2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben her zaman yan yatırıyorum arkasına da yastık kpyuyorum ve hep yönünü değiştiriyorum yatağımızda reflü yatağı gibi yükseltili

Kızlar bu beslenmeden ne çektim ben şimdi de biberon reddi başlıyor ağlaya ağlaya içiyor sütü biberondan. Zaten memeyi asla emmek istemiyor. Napcamı şaşırdım. Düzeltilmiş 2 aylık. Sizin bebişlerde var mı böyle durum biberonu mu değiştrsem bilemedim. Sütümü mü sevmiyor onu da anlamadım çaresizlikten mahvoldum zaten süt sağmak o kadar zor ki. İçmeyince de kahroluyorum

Kızlar spiral taktıran var mı? Tamamlayıcı sigortam karşılamıyormuş kendi hastanem de 8000 diyor devlette mi taktırdınız nasıl yaptınız

benim de öyle gaz bitmiyor

Ben iste üstü yatırıp kafasını bi tarafa çeviriyorum öyle yatıyor

3 aydan önce uyku rutini önermiyorlar, rutin ancak ebeveyn rutini olur, o da banyo saati. Zaten 3 ayda zor toparlıyor bebek, gazıdır, koliğidir derken, şu an benim bebeğim de kafasına göre takılıyor, bi gün 11 bi gün 10 30 genellikle 12.. 3 gündür gündüz çılgınca uyuyor, atak haftasında muhtemelen, çocuğq şu dönemde uyku rutini oluşturmakmiçin diretmenin bir anlamı yok diye düşünüyorum

Bende en küçük parmağını kestim hemde kanadı. Ağladı ama hemen sustu kuzum. Bebek bakımında tek bunu yapamıyorum e bebek gidince bebek torpusu alacağım çok hızlı uzuyor

Ben giyiyorum zamanı mı varmış
Ben giyiyorum neden giymeyelim
Ben giyiyorum bazıları oluyor tabi bazıları olmuyor. Kilo verince başlanıyor bence
Ya doktorumun asistanı yeni dikişliyken kot giymiyoruz bi süre demişti de ondan sorayım size de dedim hani kot sert ya dikişlere baskı yapar mı acaba diye bide benim alt karnım sarktı kaldı sezeryandan sonra ya baya sallanıyor böyle simit şeklnde dikkatte ediyorum hamile kaldıgım kiloya ulaştım aslında ama bilmiyorum kalır mı öyle fazlalık

Bende en küçük parmağını kestim hemde kanadı. Ağladı ama hemen sustu kuzum. Bebek bakımında tek bunu yapamıyorum e bebek gidince bebek torpusu alacağım çok hızlı uzuyor
Makasla kesmek yerine törpülesekte olur mu ya bende almıştım törpü

Kızlar spiral taktıran var mı? Tamamlayıcı sigortam karşılamıyormuş kendi hastanem de 8000 diyor devlette mi taktırdınız nasıl yaptınız
Devlette taktırıcam ben adetın jkıncı veya üçüncü günü gel dedıler ama hala olmadım bakalım ne zaman olucam

Ay bana demediler ole bişey. Her türlü kot giydim valla yeterki içine gireyim
Makasla kesmek yerine törpülesekte olur mu ya bende almıştım törpü
Ben hiç makas kullanmadım dogdu dogalı makas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…