- 15 Nisan 2023
- 334
- 210
Ben her zaman yan yatırıyorum arkasına da yastık kpyuyorum ve hep yönünü değiştiriyorum yatağımızda reflü yatağı gibi yükseltiliBunu yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Park yatağı reflü yatağı şekline getirince bebeği sağına soluna yatırıyor musunuz yüne yoksa direkt sırt üstü yatırsak olur mu? Biz dün geceden beri hastanedeyiz maalesef. Kusma ile gekdik enfeksiyon çıktı dediler kanda. Çok da kötü kustu çocuğum şimdi bu yüzden daha çok korkuyorum. Nasıl yatırmak lazım yani? Reflü yatağı şeklinde kaldırdığımızda sırt üstü yatırmamızda sakınca olur mu?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinBen her zaman yan yatırıyorum arkasına da yastık kpyuyorum ve hep yönünü değiştiriyorum yatağımızda reflü yatağı gibi yükseltili
benim de öyle gaz bitmiyorHer bebek farklı ya sanki robotmuş gibi gösteriyolar. Benim oğlum asla yatağında uyumuyo ne yaptıysam olmadı benimle yatıyo bel ağrısından ölüyorum. Günü gününe de uymuyo ya asla bi gün rahatca 8 buçukta uyuyo diğer gün gazı oluyo saatlerce uğraşıyorum boşver takma bunları öyle ya da böyle büyüyecekler
Ben iste üstü yatırıp kafasını bi tarafa çeviriyorum öyle yatıyorBunu yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Park yatağı reflü yatağı şekline getirince bebeği sağına soluna yatırıyor musunuz yüne yoksa direkt sırt üstü yatırsak olur mu? Biz dün geceden beri hastanedeyiz maalesef. Kusma ile gekdik enfeksiyon çıktı dediler kanda. Çok da kötü kustu çocuğum şimdi bu yüzden daha çok korkuyorum. Nasıl yatırmak lazım yani? Reflü yatağı şeklinde kaldırdığımızda sırt üstü yatırmamızda sakınca olur mu?
Ben giyiyorum zamanı mı varmışKızlar sezeryan olanlara bir sorum var
Ne zaman kot pantolon giymeye başlıyoruz tahmini
Ben giyiyorum bazıları oluyor tabi bazıları olmuyor. Kilo verince başlanıyor benceKızlar sezeryan olanlara bir sorum var
3 aydan önce uyku rutini önermiyorlar, rutin ancak ebeveyn rutini olur, o da banyo saati. Zaten 3 ayda zor toparlıyor bebek, gazıdır, koliğidir derken, şu an benim bebeğim de kafasına göre takılıyor, bi gün 11 bi gün 10 30 genellikle 12.. 3 gündür gündüz çılgınca uyuyor, atak haftasında muhtemelen, çocuğq şu dönemde uyku rutini oluşturmakmiçin diretmenin bir anlamı yok diye düşünüyorumuyku sorunu belimi büküyorsağlıkla büyüdün evin içine etsin sesimş çıkarmıcam zaten eşya değişmeye bahane olur rutin yaptık diyolar çocuk gazlı ıkınıyor nasıl yapcam rutin bi gece 9 sa uyusa öteki gün 12 de uyuyo ki her akşam aynı saatte uyutma işine başlıyorum ben çözemedim bu işi. kolay bebeği olan instamom oluyor sonra kendi başarısı gibi lanse ediyor
Ben giyiyorum neden giymeyelimKızlar sezeryan olanlara bir sorum var
Kilonuz nasıl. Ben +10 kg dayım acaba ondan mı yüksek diyorum.benim hamilelikte aşırı yüksekti, şimdi epey düşmüş ama hâlâ referans değerinden yükseknapmak lazım acaba bilen var mı? emzirirken de normaldir belki böyle olması. Sana bir şey dedi mi doktor canım?
Bende en küçük parmağını kestim hemde kanadı. Ağladı ama hemen sustu kuzum. Bebek bakımında tek bunu yapamıyorum e bebek gidince bebek torpusu alacağım çok hızlı uzuyorKızlar ya uyurken oğlumun tırnaklarını kesiyodum baş parmagını keserken bi anlık etini kıstırdım kopmadı ama kıstırdım biraz ağladı sonra sustu içim eridi sütümden sürdüm bişey olmaz dimi çok vicdan azabı çekiyorum bi anlık oluverdi
Ben giyiyorum zamanı mı varmış
Ben giyiyorum neden giymeyelim
Ya doktorumun asistanı yeni dikişliyken kot giymiyoruz bi süre demişti de ondan sorayım size de dedim hani kot sert ya dikişlere baskı yapar mı acaba diyeBen giyiyorum bazıları oluyor tabi bazıları olmuyor. Kilo verince başlanıyor bence
Makasla kesmek yerine törpülesekte olur mu ya bende almıştım törpüBende en küçük parmağını kestim hemde kanadı. Ağladı ama hemen sustu kuzum. Bebek bakımında tek bunu yapamıyorum e bebek gidince bebek torpusu alacağım çok hızlı uzuyor
Malesefİstanbuldamisinz öyleyse öneri yapabilirim
Devlette taktırıcam ben adetın jkıncı veya üçüncü günü gel dedıler ama hala olmadım bakalım ne zaman olucamKızlar spiral taktıran var mı? Tamamlayıcı sigortam karşılamıyormuş kendi hastanem de 8000 diyordevlette mi taktırdınız nasıl yaptınız
Ay bana demediler ole bişey. Her türlü kot giydim valla yeterki içine gireyimYa doktorumun asistanı yeni dikişliyken kot giymiyoruz bi süre demişti de ondan sorayım size de dedim hani kot sert ya dikişlere baskı yapar mı acaba diyebide benim alt karnım sarktı kaldı sezeryandan sonra ya baya sallanıyor böyle simit şeklnde dikkatte ediyorum hamile kaldıgım kiloya ulaştım aslında ama bilmiyorum kalır mı öyle fazlalık
Ben hiç makas kullanmadım dogdu dogalı makasMakasla kesmek yerine törpülesekte olur mu ya bende almıştım törpü
Bana doktorum adet olacak gibi durmuyorsun ama ilk ilişkinden önce de takabiliriz adet olmayı beklemeden dediDevlette taktırıcam ben adetın jkıncı veya üçüncü günü gel dedıler ama hala olmadım bakalım ne zaman olucam
Benim 43 gün oldu ama daha giyesim gelmedi hep tayt veya beli lastikli pantolon giyiyorum ama bence sakıncası yoktur artık taytlarım da darKızlar sezeryan olanlara bir sorum var