- 18 Haziran 2021
- 1.619
- 851
Krem hiç kullanmadım daha ama galiba bundan sonra kullanmaya başlayacağım kaşımamak için zor tutuyorum resmen kendimi yara olmasın diyeOf ben de çok fenayım en son çatlak kremine yatıracağım bunları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Krem hiç kullanmadım daha ama galiba bundan sonra kullanmaya başlayacağım kaşımamak için zor tutuyorum resmen kendimi yara olmasın diyeOf ben de çok fenayım en son çatlak kremine yatıracağım bunları
İlk içtiginde bir mide bulantısı halsizlik yapıyor yarım saat içinde falan atıyorsun o belirtileri üzerinden merak etme norml bir durum vücuda birden şeker girince tepki veriyor serin bir yerde bekleme şansın varsa bekle daha rahat edersinBu şeker yüklemesi ne kadar kötü bir şeymiş ya daha bir saat olmadı ama bayıldım gibi
İlk içtiginde bir mide bulantısı halsizlik yapıyor yarım saat içinde falan atıyorsun o belirtileri üzerinden merak etme norml bir durum vücuda birden şeker girince tepki veriyor serin bir yerde bekleme şansın varsa bekle daha rahat edersin
Çok geçmiş olsun kuzum inan psikoloji çok etkiliyor yüzünde geçer inşallah yeğenimede oldu yavaş yavaş düzeldi ama sen stresten uzak durmaya çalış hamilelik iş ekonomik şartlar ev işi vs herşey üst üste gelince çok yorucu oluyorKızlar merhabalar sabah itibariyle yüz felci geçirdim. Stresten oldugunu söyledi nöroloji. Kortizon tedavisine başladım kadın dogum doktorumun bilgisi altında. Agzım yüzüm yanuldu sinirlerim çok bozuk dualarınızı esirgemeyin
Hafta hafta çok değişiyorlar kuzum benim 2 gündür maşallah diyeyim tişörtlerimin üzerinden iş arkadaşlarım farkediyor tam midemin altında ayakları vardı en son hep oradan tekme yiyorum bence o kadar kafa atamaz ya ayaktır onlarGeçen haftalarda ben çok hareketsiz diye yazmıştım ya bu hafta benim ogluş coştu resmen durmuyor dışardan görüyoruz hareketlerini artık ama kafası mı ayağı mı anlamıyoruz hiç hıçkırırsa da anlamıyorum muhtemel daha farklı mı oluyor
50 mg lık mı yapıldı şeker yüklemen. Sıra kan sonucunda bakalım hayırlısıylaSadece 1.saatin kanı alındı bayıldım
Bende hiç uyuyamadım ağırlaştıkça zor olmaya başladıUyumak istiyoruuuuuuuuuumm
Maalesef açlık 90 1. Saat 180 çıktı. 50 mg yapılmıştı. Bakalım yarın tekrar gidicez50 mg lık mı yapıldı şeker yüklemen. Sıra kan sonucunda bakalım hayırlısıyla
Ne yemek yiyebiliyorum ne çorba içebiliyorum o kadar kötüyüm ki ağzımın kenarından dökülüyor gerçekten allah hepimize en. Önce sağlık nasip etsin çok üzgünüm çok çaresizim nolur dua edin benim içinÇok geçmiş olsun kuzum inan psikoloji çok etkiliyor yüzünde geçer inşallah yeğenimede oldu yavaş yavaş düzeldi ama sen stresten uzak durmaya çalış hamilelik iş ekonomik şartlar ev işi vs herşey üst üste gelince çok yorucu oluyor
Çoğu zaman 2. Defa uygulann testlerde şeker çıkıyormuş çıksa bile korkacak birşey yok diyetle yoluna girecektirMaalesef açlık 90 1. Saat 180 çıktı. 50 mg yapılmıştı. Bakalım yarın tekrar gidicez
Durduk yere uyanıyorum sonra bidaha uyuyamıyorumBende hiç uyuyamadım ağırlaştıkça zor olmaya başladı
Allahım en kısa zamanda derdine derman versin, sıkıntını gidersin kuzum dualarıma seni de kattımNe yemek yiyebiliyorum ne çorba içebiliyorum o kadar kötüyüm ki ağzımın kenarından dökülüyor gerçekten allah hepimize en. Önce sağlık nasip etsin çok üzgünüm çok çaresizim nolur dua edin benim için
Rabbim tez zamanda şifanı verecek canım, dualarım seninle Düzelecek inşallah, her şey çok daha güzel olacakNe yemek yiyebiliyorum ne çorba içebiliyorum o kadar kötüyüm ki ağzımın kenarından dökülüyor gerçekten allah hepimize en. Önce sağlık nasip etsin çok üzgünüm çok çaresizim nolur dua edin benim için
Doktorum acaba doğum iznimi şimdiden başlatamazmı kızlar çalışmak istemiyorum daha fazla sırf stres sıkıntıdan bu haldeyim zaten çok üstüme geldiler ne gecem ne gündüzüm belli temmuz 12 sinde doğum iznine çıkıcam normaldeRabbim tez zamanda şifanı verecek canım, dualarım seninle Düzelecek inşallah, her şey çok daha güzel olacak
Bi konuş canım doktorunla benceDoktorum acaba doğum iznimi şimdiden başlatamazmı kızlar çalışmak istemiyorum daha fazla sırf stres sıkıntıdan bu haldeyim zaten çok üstüme geldiler ne gecem ne gündüzüm belli temmuz 12 sinde doğum iznine çıkıcam normalde
canım ben de geçen haftalarda öyleydim, nazar değmesin bu hafta daha iyi. ne değişti bilmiyorum ama dönemlik oluyor galiba bu uyku sorunu. gündüz uyuyabiliyorsan uyu en azından vücudun güçsüz düşmesinDurduk yere uyanıyorum sonra bidaha uyuyamıyorum
Çok geçmiş olsun canım bı an önce atlatırsın inşallah Allahim şifanı versinNe yemek yiyebiliyorum ne çorba içebiliyorum o kadar kötüyüm ki ağzımın kenarından dökülüyor gerçekten allah hepimize en. Önce sağlık nasip etsin çok üzgünüm çok çaresizim nolur dua edin benim için