2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237
Normal canım her bebeğin gelişimi aynı değil. Benimki de çok tembel zorla yaptırıyorum

Her gece uyku saati geldiğinde ağlama krizine giriyor artık oğlum günlerdir çok yıprandım inanılmaz uykusu oluyor normalde meme de uyuyan çocuk memeyi emiyor ve ağlamaya başlıyor uyuyamıyor kolumda sallıyorum yok ayağımda sallıyım diyorum kıyametler kopuyor sakinleştirip zorla bir şekilde uyutuyoruz yarım saat sonra tam ama yarım saat ağlayarak uyanıyor sil baştan gece boyunca saat basi uyanıyor tekrar uykuya döndürmeye çalışıyorum uyku problemi çok zor

Kizlar doğumdan sonra 2 defa adet oldum ama bu ay olamadım henüz 6 gün geciktim test yaptım korkuyla erken gebelik negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim düzensizlik mi yaşıyorum yoksa

Benimki de aynı bir haftadır

Benimki iki haftadır böyle 4 ten önce uyumuyor uyuduktan sonra da ikide birde kalkıp emiyor 10 15 dakika. Sonra yine uyuyor

Son üç gündür her iki saatte bir uyanıyo geceler, dün gündüz hiç uyumadı uykuya dalamadı. Sabah 6 dan sonra iyice eziyete dönülüyo uyumuyo zorla uyuyo. 8 de de zaten uyanıyo tamamen. Gerçekten kafayı yemek üzereyim.

Bugün sabah bir de sol memesinin altında bir sertlik hissetim. Yapay zeka çok öneli nir şey olmadığı söylüyor ama doktora götüreceğim. Bebeğinin memesinde sertlik olan doktora danışmış olan birileri var mı?

Bazen memede süt birikiyomus kalsa bisey olmazmış. Arkadaşım arada sırada avuç icinle masaj yap çıkar demişti. Banyodan sonra masaj yap istersen. Ben denemedim ama endiselenecek bi durum degilmis.

Bazen memede süt birikiyomus kalsa bisey olmazmış. Arkadaşım arada sırada avuç icinle masaj yap çıkar demişti. Banyodan sonra masaj yap istersen. Ben denemedim ama endiselenecek bi durum degilmis.
Osman gönlüal asla sıkmayın bebeğin memesinden süt geliyor diye demişti. Tehlikeliymiş. Yaşamadım ama. Onu izlediğimi hatıtlıyorum.

Bebeğin memesinde mi? Sizinkinde de mi oldu? Asla sıkmam masaj da yapmam. Tehlikeli bir şey değil mi yani?

Bazı bebeklerde oluyor bizim doktor her gitmemize kontrol ediyor memesini. Doktoruna mesaj at bence ne diyecek ona göre hareket edersin. Tehlikeli birşey değil ama masaj falan yapmamak gerekiyormuş, eskiden masajla dagitirlarmis o tehlikeliymis

Bebeğin memesinde mi? Sizinkinde de mi oldu? Asla sıkmam masaj da yapmam. Tehlikeli bir şey değil mi yani?
Bebegin memesinden bahsediyorum. Sıkma zaten öyle acı verici bisey yapma. Yanlış yonlendirmeyim o zaman kusura bakma silemedim mesajı

Anneden geçen hormonlardan kaynaklanıyormuş. Kendiliğinden geçer masaj yapmayın sıkmayın denmişti ama o yenidoğan dönemindeydi. Şimdi neden olur bilemiyorum. Doktora danışmak daha iyi olabilir

Düzenli bir doktorumuz yok şu an maalesef ya. Yenidoğanda yoktu şimdi oldu. Şimdi olması anormal mi acaba.

Düzenli bir doktorumuz yok şu an maalesef ya. Yenidoğanda yoktu şimdi oldu. Şimdi olması anormal mi acaba.
Bence değildir hâlâ küçükler çünkü, bizim doktor son gitmemizde yine kontrol etti demekki olabiliyor. Yinede gecmezse bı doktora götür sen canim

Kızlar çıldıracağım artık ya haziranda ben bu eve taşındım ama çok pişmanım ya zaten bebeğim zor uyuyor en ufak sese kalkıyor yeminle eski evimde bu kadar ses yoktu ben nereye düştüm böyle bilmiyorum üst katımda yaşlı Bi teyze oturuyor eşi yok yalnızlıktan sürekli süpürge açıyor gece 12 de bile sorma sürekli sehpaları sandalyeleri sürtüyor onun karşısındaki dairedeki ailenin çocuğu sürekli merdivenlerde merdivenleri kırarmışçasına merdiven inip çıkıyor o yetmiyor apartman kapısını öküz gibi kapatıyorlar bütün bunlar yetmiyormuş gibi sokakta Bi tane şahini olan biri var arabayı ısıtmak için sürekli öküz gibi marşa basıyor o da yetmiyor çaprazımızdaki evde havale geçirmiş Bi adam var sürekli bahçede bağırıyor. Sokaktan geçen megafonlu hurdacılar bitmiyor sözde apartman mahallesi site hep ama felaket ya az önce zor zahmet çocuğu uyuttum hoooop bu sefer de horoz sesi param olsa hiç düşünmem bu evden hemen çıkarım ya gına geldi artık

Memede süt birikiyormuş bazen sıkılmasını söyleyenler var ama sıkma doktora danış

Kızlar nasılsınız ? Normalde özele gidiyorduk sıkıştık bu ay devlete gitsek 4. Ay da bişey olur mu ? Ek gıda içinde erken zaten demirmi başlıyorlar bu ay ? Birde 2. Doz aşılar var devlet yapar mı

Ben aile apartmanındayım geçen başıma yıktılar evi haftasonu amca kızları ve görümce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…