Benimkinin de yüzünde olmuş, geçen doktor sıcaktan değil dedi, olabilir böyle sıkıntı yok demiştiBebeğin göğsünde boynunda kırmızı noktalar olmuş isilik mi acaba kalın da giydirmiyorum nemlendirsem mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinin de yüzünde olmuş, geçen doktor sıcaktan değil dedi, olabilir böyle sıkıntı yok demiştiBebeğin göğsünde boynunda kırmızı noktalar olmuş isilik mi acaba kalın da giydirmiyorum nemlendirsem mi?
Yüzünde bildiğimiz sivilce çıktı zaten anneden geçen hormonlardan olurmuş da şimdi boynunda göğsünde kızarıklıklar olmuş isilik gibi akşam banyo yaptırcam düzelir heraldeBenimkinin de yüzünde olmuş, geçen doktor sıcaktan değil dedi, olabilir böyle sıkıntı yok demişti
Düzelir canım ya, düzelmezse doktoruna fotoğraf atıp sorarsınYüzünde bildiğimiz sivilce çıktı zaten anneden geçen hormonlardan olurmuş da şimdi boynunda göğsünde kızarıklıklar olmuş isilik gibi akşam banyo yaptırcam düzelir heralde
Benimkininde yuzunde basladı. Dün azdı bugun biraz daha artmıs gibiBebeğin göğsünde boynunda kırmızı noktalar olmuş isilik mi acaba kalın da giydirmiyorum nemlendirsem mi?
Kalın da giydirmiyorum ev 25 26 derece uzun kollu üst bi de ayaklı alt giydiriyorum. Dün gece uyumadı diye kundak yaptım o terletti belki deBenimkininde yuzunde basladı. Dün azdı bugun biraz daha artmıs gibi
Ben dün banyo da yaptırdım ama azalmamıs. Yuzunu de siliyorum pamukla. Gece ben de kundak yaptım uyumadı die. Acaba o mu terletti sürtündü yüzüne falan. İlk defa yapmadım aslında ama. Sıcaktan olsa vucudu isilik olurdu benimkinin sadece yuzunde var.Kalın da giydirmiyorum ev 25 26 derece uzun kollu üst bi de ayaklı alt giydiriyorum. Dün gece uyumadı diye kundak yaptım o terletti belki de
Hiç korkma canım benim bebişte ilk zamanlar zorla uyanıyordu canımız çıkıyordu uyansın diye şimdi kendisi yavaştan kalkıyor 12 günlüğüz acıksa uyanırKızlar 4 saat uyumuşuz kızımla 22 günlük bişey olr mu
Ben 9.günümde yan yatmaya başladım ancaKızlar 1 hafta oldu ben hala yan yatamıyorum dikişler rahatsız ediyor. Siz yatabiliyormusunuz ya
Yüzde olankar anneden geçen hormonlardan oluyomuş kendiliğinden geçermişBen dün banyo da yaptırdım ama azalmamıs. Yuzunu de siliyorum pamukla. Gece ben de kundak yaptım uyumadı die. Acaba o mu terletti sürtündü yüzüne falan. İlk defa yapmadım aslında ama. Sıcaktan olsa vucudu isilik olurdu benimkinin sadece yuzunde var.
Gül suyu falan yazmıslar internette ama
BUrda konuştuk canım bunları kaçırmışsın uyumadan aktif olarak 10 dk bi memeyi emerse son sütü alabiliyolarmışKızlar bebeğim hep göğsümde yatıyor akşama kadar emiyor. Sebebini öğrendim. Ön sütü çok alıp son sütü alamıyormuş. hep göğüs değiştiriyordum artık değişmiyorum sanki daha iyi oldu sizde araştırın ön sütü son sütü
Yaaa görmemişim yetişemiyorum ki bişeye. Hem ev hem bebek hem kendim. Tekim o yüzden fırsat buldukça yazıyorum sizeBUrda konuştuk canım bunları kaçırmışsın uyumadan aktif olarak 10 dk bi memeyi emerse son sütü alabiliyolarmış
Takılıyorum kız ben daha yüzümğ yıkayamadım tuvalete gidemedim memeden ayrılmadığı içinYaaa görmemişim yetişemiyorum ki bişeye. Hem ev hem bebek hem kendim. Tekim o yüzden fırsat buldukça yazıyorum size
Yaaa bide emerken dier memeniz sızlıyomu ya.Takılıyorum kız ben daha yüzümğ yıkayamadım tuvalete gidemedim memeden ayrılmadığı için
Benimki bugün ayrıldı galiba. Ben dün nerdeyse bir saat emzirdim mahvoldum. Bugün 20 25 dakika kalıyor artık inşallah böyle devam eder. Gazıyla çok uğraşıyorm belki o yüzden durup ayrılıyor çok masaj yapıyorumTakılıyorum kız ben daha yüzümğ yıkayamadım tuvalete gidemedim memeden ayrılmadığı için
Zonkluyo resmen süt sızıyo bazenYaaa bide emerken dier memeniz sızlıyomu ya.
Masaj hiç işe yaramıyo yaBenimki bugün ayrıldı galiba. Ben dün nerdeyse bir saat emzirdim mahvoldum. Bugün 20 25 dakika kalıyor artık inşallah böyle devam eder. Gazıyla çok uğraşıyorm belki o yüzden durup ayrılıyor çok masaj yapıyorum
Ay evet o zonklamalarda süt geliyo dimi. Bazen duştan sonra falan sızıyoZonkluyo resmen süt sızıyo bazen