon yaşlanması olmuş olsaydı bebeğin şimdiye gelirdi çünkü arakadasimin ki öyle oldu beklenem zamandan çok önce gekdi dogunda gördüler ki kordon iyice bitmiş yani bebek beslenmeyince doğumu başlatmış zaten bence sen onu kafandan at ciddi birşey değil gibi ki Dr da öyle olsa söylerdi riske atmazdiAyy benimde gelir İnşallah zamanında
Peki su geldikten sonra hemen aldılar mı sizi doğuma.
Ben kordon artık yaşlanmış ya ondan korktuğum için acaba sezeryan mı olsam dedim de.
Maşallah baya baya büyümüş darısı şimdiki bidiga canım bir avazda amin amin aminBenim bebegim buyudu
Simdi kucuk bi dana
Ortaokula gidiyo teyzesi
Yeni gelende kolaylikla gelsin ins
Hepimizin kolay saglikli dogumlari olsun ins
11 haziran da doğurmus yazmıs doğurdum diye kızzzzz9zundamıydı 11 demi doğurcam demişti dahada çıkmadı sesi doğurdu çoktan eve geçmiştirr
Ama bu diş ağrısı beni mahvetti doğumdan sonra geçer inşallahKız bende öyleyim ya dün bı kötu geçti ki bir çok ağrım vardı bugün sıfır gayet iyim dalga geçiyor bu bebeler bizimle galiba
Normal mi oldu canım anlatsana nasıl sancılar başladı bende artmadan gitmeyi düşünmüyorumBana da boyle oluyordu
41. Haftada yine yalanci sandigim sancilar bi baktimki gercekmis
Artinca cok hastaneye zor yetistik
Bende hastaneden geldikten sonra
2 gun yatisim olmustu
Eve geldikten sonra
Hic yatmadim
Ama elimle tuta tuta hep dolandìm biseyler yapma pesindeydim
Yinede baya uzun suruyor ya
2 ayda tam manasiyla anca kendime geldiğimi hatırlıyorum