2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
yerleşme kanaması gibi bise olabilir endişelenmeyin 🙂
Öyledir canım öyle düşünüyorum. Aksi olsa ağrım olurdu dimi? Kasığım kramlanırdı ve Allah korusun bildiğimiz kan gelirdi. 1 2 damla normaldir. Akıntım devam ediyor göğüslerim hala hassas. Kesemde oluşmuş. Doktor sorun yok dedi. Ah bu annelik. Kaygılı bi insan değildim ben.

Kızlar bende eşimle biraz atıştım ailedeki bazı insanlar yüzünden ağladım arabaya bindigimde emniyet kemerini çektim çektim gelmedi dahada sinirlerim boşaldı bende biraz sarstım kendimi daha sinirli çektim birşey olmamıştır dimş bebişe bi anlık öfkeyle oldu 6.5 haftadayım 😔
@valeria8
Olmamıştır kuzum yerleşmiş bebeğimize birşeycik olmaz. Annelerimiz önceden neler yaparmış. Düşürmek kolay olsaydı herkes hoplar zıplar düşürürdü. Sağlıklısınızdır. Neden tartıştınız hayır olsun ?

Olmamıştır kuzum yerleşmiş bebeğimize birşeycik olmaz. Annelerimiz önceden neler yaparmış. Düşürmek kolay olsaydı herkes hoplar zıplar düşürürdü. Sağlıklısınızdır. Neden tartıştınız hayır olsun ?
Boş konuşan akrabalar yüzünden tutuştuk işte sinirimizi birbirimizden çıkarttık bugün baya ağladım üzüldüm korktum birşey olur mu diye

Bizde 5+4 üz ama çok halsizim aşırı derecede belim ağrıyor arada kasıklarım ağrıyor hiçbişey yapamıyorum yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum sinirlerim çok bozuluyor bu duruma 😔😔 karnım cok acıkıyor ama bişey yiyesim de gelmiyor

Kızlar bende eşimle biraz atıştım ailedeki bazı insanlar yüzünden ağladım arabaya bindigimde emniyet kemerini çektim çektim gelmedi dahada sinirlerim boşaldı bende biraz sarstım kendimi daha sinirli çektim birşey olmamıştır dimş bebişe bi anlık öfkeyle oldu 6.5 haftadayım 😔
@valeria8
Kız allah seni napmasın kemer çektin die cocuk mu duser😘 o kadar pamuk ipliğine baglı olsaydık sokakta yurumezdiz

Ay biliyorum da işte bugün çok üzgündüm hep ağladım stresliydim korku sardı içimi🥹
Ya minnoş sakin ol bir doktordan dinlemiştim tutunan ve doğacak bebeğe kimse mani olamaz diye 😍 O sarsmaya hiiiiç bir şey olmamıştır ne kazalardan dönülüyor da o bebekler yaşıyor sen rahat ol. Boş yere elalem için de ne kendini ne eşini ne de bebeğini üz. Eşin de hamişin halinden anlasın canım 3 senede üreteceğimiz östorojeni 1 günde üretiyoruz bizi delirtmesinler shjddh 😂

Ya minnoş sakin ol bir doktordan dinlemiştim tutunan ve doğacak bebeğe kimse mani olamaz diye 😍 O sarsmaya hiiiiç bir şey olmamıştır ne kazalardan dönülüyor da o bebekler yaşıyor sen rahat ol. Boş yere elalem için de ne kendini ne eşini ne de bebeğini üz. Eşin de hamişin halinden anlasın canım 3 senede üreteceğimiz östorojeni 1 günde üretiyoruz bizi delirtmesinler shjddh 😂
Doğru diyorsun kimse için kendi canımı da karnımdaki miniğin canını da üzmeye sıkmaya gelmez çok teşekkür ederim kızlar içimi ferahlattınız ilk bebek ve tecrübesizliğin korkusu olunca malum işte bide dedigin gibi daha da duygusalım🥰

Bizde 5+4 üz ama çok halsizim aşırı derecede belim ağrıyor arada kasıklarım ağrıyor hiçbişey yapamıyorum yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum sinirlerim çok bozuluyor bu duruma 😔😔 karnım cok acıkıyor ama bişey yiyesim de gelmiyor
Bnde aynı durumdayım canım ya geçer bu zamanlarda napalım az kaldı zor dönemlerin bitmesine az sabır

Kızlar hapşırıp duruyordum 2 gündür. burnum falan da bir tıkanıp bir akıyor.insallah bebeğimi etkilemez değil mi ? İş yerinde devamlı maske kullanmaya çalışıyorum ama umarım hastalık kapmamisimdir ve basit bir soğuk algınlığıdır. Önceki gebeliğim düşükle sonuclandi doktorum hasta oldun mu diye sormuştu olmuştum da o geldi aklıma bir evhamlandım. Hepiniz kendinize dikkat edin türlü türlü salgın var şuan

Kızlar hapşırıp duruyordum 2 gündür. burnum falan da bir tıkanıp bir akıyor.insallah bebeğimi etkilemez değil mi ? İş yerinde devamlı maske kullanmaya çalışıyorum ama umarım hastalık kapmamisimdir ve basit bir soğuk algınlığıdır. Önceki gebeliğim düşükle sonuclandi doktorum hasta oldun mu diye sormuştu olmuştum da o geldi aklıma bir evhamlandım. Hepiniz kendinize dikkat edin türlü türlü salgın var şuan
Elinden geldiği kadar maskeli dur canım bol c vitamini al ve istersen doktoruna söyle bu konuyu. Hatta rapor olma durumun varsa rapor al bir süre yada işten ayrıl çok ciddi bir salgın var şakaya gelecek gibi değil

Önümüzde uzun bir kış var daha ağır hasta olursam falan o zaman izin alırım diye düşündüm canım . artık hasta oldum maalesef bunu atlatalım da bebekle insallah

İnşallah basit bişeydir gelip geçsin 🙏🏻 şu zamanlar çok riskli biz hamileler için birde çalışıyoruz daha da riskli otobüs servis derken korku artıyor. Bol meyve ye su iç sıvı alımı yap gelip geçer inşallah❤️☺️

Kendimi geri sayımda gibi hissediyorum 😅 her gün 130 km araç kullanıyorum işe gidip gelmek için yolda bulanırsa napcam diye korka korka gidiyorum. İnşallah hepimiz kolay atlatırız bu süreçleri
İnşallah🙏🏻🌸 bu arada pantolon işini napıyorsunuz kızlar tayt eşofman mı giyiyorsunuz beli lastikli tayt pantolonlar mı önerirsiniz 6.5 haftamdayım

X