- 8 Şubat 2020
- 1.066
- 1.107
- 33
Benim de pazar akşamı yatışım var canım suni sancı ile doğuracamKızlar yarın sabah 6da yatışım olucak suni sancıyla zorla alıcaz bebişi başka türlü gelecegi yok sıpanın dua edin bana bi heyecan korku sardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de pazar akşamı yatışım var canım suni sancı ile doğuracamKızlar yarın sabah 6da yatışım olucak suni sancıyla zorla alıcaz bebişi başka türlü gelecegi yok sıpanın dua edin bana bi heyecan korku sardı
Kaç ki canım tansiyonun yüksekse neden bekletiyorlarYa benim bebek ileride gidiyordu üç hafta kadar. Son bir aydır yüksek tansiyon nedeniyle bebem beslenemiyor hep doktor eylül olmadan doğurursun demişti
Suyum geldi kızlar sancım çıktı nstde 1 cm açılma başlamış hastaneye yatış yaptık dua edinBenim de pazar akşamı yatışım var canım suni sancı ile doğuracam
14 ortalama 16 falan da görüyorumKaç ki canım tansiyonun yüksekse neden bekletiyorlar
Allah yardımcın olsunSuyum geldi kızlar sancım çıktı nstde 1 cm açılma başlamış hastaneye yatış yaptık dua edin
Ayyy hadi su gibi doğumun olsun, bir avazda inşallah canım benim. Bebiş kendi gelmek istedi demekSuyum geldi kızlar sancım çıktı nstde 1 cm açılma başlamış hastaneye yatış yaptık dua edin
ay inşallah tez zamanda başlar doğumun canım , son haftalar çok stresli ya bana da suyun biraz az dedi doktor duyduğumdan beri evham yaptım14 ortalama 16 falan da görüyorum
Amin sağlıkla kavuşalım yavrularımızla inşallahay inşallah tez zamanda başlar doğumun canım , son haftalar çok stresli ya bana da suyun biraz az dedi doktor duyduğumdan beri evham yaptım
Ayy canım benim bi avazda doğur inşallah, Allah yardımcın olsun, sağlıkla kavuş inşallahSuyum geldi kızlar sancım çıktı nstde 1 cm açılma başlamış hastaneye yatış yaptık dua edin
Aynen canım devamı gelmediğinden aktif su akışı görmedi açılmam yokmuş normal seyrinde diye geri geldimNe yaptın gittin mi hastaneye
Canım kolaylıkla gelsinnn. Nst de sancı nasıl oluyor suyun devamlı mı geldiSuyum geldi kızlar sancım çıktı nstde 1 cm açılma başlamış hastaneye yatış yaptık dua edin
Su gibi doğumun olsun inşallah canım Haberdar et bizi deSuyum geldi kızlar sancım çıktı nstde 1 cm açılma başlamış hastaneye yatış yaptık dua edin
Evet aynen öyle oldu yarın sabah gelecektik bugün gelmek istedi damar yolu açıldı bekliyoruz nstde sancı çıkıyorAyyy hadi su gibi doğumun olsun, bir avazda inşallah canım benim. Bebiş kendi gelmek istedi demek
Nstye bagladılar sancı çıktı ara ara agrı giriyor zaten su da hareket ettikçe akıyor bezledilerCanım kolaylıkla gelsinnn. Nst de sancı nasıl oluyor suyun devamlı mı geldi
Canım saglikla kucakla meleğini insallahNstye bagladılar sancı çıktı ara ara agrı giriyor zaten su da hareket ettikçe akıyor bezlediler
Canım şimdi gördüm yazdığını. Bir uygulamada birisi şunu paylaşmış. Lazım olur diye SS almıştım. Bi dene istersen. Sana süt, bebeğine şifa olsun inşallah bitanemKızlar yoğun bakıma süt sağıp götüreceğim süt arttırmak için önerileriniz neler?
Kuzu ben de ilk basta süt hemen gelmedi. Biz pompayla sagmaya calıstık. Ebebekten süt artırıcı cay falan aldık. Evde de sürekli tahin pekmez falan. Sıvı alımı. Bebegi memeye verdikten sonra gelmeye basladı benim. Ne işe yaradı bilmiyorum. 2-3 saatte 1 sagmaya calıstım geceleri cok zor oldu. Gunduz beslenme saatlerine gittim. Uzun süre sagım ve uzun süre emzirme arttırıyor uyarıyor memeyi. Bide bana emzirme hemsiresi ilk 10 gün onemli ne kadar uyarırsan o kadar kese acılır dedi.Kızlar yoğun bakıma süt sağıp götüreceğim süt arttırmak için önerileriniz neler?