2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Valla bende kınamak istemem ama görümcemi övüyorlar uykusu çok iyiydi çok iyi düzen kurdu diye. Bilmiyoruz sanki anneliğini 2 3 hafta çocuğu annesiz köye göndermeler odalara kitlemeler bağırıp dövmeler. Kınamıyorum ama gelipte millete böyle övmeleri beni deli ediypr. Herkesin anneliği farklıdır. Öneri istenir verilir anlatılır yardımcı olunur ama insanların göğsünü gere gereee benimmki böyleydi demeleri yokmu birtane yapıştırasın geliyor

Ben kendim verdim canım eğitimi kademeli öyle çok ağlamadı destek aldığında da ağlamaz ama senin için 2 hafta zor olabilir. Başlarsan çok rahat edersin

Evet ben epey bir süre sırf kendimin en iyi halini bulmak için terapi almıştım, beyin kimyasalları da çok önemli tabi

Ay ben de çok uzun yazdım diyordum, sevindim sizi anlayabildiğimin anlaşılmasına evet objektif olunması gerçekten zor. Kullanıyor musunuz bilmiyorum ama HappyKids uygulamasının forum kısmı var, orda da çok uyku eğitmeni konuşuluyor. Belki oradan yola çıkabilirsiniz. Hem size hem hepimize huzurlu uykular diliyorum
Aynen böyle işte durum. Ben de kendi akrabalarımda görüyorum, ben bebeğimi olduğu gibi anlattığım için beni arayıp tüh tüh nasıl oldu falan diyorlar sanki absürd bişey var gibi ama baksan kendi çocuklarının olduğu dönemde bittim bittim diye geziyordu uykusuzluktan, aynı yani. Ne var evet oluyor böyle geçecek diyip konuyu kapatsan ama yok yapamıyor bazıları

Az kaldı yorgunluktan düşüp kalmama. Tam uyudu diyorum kulaklarını çekiştirerek ağlayarak uyanıyor neyi var bu çocuğun

Evet bağlanıyorlar canım o yüzden alışmaları lszım.
Daha kötüsü ben baglanıyorum aslında bizim ayakta sallama memede uyuma gibi bi destegimiz yok. Sabahları anakucagına koyuyorum akşamları babası uyutuyo genelde. Emzik almıyor. Bazen kucagında bazen oturuyorlar kucagında poposunu vurarak bazen beşiğindede pat pat yapıyor ama ilk anda değil sonra uyanırsa. Emzik kullansa saha kolay olurdu sanki

Valla canım bilmiyorum ki emziksizde geri dönmüyor alışıyor diğer çocuğum olursa onda emziksiz denicem ama bu seferde allahım nolur emzik al moduna gelirmiyim bilmiyorum

Ben artık bozucam milleti iyice kıl oldum. Benim kızıma kucağa alışmış dediler 1 saat gören insanlar ya. Ben kızımı sadece 2 saat sonra huysuzlanınca uyku öncesi gezdirirmkime ne anlatcan. Beni geçtim eşimde millete anlatmaya başladı bunlar küçük uyumayı bilmiyorlar 1 2 sene normal uyanıyorlar diye. Yok bilmem neyin çocuğu uyanmıyormuş. Soruyorum eşime kardeşi için o da giderdi başına kaç kez görmeden kalktım diyor. Uyuturdu uyanırdı giderdi yarım saat gelmezdi ben gidiyorum derdim git derdi diyor. Sorsan hiçç zorlanmadım çok iyi uyuyordu der. Anası babasıda harikaa uykuya alıştırdı. Nisanda kaynanam gelcek umarım yolmam kadını.

Valla canım bilmiyorum ki emziksizde geri dönmüyor alışıyor diğer çocuğum olursa onda emziksiz denicem ama bu seferde allahım nolur emzik al moduna gelirmiyim bilmiyorum
Valla nası olcak bilmiyorum yani şimdi problem değil ama buyudukçe baska yerlerde problem olabilir diye stiyorum bende.
Benim çevremde cok yok allahtan yaa herkes uykusuzluk cekmiş öyle konuyolar. Cok nadiren aglasada almıcaksın falan diyen oluyo

Bizim çevre cahil demekki

Bizim çevre cahil demekki
Bizim kuzenlerin bebekleri falanda cok zordu. Herkes silkelenmiş yakın camiada ama tabi bayramda köye gidince görücez ne olur. Samimi olmadıgımız tanıdıklardan bazı eş kişileri şöyşe alıştırdım böyle yaptım alıştırma orda tutma uyutma falan muhabbeti yaptı ama benim ozaman kafamda şu müzik çalıyordu “ he he he tamam ok by”

Ayy bir kova burcu olarak hepsinin ağzına yapıştırasım geliyor. Kim neye alıştırırsa alıştırsın sizeneğğğğğ

Kızlar kızlar hayırlı ramazanlar . Bir gün dolu bir gün boş olacak şekilde oruç tutmaya başladım,bakalım nasıl olacak şimdilik iyi gidiyoruz. İftara daha 5.5 saat var ama olsun. Akşam yazarım sütümde veya bebeğiöde bir değişiklik huzursuzluk falan hissedersem.

Allah kabul etsinn hayırlı ramazanlar yaz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…