Benim de öyle oldu ya heralde büyüyor ve sıkıştırıyorlarKizlar selam, 32. Haftada mide bulantısı, iştahsızlık, tiksinme geri dönüşleri yaşıyor musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de öyle oldu ya heralde büyüyor ve sıkıştırıyorlarKizlar selam, 32. Haftada mide bulantısı, iştahsızlık, tiksinme geri dönüşleri yaşıyor musunuz?
Hayır başka bir şehirde üniversite hastanesi ilk doğumumu doktor yaptırdı ikinciyi ebe ebe ile daha kolay ve hızlı doğurdum üstelikİstanbulda mıydı canım
Hemen bakıyorum canımKayitli93 https://app.hb.biz/yfaAq9fzjH1H
Hepsi buradada anne çocuk kulübüne üye olunca siveno ürünlerinde indirim oluyor canım bilgin olsun
Çapa tıp fakültesinde yattığım sırada tekli odaya geçmiştim, boş oda olunca soruyorlar hemşireler ister misiniz diyeİstanbulda mıydı canım
Nasıl üye Olcam canımKayitli93 https://app.hb.biz/yfaAq9fzjH1H
Hepsi buradada anne çocuk kulübüne üye olunca siveno ürünlerinde indirim oluyor canım bilgin olsun
Trendyolda iki tane 750 ml siveno deterjan 320 tl şuan canımKayitli93 https://app.hb.biz/yfaAq9fzjH1H
Bunun bir de ütüsü var benimkiler bekliyo hava serinlerse ütü yapıcam inşBen daha asarken yoruldummm Erkenden halledinn bu işleri Ama çok güzel çok tatlılar yaa
Ay sanırım premiumlu olmak lazım, ben sürekli uygulayamayı kullandığım için hepsi burada premiumlu oldum, kargo parasından kurtuldumNasıl üye Olcam canım
Ayy Allah yardımcınız olsun kızlar beklemeyin valla çok zorlandım ben yıka ütüle derkenBunun bir de ütüsü var benimkiler bekliyo hava serinlerse ütü yapıcam inş
Çapaya diğer bütün özel hastahanelerden daha çok güvenirim ama işte şans işi özel odaÇapa tıp fakültesinde yattığım sırada tekli odaya geçmiştim, boş oda olunca soruyorlar hemşireler ister misiniz diye
Çook iyiiii Kayitli93
Aynen, tekli odalarda kalan diğer hastalar taburcu olunca oda değiştirebiliyorsun ama, ben hemşirelere söylemiştim tekli odalar boşalınca bize haberin ben geçeceğim diye, sağolsunlar yardımcı olmuşlardıÇapaya diğer bütün özel hastahanelerden daha çok güvenirim ama işte şans işi özel oda
bu daha sadece 0-3 ay bi de ya 6-9 ayları da yıkamak lazım mı acaba sonra mı yapmalıAyy Allah yardımcınız olsun kızlar beklemeyin valla çok zorlandım ben yıka ütüle derken
Uygulamada yerleri azaldığı için hareketleri azalır yazıyo ama sen yine de git strese girmekten iyidirBu oğlan bugün az hareket ediyor gerçekten endişelenmeye başladım. Yahu geçen 2 gün fıldır fıldırdık. Tatlımı yedim soluma uzandım ı ıh randıman alamıyorum kesinlikle. Bana acil yolları göründü arkadaşlar.
canım hani rüyada tuvaletini yaptığını görürsün de gerçekte de tam yapacakken uyanırsın ya öyle bir şey olmuş olabilir belki. hatırlamadığın bir rüya görmüş olabilir misin? yalancı kasılma daha sertleşme gibi bir şey oluyor bu değil benceKızlar az önce garip bişey yaşadım. Gece uykularım yetersiz geliyor diye gün ortasında da şekerlemeler yapmaya başladım. Neyse tam kestiriyorum ıkınma hissiyle uyandım. Daha doğrusu bi baktım karnımı kasıyorum garip bir ıkınma şeklinde. Ama hiç farkında değilim ıkınmayla uyandım. Tuvalete girdiğimde çamaşırımda az bir şey ıslaklık vardı. Akıntı olabilir belki. Henüz tekrar etmedi. Ben ne olur ne olmaz diye dakikasını not aldım. Bu olan şey normal mi? Yalancı kasılma falan böyle mi oluyor? Zaman zaman sancı yaşamaya alıştım da bu şey ne bilmiyorum ve çok korktum. Şansıma evde de yalnızım eşim iş için ilçeye gitmek zorunda kaldı
ben green clean kullanıyorum, bebişler için kokusuz parfümsüz olması daha sağlıklı. inşallah giydiklerinde kendi bebek kokularıyla dolacak o giysilerKızlar benimde bi sorum olucak çamaşırları yıkamaya başladım. E bebeğin sıvı deterjanı ve unibaby yumuşatıcı ile ama hiç o istediğim kokuyu alamadım bebek kokusunu. Siz hangi ürünlerle yıkadınız
Benimki de bugün çok hareketsizdi tatlı bişiler yedim biraz içşm rahatladıBu oğlan bugün az hareket ediyor gerçekten endişelenmeye başladım. Yahu geçen 2 gün fıldır fıldırdık. Tatlımı yedim soluma uzandım ı ıh randıman alamıyorum kesinlikle. Bana acil yolları göründü arkadaşlar.