- 9 Ekim 2023
- 1.223
- 1.757
- 27
-
- Konu Sahibi mesirmacunu
- #2.061
Anladim canim cok sag ol bilgi icinCanım banada aynı şeyi dedi başkalarına anlatınca doktorun tecrübeliymiş dedi onlar attığını ekranda görüyor kalp dinlemek için frekans gönderiyorlar Buda bebek için malesef zararlı
Evet benimde böyle olmuştu geç döllenme dedi doktorMerhaba kizlar benim bugün kontrolüm vardı kese göründu. Son adet 10 Eylül benim hesabıma göre 6+5 oluyor ama ultrasonda 4+6 çıktı. 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemeye gel dedi . Kan tahlili idrar tahlili falan yaptı vitamin verdi. Aklıma takıldı ama 4+6 çıkınca geç döllenme mi acaba
Bende 6+1 de kalp atışı duydum bana da 3 hafta sonraya verdi randevuyu. Kanama olmadığı sürece herşey normal endişe etmene gerek yok dedi. Zaten sıkıntılı bir durum görürlerse randevu süresini kısa tutabiliyorlar . İçini ferah tutIyi aksamlar herkese benim 6 arti 3te kalp atisi duyulduktan sonra 1 ay sonra gel dedi doktor, sizce 1 ay beklemek normal mi daha oncesinde giden oldu mu arkadaslar
Karnımın içinde ara ara acı hissediyorum ben 7+4 Şuan. Ağrı değil ama bildiğin acı. Birde aşırı şiş bunun nedeni tamamen kabızlık. Ve aşırı sert Buda kabızlıktan benceya 7.hafta da tam olarak neler hissediyordumuz karnınız da rahminiz de yani hissettiğiniz ya da karnınız da gördüğünüz bir değişiklik varmıydı
Bende kabızlık yok ama karnım çok sert ve şiş gerçekten rahatsız edici. 4 5 aylık hamile gibi görünüyorumKarnımın içinde ara ara acı hissediyorum ben 7+4 Şuan. Ağrı değil ama bildiğin acı. Birde aşırı şiş bunun nedeni tamamen kabızlık. Ve aşırı sert Buda kabızlıktan bence
canım gayet normal progesteron hormonu yükseldikçe oluyorKızlar ya bugün kötüydum midem ağzımda resmen boğazımda bir düğüm var sanki çıkaramıyorum da mahvetti beni afedersiniz sürekli geğirme geliyor bir rahatlıyorum sonra tekrar doluyor bogazimşuan maden suyu içiyorum sade var mı böyle olan
hiç öyle şeyler söylememişti doktor bana , aç tok filan farketmiyor bildiğim kadarıyla canım . ben tok gittim tahlillerimi filanda almıştıKizlar carsanba ilk kontrole gitcem de aç mı tok mu idrar sıkışık mi gitmek lazım biri öyle dedi de bana idrar sıkışık gitmen lazım diye aç yok farkediyormu acaba
Hangi doktordan hangi şubeden aldınız bende keçiören düşündüm aynı banada 32000 dediler hayırlsıyla sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeBen satın aldım. 10 muayene+ tetkikler+ doğum+ çocuğun ilk muayenesi+ 1 gece yatış+ baba için mini check up+oda süslemesi vs gibi bir paket. Fiyat değişecekti, yükselmeden aldık. Herhangi bir terslik, kayıp olursa aldığınız hizmetleri düşüp kalan tutarı iade ediyorlar. Ankara Medical Park'tan 32 bin TL'ye aldım.
Aç tok farketmez ama idrara sıkışık git, kese rahat görünüyor o zaman .Kizlar carsanba ilk kontrole gitcem de aç mı tok mu idrar sıkışık mi gitmek lazım biri öyle dedi de bana idrar sıkışık gitmen lazım diye aç yok farkediyormu acaba
Benim için dua eden herkesten Allah razı olsun bugün 6+6 kalp atışını gördük çok şükürKızlar bugün 6+2 kalp atışını görmek için gittik maalesef kese büyümüş yolk kesesi oluşmuş hatta normalden büyük dedi ama bebek yok olumsuz görünüyor dedi cumartesi tekrar gideceğiz lütfen benim için dua edin çok üzgünüm
Çok sevindim canım çok üzülmüştüm geçen gün mesajını okuyunca. Allah gönlüne göre versin inşallah. Acaba diyorum başka bi doktora daha mi gitsenBenim için dua eden herkesten Allah razı olsun bugün 6+6 kalp atışını gördük çok şükür
Yalnız doktor yine beklemek lazım küçük gibi 4-5 gün geriden geliyor dedi ama kese boyutunu bebeği falan hiçbir zaman ölçmedi. Sağlıklı bi gebelikse durur zaten haftaya tekrar gel dedi bana yine bitmeyen günler göründüAnlamıyorum sanki benim doktorum iyi bir şey söylememeye yemin etmiş gibi…
Allah razı olsun çok teşekkür ederimÇok sevindim canım çok üzülmüştüm geçen gün mesajını okuyunca. Allah gönlüne göre versin inşallah. Acaba diyorum başka bi doktora daha mi gitsen
Hiç üzülme canım, benimde geç döllenme olmuş çok stres yaşadım, adet tarihime göre geride ama kalp atışını aldı daha 3 mm 6 haftaya uyumlu çıktı hiç olumsuz birşey demedi, bazı doktorlarıda anlamıyorum, sen gönlünü ferah tut, rabbim hepimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşBenim için dua eden herkesten Allah razı olsun bugün 6+6 kalp atışını gördük çok şükür
Yalnız doktor yine beklemek lazım küçük gibi 4-5 gün geriden geliyor dedi ama kese boyutunu bebeği falan hiçbir zaman ölçmedi. Sağlıklı bi gebelikse durur zaten haftaya tekrar gel dedi bana yine bitmeyen günler göründüAnlamıyorum sanki benim doktorum iyi bir şey söylememeye yemin etmiş gibi…
Bak biz sana demiştik canım bence sen doktorunu değiştirBenim için dua eden herkesten Allah razı olsun bugün 6+6 kalp atışını gördük çok şükür
Allah aşkına başka doktora git deli etti beni bu her kimse .Benim için dua eden herkesten Allah razı olsun bugün 6+6 kalp atışını gördük çok şükür
Yani hesapladım tam 2 katı değil de 2 güne bir%60 artması gerekiyor diyorlar doktorlar kuzum 2 katı artmış olsaydı da 700-800 arası olması lazımdı bence artışın iyi 3000 üstü olunca kese görmeye gitMerhaba kızlar size bişey soracaktım ben ayın 16sında beta bakmıştım sat gününden 1 gün önce beta 30 çıktı dün tekrar baktım 604 çıktı deger çok düşük degilmi acaba başına böyle bir şey gelen oldumu
Tamam abla çok teşekkür ederimhiç öyle şeyler söylememişti doktor bana , aç tok filan farketmiyor bildiğim kadarıyla canım . ben tok gittim tahlillerimi filanda almıştı