Kabugu düsmüsmüydü. Kabuk yeni dustuyse hafif kan oluyo1 saat önce hiç birşeyi yoktu 2 gündür kanamıyordu da şimdi bakiyim dedim baya lan gelmiş hastaneye de gidemiyorum çok morelim bozıldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabugu düsmüsmüydü. Kabuk yeni dustuyse hafif kan oluyo1 saat önce hiç birşeyi yoktu 2 gündür kanamıyordu da şimdi bakiyim dedim baya lan gelmiş hastaneye de gidemiyorum çok morelim bozıldu
Emzirdikçe kalori harcıyorsun. Çok normalKızlar emzirme sonrası acıkan var mı bir bana mı oluyor emzirme sonrası resmen midem kazınıyor aşırı bir açlık bastırıyor beni
Bızım de boyleydı dün kan aldılar tekrardan k aşisi vurdular1 saat önce hiç birşeyi yoktu 2 gündür kanamıyordu da şimdi bakiyim dedim baya lan gelmiş hastaneye de gidemiyorum çok morelim bozıldu
Pazartesi gidicem anca bende çok canımı sıktı şu görüntüBızım de boyleydı dün kan aldılar tekrardan k aşisi vurdular
Bebelerin keyfi yerinde anlaşılan
Benim oğlanda geç geldi ya , Buda haftasını dolduracak sanırımAynı şekilde bende de sadece dün kasıklarda regl olduğumda olan hafif sancının biraz fazlası oldu sanırım yalancı sancıydı
Doktor ban a genelde sezeryan olanlarda bu sorun oluyomuş inşallah bırsey çıkmaz kuzum merak etme kan alıyolar zaten bakıyolar bagırsak lâ ılgılıymıs zaten kanama bana öyle soyledı çocuk doktoruPazartesi gidicem anca bende çok canımı sıktı şu görüntü
Hadı kız doğur artık sendeBenim oğlanda geç geldi ya , Buda haftasını dolduracak sanırım
Kız bide Ankara’da yapacam doğacak diye eşimde izin aldı geldik anneme bekliyoruz gelmediHadı kız doğur artık sende
erkek cocuk mu bekliyorsun? erkekler icin gec geliyorlar diyorlar40+0 dan merhaba. Herşeyi deniyorum bebek gelmek istemiyor. Şimdi bebeğin keyfine mi bağlı bu durum
39+1 dayim, bende de gelen giden yokKızlar 38+5 gelen giden yok
Postala gitsin kaynanayi bu ne yaKaynanamı öldüresim var kızlar ya. Sezeryanın 2. Günündeyim çocuğun sarılık riski varmış aslında emiyrdu ama zor kavrıyor memeyi birde sağolsun kaynanam yalancı memeyi verdi sütün az diyip duruyor. Böyle olmaz senin sütün gelmicek doymuyor çocuk susuyorum evde mama alalım bari çocuğa. Geleceği varsa da gelmeyecek dedim artık tutamadım kendimi bi ağlamadığı kaldı cevap verdim diye. Sağıp biberonla vermek istedim 20 ml anca çıktı kolestrom sütü malum. Yeter mi artıcak mı ?
Ben şu an alttan fitil ile alıyorum. Saat 11 de verdiler fitili. Şu an çok az sancım varMerak ettiğim şey suni sancı. Bana suni sancı sürecini ve acısı nedir ne değildir anlatabilecek var mı
Evet erkek çocuk. Ara sıra sancılarım oluyor. İlk bebeğim. Deneyimim olmadığından şaşkın şaşkın bekliyorumerkek cocuk mu bekliyorsun? erkekler icin gec geliyorlar diyorlar
İnşallah bir an önce kurtulursunuzBen şu an alttan fitil ile alıyorum. Saat 11 de verdiler fitili. Şu an çok az sancım var
Benim 36+4 kilosu en fazla 2200-2400 arası çıkar dedi artık moralimi bozuyor. Haftaya gebelik kolestazı yüzünden doğurmak zorundayım zaten. Sizinkilerin 3 kilo oluşuna üzülmeniz bende daha bir acaba oluşturdu ya. Benim ki kuş kadar mı o zaman :/Kızlar şuan 37+5 haftalığım iki hafta önce doktor bebeğin 3 kiloyu geçmiş 3150 gram boyu da 49 cm demişti. Dün kontrolde 3200 civarı dedi kilo almıyor mu sorun mu var acaba dedim yoo dedi doktorum zaten panikletmeyi sevmeyen büyük bir sorun olmadıkça dile getirmeyen biri. Tabi ama benim kafama takıldı gelişimi mi durdu acaba diye karnım da en başından beri çok küçük ilk gebeliğimle alakası yok. 3 kilo çocuk nerede aklım almadı Salı günü doğumum olacak çok merak ediyorum kaç kilo doğacağını. Önemli olan sağlık tabi ama başından beri iki hafta önde giden bebek geriye düştü diye endişe ettim
Ben, kraft Rambla almıştım. Arkadaşım da Garcia aldıİnternet üzerinden bebek arabası sipariş veren varmı?