2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sonuçların nasıl canım atarmısın bana benimde sonuçlarım çıktı henüz doktor görmedi bac 43 çıkmış önemli mi çok bilemedim

Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Hepimizi tanımak çok güzeldi
Umarım tekrar bir gün yeniden anne olabilirim
Kendinize çok iyi bakın
Geçmiş olsun kuzum Ennn kısa zamanda sağlıklı bir evladın olur inşaAllah

Söyledim canım ama yüksek ilaç kullanmak şart olucak dedi umarım bu ilaçtan sonra düzelir ne yapayım mecbur kullanıcam

Sonuçların nasıl canım atarmısın bana benimde sonuçlarım çıktı henüz doktor görmedi bac 43 çıkmış önemli mi çok bilemedim
Ya benim çoğu değer normal diyor ama iki tanesinde kırmızı uyarı gösteriyor onlara da internetten baktığımda baya kötü söylüyor eritrosit 4 çıktı lökosit de 5 çıktı normalde bu değerler 0-3 arası olması gerekiyormuş

Benimde lökosit 2 ama bac yüksek geldi anlayamadım bac kaç senin peki

Bağışıklığın düşüktür benimde aynı heran en küçük şeyde hasta oluyorum kendime çok dikkat ediyorum bu dönemde. Sende dikkat et sürekli bol besin al az az hep ye.
Çalışıyorum kuzum o yüzden hastalık bulaşıyor bence bana bide dediğin gibi bağışıklığım da düşük malesef

Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Hepimizi tanımak çok güzeldi
Umarım tekrar bir gün yeniden anne olabilirim
Kendinize çok iyi bakın
Çok üzüldüm canım rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Bir vitamin önereceğim sana, idrar enfeksiyonuna çok iyi geliyor. Direkt turna yemişi alıp gün içinde de tüketebilirsin.
Önceki hamileliğimde çok faydasını görmüştüm. Enfeksiyonun gecince bir bak derim.

Ocean Cranberry

Ya bunu bi eczacı da söylemişti bana önermişti ama o zaman hamile değildim bu vitamin hamileyken kullanılabiliyor mu ki bide turna yemişini alsam hamilelikte bi sakıncası var mıdır yerim onu sevdiğim bişey zaten

Bende aynı sizin gibiyim. Kafamı yastıktan kaldıramıyorum halim yok hep bir yorgunluk halim var bu durum umarım geçer çok üzülüyorum çocuğuma onunla pek ilgilenemiyorum felan. Oda öpüp sarılıp duruyor sabret anne az kaldı diyor beni hasta sanıyor

İster vitamini ister yemişini kullanabilirsin ikisininde bir zararı yok, istersen için rahat etmezse sor yine doktoruna ama fayda sağlıyor :)

İster vitamini ister yemişini kullanabilirsin ikisininde bir zararı yok, istersen için rahat etmezse sor yine doktoruna ama fayda sağlıyor :)
Teşekkür ederim yemişi alayım o zaman inşallah faydasını görürüm çünkü sürekli karnım kasıklarım ağrıyor enfeksiyondan dolayı o yüzden mutlaka deneyeceğim

Teşekkür ederim yemişi alayım o zaman inşallah faydasını görürüm çünkü sürekli karnım kasıklarım ağrıyor enfeksiyondan dolayı o yüzden mutlaka deneyeceğim
her gün iç çamaşırı değiştirmek (Günlük pedde enfeksiyon yapıyor), %100 pamuklu çamaşır kullanmak, iç çamaşırlarını ütülemekte etkili. Anladığım kadarıyla sık sık oluyor sende

Günlük ped kullanmıyorum iç çamaşırı da değiştiriyorum ama ütülemiyorum ucuz markalardan da almıyorum pamuklu olmasına dikkat ediyorum evet bende sürekli başıma gelen birşey hamile olmadan önce de hep oluyordu ama bu kadar ağrı yapmıyordu ilaçsız geçiyordu yani Sebebini bulamadım hiçbir zaman ama üşütmekten dolayı oluyor da olabilir benim ayaklarım hep buz gibi asla ısıtamıyorum bacaklarım da aynı şekilde

Benim ikinci gebeliğimde 14. Haftada hissetmiştim. Kimse inanmamıştı. Sonra hafta ilerledikçe aynı hissettiğim yerden daha güçlü hissedince anladım ki doğruymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…