- 24 Kasım 2021
- 5.081
- 6.316
- 31
Nasıl rahat ediyorsan canım zaten bende hep soluma yatarsam ağrım oluyor o taraf kalçadaHep soluma yatıyorum. Sağıma yatınca ağrım oluyor nedense
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl rahat ediyorsan canım zaten bende hep soluma yatarsam ağrım oluyor o taraf kalçadaHep soluma yatıyorum. Sağıma yatınca ağrım oluyor nedense
Ben ilk gebelikte hiç kullanmadım bunda da kullanmıyorum şuan kramp şikayetim yok ama bugün 24 oldum belim ve kalçam ağrıyor, oğlan daha yürümüyor elimden tut gezdir diyor bükülüyorum o sebeple sanırım bakalım dayanamazsam yazacağım doktoruma kullanayım mı diyeHiç kullanmayanlar da varmış doktorunun tavsiye etmedikleri onlar nasıl dayanıyor merak ediyorum imkansız benim içmemem
Burundan genize akıyor kan orada pıhtılaşıyor . Burundaki kılcal damarlar çok yüzeye çıktığı için oluyor birde kan sulandırıcı kullanıyorsan o da çok etkiliyor bendede aynısı oluyor ve kan kokusu geliyor doktor bana burnunu nemlendir sürekli dedi öyle kurtuldum ondanKızlar günaydın burun kanaması olan arkadaşlarıma sorum var ya benim burnum kanadıktan sonra boğazımda tortu oluşuyor bi beş dk sonra felan onu da çıkartıyorum ve görünce ağzımdan çıkanı kanlı korkmaya başladım ya ama bi yandan da şöyle düşünüyorum burnuma ellemediğim sürece burnum kanamıyor ama kaşımaya bile kalksam burnum bi anda kanamaya başlıyor
Evet 2li hanelere düştük benimde 89 gün kaldıAyy şimdi farkettim hamilelik günlüğüne göre yaklaşık 98 gün kalmış doğuma. 2li hanelere geçmişiz bir kısmımız
Benden de kalan 96 günnAyy şimdi farkettim hamilelik günlüğüne göre yaklaşık 98 gün kalmış doğuma. 2li hanelere geçmişiz bir kısmımız
Son 92 37den sonrası her an gelebilir diye düşünürsek 70 gün sonra herşey olabilirAyy şimdi farkettim hamilelik günlüğüne göre yaklaşık 98 gün kalmış doğuma. 2li hanelere geçmişiz bir kısmımız
Evet her bebek 9 ay 10 günü beklemiyorSon 92 37den sonrası her an gelebilir diye düşünürsek 70 gün sonra herşey olabilir
Benim de 98 gün kalmış aynı gün doğuruyomuşuz bi deAyy şimdi farkettim hamilelik günlüğüne göre yaklaşık 98 gün kalmış doğuma. 2li hanelere geçmişiz bir kısmımız
Hamile taytları var kısa canım mini giymiyosan içine onlardan giyebilirsinKızlar ya dün elbise giydim iç bacaklarım sürttü fena haşlandım kızardı kabardı nasıl önüne geçerim bunun
Olur mu olur kuzumBenim de 98 gün kalmış aynı gün doğuruyomuşuz bi de
Tam bir hafta sonra ikili hanelere geçecekmişimMaşallah arkadaşlar pek çoğumuz ikili hanelere geçmişi valla ben kaç olmuşum diye atayım bakayım mesajı
Tuzlu ayran içebilrsin mide asiti eritecektir onları ama yinede tuzlu ayran işe yarayacaktır diye düşünüyorumKızlar ya az önce çiğ kaju yedim. 1 avuç rahat yemişim olabilirim. Sonra bişey farkettim içini açınca minik yumurta gibi kurt yunurtası gibi şeyler. Sonra tabakta kalanalra baktım hepsinde yok ama olanlardan yemiş olabilirim bişey olur mu sizce napmak lazım
Tam da şimdi dışardan geldim 30 dk yürüyüş yapıyım dedim yapmaz olaydım bu ne sıcaktııı Yandık bizz bu yazKızlar havalar ısındı iki gündür dayanamıyorum resmen bu neymiş böyle ya herkese soruyorum çok sıcak değil mi diye normal yani falan diyorlar ben alev alev yanıyorum ama o sırada şimdiden böyleysem ileriyi düşünemiyorum ve inanılmaz yoruluyorum hemen sıcakta etkiliyor sanırım